Сватба в хотел...? - Решено е къде..... Ключ моля!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
Честито, колега!
Можеш малко да ни ориентираш за финансовите ти намерения, както и за броя на гостите ви. Проучвахме всички ресторанти в София, че бяхме кумове и мисля, че ще мога да ти помогна.
Само за едно съм категорична: веселбата я прави Ди Джея. Има един страхотен в София - Стефан се казва, мога да ти намеря телефон. Не взима скъпо, а прави нещата, както трябва - и игри, и традиции, и знае как да вдигне гостите, измисля за всеки по нещо - за приятели, за роднини, за кумовете...

Можеш малко да ни ориентираш за финансовите ти намерения, както и за броя на гостите ви. Проучвахме всички ресторанти в София, че бяхме кумове и мисля, че ще мога да ти помогна.
Само за едно съм категорична: веселбата я прави Ди Джея. Има един страхотен в София - Стефан се казва, мога да ти намеря телефон. Не взима скъпо, а прави нещата, както трябва - и игри, и традиции, и знае как да вдигне гостите, измисля за всеки по нещо - за приятели, за роднини, за кумовете...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ако все още не сте си намерили оператор за заснемането на сватбата ви звънкай
Иначе както казаха малко по-горе мноооого внимавайте с избора на диджей, не зам каква точно и колко стандартна сватба искате но тези традиционните диджеи дето само тва правят от 15-20г. може и да ви направят сватбата супер досадна и еднообразна.
Поздравления иначе

Иначе както казаха малко по-горе мноооого внимавайте с избора на диджей, не зам каква точно и колко стандартна сватба искате но тези традиционните диджеи дето само тва правят от 15-20г. може и да ви направят сватбата супер досадна и еднообразна.
Поздравления иначе

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Сватба в хотел...?
barty написа:Здравейте, ето че и аз стигнах да сватба с любимият човек![]()
Сега сме във фаза организиране![]()
Та въпроса ми е към тези, които имат впечатление от сватби в ресторанти на хотели в София. Определено желаем да е в ресторанта на хотел, тъй като искам мястото за първата брачна нощ да ми е наблизо![]()
Впечатления от сватби в хотели?
Моля без тъпи коментари!
Ей Ванка, честито... много се радвам (не ми казвай че си й предложил на морето, когато ходихте наскоро

Да ти кажа бях на много добър приятел на Сватба в х-л Централ Форум (до Билата на Цар Борис 3) и беше доста доволно. Като го разпитах каза че цените и стаите били супер!
Един съвет, ако сватбата е скоро няма да е зле да започваш организацията!
Още веднъж - Честито!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
NStorm написа:Колега, първо честито!! .........
3) Жената е в търговския отдел на Метрополитън (на Цариградско) и само да решиш - веднага те женим там...Нов е хотела и е много изискано и приятно, мисля, че в ресторанта събират около или малко над 100 човека. Доколкото си спомням имаше дневна светлина, няма колони и по спомен като съм ходил е подходящо. И пак по спомен - кувертите започват от около 50-60 лв, което май е приемливо като за София.
Поздрави и дано да съм бил полезен. Ако нещо друго ти е нужно - питай![]()
И както казаха по-нагоре: Важна е компанията!
Колега barty ,
Цитирал съм мнението на NStorm , защото от всичко писано до момента и предложения това според мен е най-доброто

Този хотел цялостно в момента в София е един от най-сериозните по мое мнение , мениджмънт-а им е страхотен , принципно освен с този хотел имаме бизнес отношения с доста други и не само в София и реално имам база за комплексна съпоставка

Георги Пенчев
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО
Много щастливи години ви желая!!!
Моето предложение е за хотел "Еди" в Драгалевци. Предимствата са много- като започнеш от предостатъчното места за паркиране, страхотната кухня, перфектното обслужване и не на последно място обстановката. Хотела разполага със сравнително малка, но разкошна градина, но ресторанта не е малък. Хотелската част е много раздвижена, страшно уютна и дори бих казала романтична. Мисля, че щом първата брачна нощ е причината за хотела- това е Вашето място.
Още веднъж честито

Моето предложение е за хотел "Еди" в Драгалевци. Предимствата са много- като започнеш от предостатъчното места за паркиране, страхотната кухня, перфектното обслужване и не на последно място обстановката. Хотела разполага със сравнително малка, но разкошна градина, но ресторанта не е малък. Хотелската част е много раздвижена, страшно уютна и дори бих казала романтична. Мисля, че щом първата брачна нощ е причината за хотела- това е Вашето място.
Още веднъж честито

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Колега....със сигурност най-доброто място за сватба в Сф:
http://www.restaurantlebed.com/
мястото е уникално, а и е организирало не една и две сватби, така, че издънки няма...кухнята е перфектна, а атмосферата неповторима
За там мога да съдействам за резервации, разговор с управителя и тн
мястото е уникално, а и е организирало не една и две сватби, така, че издънки няма...кухнята е перфектна, а атмосферата неповторима

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Благодаря ви!!!
Толкова оферти че чак става трудно
Ще анализираме хотелите и ако се спрем на някоя от тях ще пиша.
Благодаря за пожеланията
П.С. Ще пиша и как е след ергенското парти и след сватбата

Толкова оферти че чак става трудно

Ще анализираме хотелите и ако се спрем на някоя от тях ще пиша.
Благодаря за пожеланията

П.С. Ще пиша и как е след ергенското парти и след сватбата
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Спряхме се на ресторант "При орлите" + евентуално продължение в пиано бара на Гранд Хотел София + стая там
Благодаря на всички отзовали се с мнения и предложения!

Благодаря на всички отзовали се с мнения и предложения!
gazzzar написа:Колега....със сигурност най-доброто място за сватба в Сф:
Aз поздравления няма да ти поднасям ... най-много мойте съболезнования

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3