Да пазим мотористите !?!?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 22 Юни 2009, 11:44

Пазя себе си . <--- точка :) Да правят каквото искат.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 22 Юни 2009, 11:53

Пазя само и единствено себе си. Ако ударя неправилно движещ се моторист, ще съжелявам само за колата си!

Има ленти, има правила за изпреварне. Никой не го кара да ми минава на 10см от огледалото, аз си имам лента и имам законово право да си шавам из нея както си искам!!!

ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА че ако на някой му преча и дойде ми изкриви калника или огледалото, ще го настигна и ще го блъсна нарочно, да му натисна тъпата тиква!!!! Мразете ме колкото си искате, мотористите ....
bmw

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Юни 2009, 11:57

Бях решил повече да не пиша в теми за мотори и т.н. но....

Да ви кажа и аз няколко неща, нагледни "от другата страна на стената"

1. Заради няколко ненормалници, не ни заклеймявайте всичките мотористи, както всички знаем и с коли иматакива идиоти.

2. Някой по горе каза да си седим чинно зад колите, еми има една доста добра причина да не се седи зад колата - никога не ме виждаде за това седя така че да ме виждаш в щофьорското огледало, по същата причина карам само през деня на дълги.

3. Да на светофар и аз минавам покрай колите и заставам отпред, но това е ако има място и само ако колите са неподвижни, тръгнат ли заставам си на мястото. Ако някъде по лентата няма място спирам и си чакам. Не злорадсвайте защото такива маневри съм виждал от коли за да минат две места по-наптед че ... нема думи - то неса качване по тротояри, банкети и т.н.

4. Нещото което почти всички мотористи правят - не се сливат с трафика защото стават "невидими", това което аз правя е да карам или по-бързо от колите или по бавно, това според това къде се намирам.

5. Това което каза колегата за това че като види моторист не мърда - да точно така се прави. Защото много хора в стремежа да помогнат правят обратното.

6. Знаете ли колко от учатниците в движението с коли са се опитвали да се състезават с мен? Еми никой не съм оставил да пробва - просто го оставям да си ката напред и да си мисли че е по-бърз или там каквото е искал да докаже.

Цялата идея на това да пазим мотористите е да се загледаме и за мотористи в огледалото и да ги пазим защото са по-малко защитени.

Повярвайте ми никой не харесва ненормалниците, независимо дали са с мотори, коли, камиони или там каквото са "яхнали" - тях не може никой да ги опази.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Юни 2009, 12:53

Mollov написа:Не можеш да опазиш някого, който сам себе си не пази...

+1
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 22 Юни 2009, 13:32

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 16:39, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Юни 2009, 13:51

Kris написа:2. Някой по горе каза да си седим чинно зад колите, еми има една доста добра причина да не се седи зад колата - никога не ме виждаде за това седя така че да ме виждаш в щофьорското огледало, по същата причина карам само през деня на дълги.

Моляяяяя? Я пак седни и обмисли хубаво нещата, искаш да ми кажеш, че когато си точно зад мен и ми се падаш в средата на вътрешното огледало, ще те видя по-трудно, отколкото да сееш по линиите ли? Я пак се замисли преди да пишеш. После ревете що ви удряли, ми ще ви удрят, като не знаете как да се движите...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Юни 2009, 13:58

Kris написа:Цялата идея на това да пазим мотористите е да се загледаме и за мотористи в огледалото и да ги пазим защото са по-малко защитени.

По принцип съм съгласен с теб и конкретно с това, ОБАЧЕ, може ли да си изключвате шибаните дълги? Някак не мога да приема хем да ми се блещиш на дълги в огледалата, хем да искаш от мен да си ги гледам (тоест, да ти гледам дългите предимно) и да те пазя. Тези очи ми трябват ебаси. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 22 Юни 2009, 16:14

Повечето донори карат като идиоти и това е безспорен факт. На по щироките булеварди в по лек трафик само прескачат от една лента в друга, и ако е възможно да се види автомобил който кара така, то за мотора е почти невъзможно. На няколко пъти ми се е случвало да ме изпреварват мотористи на сантиметри от огледалата и броните ми, без изобщо да разбера откъде са се появили. Единствено ме е страх да не блъсна или да не се блъсне в мен някой такъв, щото после ще ме съдят все едно съм убил човек.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 22 Юни 2009, 17:45

Абе, май прекалихте нещо!!! Каква е тази омраза, какво е това делене на мотористи и автомобилисти!?! Повечето мотористи са И автомобилисти. А, да не ви казвам, че когато съм с мотора (най вече, с пистовия), най много БМВ-исти са се състезавали с мен. Една част са и от този форум (съдейки по лепенките).
Миналия ден, на връщане от Щъркелово Гнездо, настигнах един симпатяга и вместо да ме пусне да го изпреваря, почна да дава газ по завоите, като луд (да ми покаже той, на мен)! Е, мен като ме настигне някой му давам път (или, поне не му преча да ме изпревари), явно кара по бързо от мен... след като ме е настигнал!
Евала на колегата който писа, че не мърда нито на ляво, нито на дясно когато го настигне моторист!

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 22 Юни 2009, 17:51

Повярвай ,като ви чуя гадния рев на моторите ми идва.........Или сред центъра ,където минават сумати хора да ги изправяте на една гума и да се правите на интересни.......познай какви мисли се пораждат в главата на човек.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Юни 2009, 18:02

TUZara` написа:..затова като ги видя ги пазя ...
то това не е никак лесно сеш ли се :evil:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 22 Юни 2009, 18:21

alexand написа:Пазя себе си . <--- точка :) Да правят каквото искат.

AHTuBuPyC написа:Пазя само и единствено себе си. Ако ударя неправилно движещ се моторист, ще съжелявам само за колата си!

Ето затова и отношението на мотористите е такова. След като мисленето на хората на 4 колела е, че, ако стане нещо, ще съжаляват само за колата си.

WALL написа:Да ги пазим ли?!!!!! :evil: Те сами са се прежалили щом са се качили на мотор!!!

Всеки си има страст, не мислиш ли? И това, че една част от мотористите са камикадзета, трябва ли да прави и останалите такива. После някой от форума скача като му кажат, че собствениците на БМВ карат като селяни, ама изключенията или множеството не се броят явно.

DjFace написа:Каква е тази омраза, какво е това делене на мотористи и автомобилисти!?! Повечето мотористи са И автомобилисти.

А да не говорим, че една огромна част от мотористите, които са автомобилисти, са и БМВисти. Факт! Че да не кажа, че и повечето са с БМВ-та.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Юни 2009, 18:37

Миме, от както се стопли времето, аз един моторист който да се движи що-годе нормално не съм видял :(
Пък и не виждам какво значение има че повечето мотористи са БМВ-сти :?:
То който си е тъпанар, в тъпанар и на мотора и в колата :idea:

Тъпото е че все повече се убеждавам че мотористите са си самоубийци от където и да го погледнеш :roll: :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 22 Юни 2009, 18:47

Kris написа:Бях решил повече да не пиша в теми за мотори и т.н. но....

Да ви кажа и аз няколко неща, нагледни "от другата страна на стената"

1. Заради няколко ненормалници, не ни заклеймявайте всичките мотористи, както всички знаем и с коли иматакива идиоти.

2. Някой по горе каза да си седим чинно зад колите, еми има една доста добра причина да не се седи зад колата - никога не ме виждаде за това седя така че да ме виждаш в щофьорското огледало, по същата причина карам само през деня на дълги.

3. Да на светофар и аз минавам покрай колите и заставам отпред, но това е ако има място и само ако колите са неподвижни, тръгнат ли заставам си на мястото. Ако някъде по лентата няма място спирам и си чакам. Не злорадсвайте защото такива маневри съм виждал от коли за да минат две места по-наптед че ... нема думи - то неса качване по тротояри, банкети и т.н.

4. Нещото което почти всички мотористи правят - не се сливат с трафика защото стават "невидими", това което аз правя е да карам или по-бързо от колите или по бавно, това според това къде се намирам.

5. Това което каза колегата за това че като види моторист не мърда - да точно така се прави. Защото много хора в стремежа да помогнат правят обратното.

6. Знаете ли колко от учатниците в движението с коли са се опитвали да се състезават с мен? Еми никой не съм оставил да пробва - просто го оставям да си ката напред и да си мисли че е по-бърз или там каквото е искал да докаже.

Цялата идея на това да пазим мотористите е да се загледаме и за мотористи в огледалото и да ги пазим защото са по-малко защитени.

Повярвайте ми никой не харесва ненормалниците, независимо дали са с мотори, коли, камиони или там каквото са "яхнали" - тях не може никой да ги опази.

Съгласен съм с теб колега и аз карам мотор - в града почти винаги карам по-бързо от потока на колите- поне с 10-15 киломтра в час
винаги и с включен фар - това те прави забелижим малко повече в потока.
А за каране между редовете - това си е нормално - виждал съм го и в Гърция и в Русия - и аз го правя, но преди кръстовище, когато колите не се движат - и винаги ако има достатъжно място между редовете.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 22 Юни 2009, 19:06

Много верни и смислени неща се изписаха по темата, но естествено се показаха и "авторитетите" и традиционно написаха потресаващи малоумия!
От всичко най-ме изкефи обаче за "избушените" ауспуси! Тоя (забравих кой беше) дето се изказа за 3-4000-те хиляди лева и избушените японки направо ме преби с тъпотията си! Ти палячо ако чуеш отблизо R1 или CBR 1000 не задължително последен модел за 27 000 лева, с фабрична генерация ще се наакаш, а какво ли остава за подобен звяр екипиран с продуктите на Leo Vince, Hurric, Yoshimura или Acrapovic или пък Arrow :twisted: :twisted: :twisted:
Смешни са ми разсъжденията как ВСИЧКИ, които карат мотори са едва ли не изгарящи от желание да стават донори! Но все пак живеем за съжаление в Булгаристан и просто черните овце (нали ги знаете, дето ги има във ВСЯКО стадо :!: ) сред мотористите, са почти толкова много, колкото и тези сред автомобилистите и в частност тези с кола от марката БМВ!
Просто призива трябваше да е: "Карайте разумно, без значение с какво превозно средство сте!" Но както е винаги по-лесно в Булгаристан дайте да се мразим и да се делим на групи-мотористи, автомобилисти, беемвисти и т.н. Нали се сещате, че в тоя случай преебаните (за пореден път) сме си пак ние:roll: :roll: :roll:
Поздрави и безаварийно! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата