Международен автомобилен салон-София 2009

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 10 Юни 2009, 18:21

Еми ще ходя - до колкото знам bivola ще бъде там да поработва няколко дни , та ще ходя да гледам ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 10 Юни 2009, 20:14

"Щандът на BBC Top Gear и Shell се очертава като един от най-атрактивните по време на Софийския автосалон в Международния експо център на „Цариградско шосе”. В зоната на българското списание ще бъдат изложени следните екземпляри: KTM X-Bow Superlight, Can Am Spyder Roadster, Ferrari F430 Scuderia, Lambo Gallardo Nera, Porsche 911 GT2, Nissan GT-R, тунингован Skyline GT-R, уникален Carlsson Aigner CK65 RS „Еau Rouge”, Porsche Cayenne Techart Magnum, Morgan Plus 4, три мотоциклета, сред които се отличава Honda Valkyrie, и двата автомобила от екомаратона на Shell, дело на студентите от ТУ София и Варна.
X-Bow Superlight е един от малкото в Европа, а повечето експонати са единствени в България. Отличава се Carlsson Aigner CK65 RS – има само десет такива в цял свят, два от които са в България, а останалите – предимно в арабския свят. Skyline GT-R пък със сигурност е най-мощният автомобил в България, но никой не знае точно колко конски сили е, защото няма техника у нас, която да измери мощността му, възлизаща над 1000 к.с. Някои от бегачките, като X-Bow Superlight, Lambo Gallardo Nera, Nissan GT-R и Porsche Cayenne Techart Magnum, вече са тествани в различни броеве на българския Top Gear.
Нито един от въпросните експонати не е показван на изложение у нас досега.
Агенция Speed-Press"

Източник: http://sofia.motorshow.bg/

Мисля, че все пак ще си заслужава да се отиде ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 10 Юни 2009, 21:23

Wolfen написа: "Щандът на BBC Top Gear и Shell се очертава като един от най-атрактивните по време на Софийския автосалон в Международния експо център на „Цариградско шосе”. В зоната на българското списание ще бъдат изложени следните екземпляри: KTM X-Bow Superlight, Can Am Spyder Roadster, Ferrari F430 Scuderia, Lambo Gallardo Nera, Porsche 911 GT2, Nissan GT-R, тунингован Skyline GT-R, уникален Carlsson Aigner CK65 RS „Еau Rouge”, Porsche Cayenne Techart Magnum, Morgan Plus 4, три мотоциклета, сред които се отличава Honda Valkyrie, и двата автомобила от екомаратона на Shell, дело на студентите от ТУ София и Варна.
X-Bow Superlight е един от малкото в Европа, а повечето експонати са единствени в България. Отличава се Carlsson Aigner CK65 RS – има само десет такива в цял свят, два от които са в България, а останалите – предимно в арабския свят. Skyline GT-R пък със сигурност е най-мощният автомобил в България, но никой не знае точно колко конски сили е, защото няма техника у нас, която да измери мощността му, възлизаща над 1000 к.с. Някои от бегачките, като X-Bow Superlight, Lambo Gallardo Nera, Nissan GT-R и Porsche Cayenne Techart Magnum, вече са тествани в различни броеве на българския Top Gear.
Нито един от въпросните експонати не е показван на изложение у нас досега.
Агенция Speed-Press"

Източник: http://sofia.motorshow.bg/

Мисля, че все пак ще си заслужава да се отиде ;)

мисля че след изчерпателното инфо, повечето ще се замислят дали да отидат ако са се отказали, все пак това което изброи не може да се види всеки, да не говорим пък че е едно на милион възможността да ги видиш в действие на пътя. По-миналата година не мойах да отида, но тази 100% съм там.

П.С. нали няма ограничения за снимане на експонатите
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 11 Юни 2009, 9:23

Не Видиш ли магазина Вече е късно... Значи като влезнеш в софето след моста над автокъшите е ТМ АУТО дето продават тойотааааа, та след тях ВЛЗИАШ в локалното и след хотел ЕКСПО паркираш на паркинга и си там...

А не че не искат да покават колите, ами имат конфликт организаторите и бай шефа на БМВ за БГ :mhihi: нищо ново

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 11 Юни 2009, 9:35

///Ivan написа:Е няма ли да има БМВ-та!? :shock: :shock: :shock:

Криза... Тва е обяснението...Преди около месец в НБУ имаше некъв семинар на тема маркетинг реклами и т.н. и беше с насоченост БМВ специално, та там имаше една, която им беше маркетинговия нам си кво на Камор и понеже бях подочула, че няма да има БМВ-та на изложението реших да я питам и каката вика...нема пари за изложения... Влагаме в по-смислени неща и се ограничаваме максимално, щото тая криза си таковало таковата....

Та така... то май не само БМВ отсъства от големите... :roll:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Юни 2009, 9:41

не само бмв,а и други отдавна бяха споделили,че едно изложение излиза към 300000лв,а сега не е време за такива харчове

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Юни 2009, 15:36

павката написа:не само бмв,а и други отдавна бяха споделили,че едно изложение излиза към 300000лв,а сега не е време за такива харчове

Или поне , няма да е в България - хората са си преценили ,че им трябват купувачи а в България сме дзепачи :mhihi: . Като чета какви коли , ще бъдат изложени - мойте извинения , не кой ще забележи , че БМВ ги няма , след като има такива екзотики . Аз БМВ виждам , всеки ден , всички възмозни серии , не че не им се кефя , но освен със някой консоет , какъвто те нямат , няма с какво да ме изненадат :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 11 Юни 2009, 15:58

да бе, кризата е проблема 1000% те затфа ратола софия със санг йонга са там :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Юни 2009, 21:40

acho.rs написа:
павката написа:не само бмв,а и други отдавна бяха споделили,че едно изложение излиза към 300000лв,а сега не е време за такива харчове

Като чета какви коли , ще бъдат изложени - мойте извинения , не кой ще забележи , че БМВ ги няма , след като има такива екзотики .

ЕКЗОТИКИ??????!!!!!! :shock: Кои бе? Къде ги? Кви са тия екзотики?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 11 Юни 2009, 21:56

Dimo написа:
acho.rs написа:

Като чета какви коли , ще бъдат изложени - мойте извинения , не кой ще забележи , че БМВ ги няма , след като има такива екзотики .

ЕКЗОТИКИ??????!!!!!! :shock: Кои бе? Къде ги? Кви са тия екзотики?

Ferrari F430 Scuderia, Lambo Gallardo Nera, Porsche 911 GT2, Nissan GT-R, тунингован Skyline GT-R, Carlsson Aigner CK65 RS „Еau Rouge”, Porsche Cayenne Techart Magnum, Morgan Plus 4

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone

Мнение от bivola » 12 Юни 2009, 0:56

Хайде да спретнем групово ходене :roll: :?:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 12 Юни 2009, 4:25

bivola написа:Хайде да спретнем групово ходене :roll: :?:

:yes:

кога? Този уикенд сигурно ще е твърде голяма навалица...

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 12 Юни 2009, 15:35

Wolfen написа:
bivola написа:Хайде да спретнем групово ходене :roll: :?:

:yes:

кога? Този уикенд сигурно ще е твърде голяма навалица...

Ами да , но през седмицата ще има по - малко желаещи :roll:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 12 Юни 2009, 16:41

Аз мисля да отида или през седмицата или другата събота или неделя, че този уикенд ми е работен.

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 12 Юни 2009, 16:43

Аз като гледам няма желание за групичка , който , когато отиде :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата