Стационарнии радари + Малко инфо за постовете им
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
flame написа:Навсякъде го има тоя "двоен" стандартВ Германия някои карат БМВ, други - Трабант. Ама тия последните не мразят в червата първите
Що се правиш, че не разбираш за какъв двоен стандарт става на въпрос? Имам в предвид двойния стандарт, спрямо който определят глобите и наказанията. Никога ли не си виждал БМВ седмица, аузи кю седмица, или мерцедес ес класа каращи със зверска скорост и с еднакви цифри на регистрационния номер дали ги спират въобще? Мога да ти изброя сума такива случаи, като в единия карам в средна лента по бул. "България", спускането от бояна към центъра, виждам в огледалото едно БМВ седмица със скорост не по-малка от 120 км/час при ограничение 70 км/час, полицаите застанали с радар точно на кривата, за да не се виждат, изскача единия от тях точно пред моята кола, за да го спре, набих спирачките, само видя регистрационния номер на БМВ-то и когато подминах самоубиеца полицай, видях в огледалото с каква неохота се върна пак да дебне простосмъртни, работещи на една заплата. Останалите участници в движението зад мен трябваше да го чакат до като освободи пътя. За такъв двоен стандарт говоря. Ами случая Максим Стависки? Ти да беше на негово място но с твоята си кола, така ли щеше да се отървеш?
Последна промяна ивчо3 на 18 Юни 2009, 9:17, променена общо 1 път

- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
И чувал ли си някоя държава (вкл. Албания, Узбекистан или Тонго), в която да няма ограничение на скоростта?
Германия аутобан.
Дори инцидентите там клонят към 0.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Просто хората имат къде да си дават гас и ходят там да си дават, а тука нямаме и за тва си даваме по пътищата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Момчета някой получил ли е призовка за командировка до кат
Аз днес май сгафих лука за 3ти път ще ми пишат акт на 1 и също място на тъпото му умряло "СЕЛО" (то 1 къща няя кво село е нз) ПОДСЛОН радара е сложен на излзиане от него по пътя Нова Загора... Е добре кажете ми това не е ли напраено за пари 2 метра пред края на селото радар , разбирам в началото в средата ама на излизане ?!?!?
Да са надяваме ,че не са ги пуснали още.
За справка на колегите от Бургас на Атия (пътя за Созопол) има още 1 фото

Аз днес май сгафих лука за 3ти път ще ми пишат акт на 1 и също място на тъпото му умряло "СЕЛО" (то 1 къща няя кво село е нз) ПОДСЛОН радара е сложен на излзиане от него по пътя Нова Загора... Е добре кажете ми това не е ли напраено за пари 2 метра пред края на селото радар , разбирам в началото в средата ама на излизане ?!?!?
Да са надяваме ,че не са ги пуснали още.
За справка на колегите от Бургас на Атия (пътя за Созопол) има още 1 фото

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2