Е Това на Какво прилича ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Юни 2009, 0:07

Такоз то...и аз вчера в Русе карам по новия път (свързващ Волов с Борисова, посока Борисова) и отдалеч гледам как ми светва зелено, но реших да не настъпвам, понеже бяха доста секундите... и тогава виждам една баба (абе баба, баба... наконтена, нагласена, нагримирана...не е от тия дъртите с бастонките :mhihi: ) , та тая бабушкерка реши да пресича на червен светофар за пешеходците :shock: а аз вече намалям понеже настигам светофара, на мен свети зелено ,тя пресича пред мен , все едно е тръгнала на разходка в парка... Викам, айде ще я пусна... и гледам как ми остават броени секунди до червеното :shock: а бабата (свежа изглеждаща) стъпва едва-едва и ни поглед към мен , ни нищо :shock: Е тогава ми кипна... да си ходат на село тия :evil: :evil: Едвам, едвам тръгвам към нея... Така че леко да я бутна, но НЕ и блъсна, за да се сети малко да побърза , мъъъничко само... а оная дърта шаврантия се обръща и почва да ми зяпа, да нямало да бяга и незнам си кво :shock: Аз е така :shock: 1во, че и свети червено и и правя чест, да я пусна да си пресече ... 2ро че се разхожда на червено без даже и да ме погледне, една ръка да метне за благодарност и 3то че има смелостта така да ми зяпне, все едно минавам аз на червено и я бутам , за да мина :shock: :shock: :help: :evil: :evil:
П.С. И пак споменавам , че не беше от ония стари бабишкери с бастунките, които ги разбирам, че не могат да бягат... тая си бе свежа кат репичка :weed: :bang:
П.С.2 Много ми е чудно, в нашата Мила държавица, ако я бях блъснал въпросната баба в тая ситуация, кой щеше да бъде виновен :roll: Аз, дето си минавам на зелено или тя, дето си минава на червено :roll: :mhihi: Мисля, че въпросът ми е реторичен... :comp: :ranting: :gives:
Последна промяна uCnaHeTcA на 18 Юни 2009, 0:36, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Юни 2009, 0:31

Пилев написа:За такова нещо само съм чувал и съм си мислел, че е единствен случай. Някакси не си го представям да дам път на някой и той да почне да ме псува за това :shock:

Кво се учудваш,има всякакви луди.Преди няколко години вървим по една улица с един приятел и доглеждаме как някакъв млати една жена,ама харабийски кютек.Та ние се споглеждаме ,нали сме "жентълмени", отиваме да оправим положението.Да ама мъжкара загрел вече с жената се прехвърля на нас,обаче не преценява ,че е категория муха а ние слон,и направи челен удар с ръката на приятелчето и вследствие на това е спрян от движение.И тук става интересното,като писна тая жена-Помооооощ,убиха мъжа ми. ние :shock: Теглихме една майна и си тръгнахме,а тоя вече се размърда ,стана повъртя се малко и я подкара със шамари на някъде.Айде са ти ми кажи що за екземпляр беше тая.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 18 Юни 2009, 0:51

GVT написа:
Пилев написа:За такова нещо само съм чувал и съм си мислел, че е единствен случай. Някакси не си го представям да дам път на някой и той да почне да ме псува за това :shock:

Кво се учудваш,има всякакви луди.Преди няколко години вървим по една улица с един приятел и доглеждаме как някакъв млати една жена,ама харабийски кютек.Та ние се споглеждаме ,нали сме "жентълмени", отиваме да оправим положението.Да ама мъжкара загрел вече с жената се прехвърля на нас,обаче не преценява ,че е категория муха а ние слон,и направи челен удар с ръката на приятелчето и вследствие на това е спрян от движение.И тук става интересното,като писна тая жена-Помооооощ,убиха мъжа ми. ние :shock: Теглихме една майна и си тръгнахме,а тоя вече се размърда ,стана повъртя се малко и я подкара със шамари на някъде.Айде са ти ми кажи що за екземпляр беше тая.

Просто се обичат хората, ама не и според стандартните разбирания :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 18 Юни 2009, 1:05

На хомосексуалист.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 18 Юни 2009, 8:00

Здравейте, да разкежа какво видях с очите си. Кола спира пред пешеходна пътека и дава предимство на двама старци, единия беше с бастун но по скоро за газария го носеше. Двамата пресичат и решават по средата на пътя да се заприказват и естествено спират. Колата,която спря да им даде предимство леко бипна да им напомни,че тук не е мястото за разговори и онзи с бастуна като рипна, като го развартя този бастун / като разярен нинджа / потроши предното стъкло на колата. Аз :shock: колата се управляваше от млада дама и много се уплаши и не реагира. Трабваше пешеходците да го успокоаваме. Всичко това не става в България, а в силно развита европейска държава :D .
Успех на всички.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Юни 2009, 8:12

Пешеходците са се нагледали на ГСП-та от шифиори на Гоуфовеи тем подобни и затова реагират нервно - ти им правиш път, пък те мислят, че кроиш планове как да им вземеш здравето (хилейки се доволно при това, както прави всеки уважаващ себе си селинджър).

Затова аз лично правя път на всички пешеходци, независимо дали ми се карат или се канят да ме бият :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 18 Юни 2009, 8:43

прост народ бедна държава само бой по гърбината иначе нема спасение :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 18 Юни 2009, 8:45

flame написа:Пешеходците са се нагледали на ГСП-та от шифиори на Гоуфовеи тем подобни и затова реагират нервно - ти им правиш път, пък те мислят, че кроиш планове как да им вземеш здравето (хилейки се доволно при това, както прави всеки уважаващ себе си селинджър).

