Кошмар - да се хранят в колата ти
Модератор: Общи модератори
- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
Представяйки си случката на alx и аз се засмях. Да видя прелитащият сладолед и сладката физиономийка на детето...
Добре че е било в седалка и с колан и не се е ударило.
Бива ли така да се гавриш с мен?

Добре че е било в седалка и с колан и не се е ударило.
TUZara` написа:Еба ако прехвърчи цял сладоледна клечка
през цялата кола на колежката в КОЛТ-а отделен раздел ще иска заклевам се

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Не е приятно, но се преживява.Моя салон е светъл и тука в Русе /Текето както му викаме/ отиваме аз и още 2 приятелчета и те бирички мирички ядки разни аз водичка и викам без да правите боклуци .... да но единия оттърва 100гр царевица 100 гр кишу и още толкова бирени фъстъци .... гледах злобно 1 седмица и ми мина:) - салона ми е от тия светлите .... така че всичко си минава след време 

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Element написа:Представяйки си случката на alx и аз се засмях. Да видя прелитащият сладолед и сладката физиономийка на детето...![]()
![]()
Добре че е било в седалка и с колан и не се е ударило.TUZara` написа:Еба ако прехвърчи цял сладоледна клечка
през цялата кола на колежката в КОЛТ-а отделен раздел ще иска заклевам се
Добре дошла!

Не зная точко кой, кога и срещу какви заслуги определя надписа под името на потребителя, но мисля, че с тази страхотна тема си заплю

"... _ _ _ ..."
Аз имам една приятелка, която редовно докато возя, си върля фасовете през прозореца на колата ми...Мен си ме хваща срам...и напоследък, само я дебна докато пуши да и напомням къде е пепелника.
Най-много срам брах веднъж, карам по магистралата и таз мома.., мойта приятелка.., си събу чехличките и си опъна краката на таблото
... 

Най-много срам брах веднъж, карам по магистралата и таз мома.., мойта приятелка.., си събу чехличките и си опъна краката на таблото

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И аз много мразя колата да се превръща в закусвалня. Ако е нещо малко ок, но важното е да не е мазно. А за пушенето позволявам, но само на отворен до долу прозорец. Аз лично гледам да се съобразявам и като се кача в чужда кола, освен ако не ми е някой много близък приятел седя само на седалката и се возя.
А такива работи като ядене и т.н. въобще да не става дума.
Просто трябва да се пази чуждото, въпрос на елементарно възпитание. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:Аз имам една приятелка, която редовно докато возя, си върля фасовете през прозореца на колата ми...Мен си ме хваща срам...и напоследък, само я дебна докато пуши да и напомням къде е пепелника.![]()
Най-много срам брах веднъж, карам по магистралата и таз мома.., мойта приятелка.., си събу чехличките и си опъна краката на таблото...
Как по точно ги опъна?

Аз немога да се оправя с малката и с жената, навсякъде са солети, сокове, бе кво ли не, възглавници одеала, имам два стола отзад, бе кво ли нямам в колата

п.п и винаги една въдица. и бомбички

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:Сондьора написа:Как по точно ги опъна?![]()
Събу се и ги постави горе, върху таблото....![]()
Начи понеже само на самара знам, че е супер удобно, но в другите случаи, ако си опъне краката на таблото би предизвикала само катастрофи, във всичките им форми....бе бая тряя да ги е "опънала" тия крака

п.п ай стига с тия спорове

Сондьора написа:Начи понеже само на самара знам, че е супер удобно, но в другите случаи, ако си опъне краката на таблото би предизвикала само катастрофи, във всичките им форми....бе бая тряя да ги е "опънала" тия крака
п.п ай стига с тия спорове
Ма ти ми се хващаш за думичката...

Айде не точно опънала, а си ги беше качила горе..

Тогава карах една каптива.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
alpina-ma6inata написа:... Просто трябва да се пази чуждото, въпрос на елементарно възпитание.
Mнооого съм изстрадал на тая тема. Кочината в колата... Който се качи и става ад... после ходя по автомивките и чистя чуждите акита...

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Добре би било да се пуне и тема "Секс в колата" предполагам, че ще е забавна

Никой не мое ма връне на селу!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
saleen написа:Добре би било да се пуне и тема "Секс в колата" предполагам, че ще е забавна![]()
![]()
Правил съм такова нещо, за съжаление когато никой не шофира. Иначе ще е голяма тръпка, заклевам се. Друг път ще си наема шофьор от дринк енд драйв, но с друга по-удобна кола, че с това тясно Е36.... Сега някой ще ме апострофира с аргумента: Ти пък какво се оплакваш, нали всеки търси тясното...