Затова аз лично правя път на всички пешеходци, независимо дали ми се карат или се канят да ме бият :mhihi:

аз точно затова нямам нерви като не разбират и нямат акъл тогава ги тъпча и пак псуват ама вече на задницата ми

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Юни 2009, 8:58

Знам, колега, знам какво е като си изнервен - не мислиш с главата, а се отдаваш на емоциите.

И все пак е по-добре да се опиташ да гледаш по-позитивно - дори да им се усмихваш докато те попържат размахвайки бастуна :mhihi: Все пак това са възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци. Пък някой път и голям смях пада - примерно като видиш някоя бабка на 80 години с боядисана в синьо коса да те псува цветисто, махайки с бастуна като Хитлер на манифестация :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 18 Юни 2009, 9:08

Е за такива на пешеходна пътека още не ми се е случвало, но вече няколко пъти ми се случва на голям булевард, където няма пешеходна пътека, движението върви що-годе бързо, две кифли стоят на средата на платното и чакат...аз съм единствена кола 300 метра назад и напред...Та чакат си те в средата и като ги наближа, без да давам някакви признаци, че ще намалявам да ги пусна, те скачат да пресичат.Последния път едвам спрях в насрещното.А същите не ме и отразиха...после да видиш как бързо тичаха като слязох от колата.

flame написа: възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци.

И какво уважение им дължа ?! Да ги Уважавам, че пресичат най-нагло на червено, не веднъж и с дете за ръка и застрашават и техия и нашия живот ? Щото не знаят може би, че не е редно ? Или ще изтърват срещата с наборите ? Пък после ме и да ме псуват отгоре на всичкото ? И това жена на 70-80 години примерно, както кзваш ? Еми не мога да уважавам човек, който не уважава себе си.
Ще уважавам тези, които си използват главата на раменете.Като си застане на пешеходната пътека, ще спра, ще му посоча с ръка да мине, че и ще му се усмихна, ако трябва, ще сляза и да му помогна...правил съм го не веднъж.
Последна промяна Cobb на 18 Юни 2009, 9:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Юни 2009, 9:10

flame написа: Все пак това са възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци.

Ей това ме плени, хаха. Ти си моята пътеводна светлина! :mhihi:
Последна промяна ///peter на 18 Юни 2009, 9:12, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 18 Юни 2009, 9:10

Айде мани ги пенсионерите като ми тръгне некво нахакано лапе да пресича на червено ей така щото има няколко съученички около него и да се направи на важен тръгвам направо към него и всеки се сеща каква му е реакцията и мацките му се смеят после :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 18 Юни 2009, 9:26

Преди няколко години завивам по Вардар, покрай вагон ресторанта и отдалече виждам, 2 бабета застанали на бордюра и се гласят да пресичат. Беше някъв следобед и няма жива кола ни отпред ни отззад. бабичките имаха време да пресечат 15 пъти докато стигна до тях. Наближавам ги вече а тия не мърдат. И на няколко метра от мен хоп и скочиха на платното и тръгнаха да пресичат. Добре, че очаквах тази маневра и бях подготвен та спрях. Е после ме беше срам колко псувно отнесоха ама и тяхното не беше нормално.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 18 Юни 2009, 10:18

е и аз да се включа.
миналата седмица се отивам до сестра ми в младост 1 на пазара. завивам пред блока и си търся място да паркирам. един бабишкер с количка с чанта(тези самоходните чанти) си джапа по средата на улицатаи изобщо не и дреме че зад нея има кола. изчаквам си я съвсем спокоино да си се дръпне и в същото време виждам свободно място за паркиране на 5 метра пред мене. седя и си кися и чакам бабето да си вземе разстоянието до свободното място. е да де ама точно на самото място бабето реши да ми се кара защо я гоня :shock:
цитирам: аиде път на селяните(карам със старозагорски номер) аз пак :shock: викам ебаси кво стана тука а онзи ти бабишкер набира скорост и още малко ще ме забие с бастуна. :mhihi: викам хах а сега де какво и пречи че съм селянин. а онази пак нарежда:заминаваите си на село какво сте се домъкнали тука селяни прости и т.н. :shock: слушах я известно време като изобщо не се мръдна от пътя, зад мене вече 3 коли чакат да минат и седат и слушат хората и се чудят какво става. единствената ми реплика към нея беше:по добре селянин отколкото селяндур като вас. е това ми отвори пътя,нещо се стресна бабето та миряса :D

разбирам да бях бибитнал или да бях изфорсирал двигателя или да и бях казал нещо да ми се дърви, а то чакам си като пич.
абе хората като одъртеят и се смахват това е истината.
:D
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Юни 2009, 10:40

Cobb написа:
flame написа: възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци.

И какво уважение им дължа ?! Да ги Уважавам, че пресичат най-нагло на червено, не веднъж и с дете за ръка и застрашават и техия и нашия живот ?

Прав си колега, но помисли - това можеше да е твоята баба. И представи си, че станеш свидетел как тя тръгва да предсича неразумно и в резултат на това някой изнервен шофьор излезе да я бие и псува. Най-малкото ще ти стане неприятно, нали? Ако не тръгнеш да се биеш в нейна защита дори.

Според мен е разумно да действаме след като се поставим на мястото на другата страна ;)

camburko написа:абе хората като одъртеят и се смахват това е истината. :D

Колегата и научно обяснение има ;)

///peter написа:
flame написа: Все пак това са възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци.

Ей това ме плени, хаха. Ти си моята пътеводна светлина! :mhihi:

А, аз ще те обичам докато свят светува заради тази дързост и красота :winky: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата