Насилствено отнемане на две български деца против волята им

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 28 Май 2009, 23:41

Господи .. Нека им помогнем!

Никой няма право да прави това против волята на децата!!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: íåêà ïîíå òîçè ïúò äà ãî íàïðàâèì...

Мнение от VIRUSS » 28 Май 2009, 23:48

Òîâà å êàòî ïî òóðñêî âðåìå íÿìà äúðæàâà,íÿìà çàêîíè,áèõ óáèë âñåêè êîéòî ïîñåãíå ïî òîçè íà÷èí íà äåòå,à çà ïñèõèêàòà íà òåçè äå÷èöà.......íåçíàì ïðîñòî ...áàñè êúäå æèâååì :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 28 Май 2009, 23:49

ОК, благодаря ти Stanchev.

Мога ли като за начало да помоля някой, който има регистрация в youtube да качи филмчето там. Аз ще се опитам да направя субтитри на английски за да го качим с тях. Нека дадем възможност повече хора да научат за това скандално отвличане......
Как се създава подписка в сайта bgpetition?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 28 Май 2009, 23:52

Майка ми и баща ми се разведоха кагато бях непълнолетен и в съда(на едно делото беше задължително аз да съм там), разпитваха ме в отделна стая като в нея бяха, човек от детска педалогическа стая, съдята, аз и една жена дето записваше(не знам как и викат :uups: ).
Въпроса, не беше само при кого искаш да останеш, ами и защо не искаш при баща си( :shock: ), сърдиш ли му се, карал ли ти се е, защо искаш при майка си... абе по едно време взех да запецвам. :mhihi:
Само, че аз бях непълнолетен, пък тук гледам че са малолетни и не знам там дали са същитите нещата.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Май 2009, 23:53

Колеги, ще ви помоля само да не изкривявате темата в посока полицаи, съд, държава и т.н....

Разводи е имало, има и ще има и за напред. Решенията на съда (правилни или не е друг въпрос) винаги са трудни, но не са пожелания, а трябва да се изпълняват...
Съдия-изпълнител- то от името е ясно, че само изпълнява решенията на съда...
Полицаите- ако се противопоставят на съдебно решение като нищо утре може тях да ги съдят. Не си мислете, че им е било кеф- и те имат деца все пак...

До тук аз проблем с поведението на никой не виждам- звучи гадно, но това им е просто работата на някои хора...
Проблем виждам само на 2 места.

1: 3акона за такива случаи е променен скоро и вече децата се отнемат от родителя принудително. Ебах му майката (без да се извинявам за израза)- от кога децата станаха стока равна по значимост на един хладилник, телевизор или автомобил и някой може да ти ги вземе ей така :?: Или тея които са писали и приели закона нямат деца, или са пълни идиоти. Понеже имат деца, остава другото...

2: Агенция за закрила на детето... Те трябва уж да се погрижат всичко, колкото и да е трудно и неприятно да мине възможно най-безболезнено за децата. Провеждат се разговори, срещи и т.н.- ама бащата не позволявал и те не успели да си свършат работата... Бащата може да бъде принуден да се осъществят срещите и разговорите стига някой да се размърда малко- явно никой не е имал желание да си свърши работата. И за капак на цялата простотия- помагат децата да бъдат отведени. А просто трябваше някой от шибаната агенция да си извади главата от гъза (без извинения за изразите) и да прекрати цялата дандания в интерес на децата. Ама аз поне не помня наскоро тая Агенция да е защитила нечии други права освен собствените си...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 29 Май 2009, 0:10

На майка им путката на тъпите педерасти наречени ушаци, на майка и путката на скапаната държава и на майка им путката на всички дето заемат длъжност пряка към държавата. На майка му путката и на цялото общество за което може да се даде нарицание - кон с капаци. Тва е направо невиждано. Кви са тея полски педерастчета, че да идват от на майка си путката и да се разпореждат кво ще става тука и да взимат деца насила. Ма нали сме България бе, требва да си дадем гъзо пред всеки по-голям кур изпречил се пред устата ни. Нямам думи направо тва е пълно безобразие, като искате банвайте ме за езика в поста ми, но няма да го цензурирам, щото от много цензура до тука я стигнахме - полски педерасчета да ни крадат децата от собствената държава !!!
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 29 Май 2009, 0:25

Колеги, БМВ форумци. Аз не обичам да пиша много много излишно, но този клип наистина ме покърти!

Най-малкото - децата ги грабнаха като чували с картофи, бяха игнорирани тяхните викове - "Помощ", "Върнете батко" и т.н. и бяха насила натикани в автомобил и задържани от непознати хора!

Ако си позволите това да го направите в нормални обстоятелства с децата си ще последва арест и отнемането им от вас! А тук полицаите бяха свидетели на престъпление и съдействаха за неговото извършване!

Второ - населението на България намаля с 2-ма души!

Трето - в Асеновград няма Българи! Във В-бокс7 имаше един коментар - ако това се случи в някоя циганска махала полицаите няма да могат да си тръгнат...Не казвам, че това е правилно, но трябваше да има една повсеместна блокада на улиците, докато не дойдат наистина отговорни лица с решение, а не една пуйка, която вдига рамена!

Отвратен съм!

ПП. Въпреки, че имам основания да не се появявам много много на обществени места, утре ще отида пред полското посолство и ще постоя 1 час в знак на протест, срещу този враждабен акт!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Май 2009, 0:28

А кой казва, че ги е изоставила в действителност?
Някой чу ли нейната страна?
Или всеки съди по две статии и един репортаж?

Видяха бащата да се мята под колата, децата да пищят и изводът е - майка алкохоличка, к**ва, нещастница, изоставила децата си, която сега ги отнема насилствено от бащата герой, посветил живота си на тях.

Нямам идея каква е тази майка, но тя е водила дело за децата си. Мъжът е можел да стори същото, но не е. Той разчита на разиграната брутална сцена, за която предвидливо беше поканил и пресата, че да се случат нещата така, както той ги желае. Разбирам, че на война всички средства са допустими, но това не прави стратезите ангели, нали?

Че то нещата съвсем ясно изглеждат - жената го е зарязала, а той й е много, ама много сърдит. Ако се вълнуваше само и единствено от децата, е щял да тръгне по каналния ред да се бори за тях.

Престанете в една битова ситуация да търсите възвишени емоции и да съдите когото и да било, след като нищо не е такова, каквото изглежда.

Жалкото от цялата история е, че страдат две деца...
Още ми се насълзяват очите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 29 Май 2009, 0:38

Krystal ама ти наистина буташ масло.... :shock: :kuku:
Ти сляпа ли си не гледаш ли по какъв брутален начин беше отвлечено детето. А като защитаваш тъпата полякиня, можеш ли да отговориш защо чак след 2 години е решила да си върне децата, или те сега и се родиха майчинските чувства. Утре пак ще офейка за Майорка и после какво? ще чакаме пак да си върне майчинските чувства и да реши да си пребере децата?
Постъпката на Тодор е грешна от гледна точка на това, че до сега не е поискал развод от тъпата овца и чак тогава да се бори за родителски права. Мръсната полякиня е завела дело за международно отвличане, но ако наистина Тошко намери добри адвокати лесно ще оспорва съдебното решение....

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Май 2009, 0:41

Много си права кристал ама както виждаш типичната българска овчица се подвежда веднага по тенденциозния репортаж!
Къде е упоменато в репортажа защо се отнемат от бащата децата? Какъв е бащата и защо му ги отнемат? Защо не е напривил нищо до днес?

Полицията изпълнява съдебна заповед и полицая има вина в случая толкова колкото всеки един във форума!
Ако полицая не изпълни съдебната заповед ще бъде незабавно уволнен и съден!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Май 2009, 0:43

exigo написа:Krystal ама ти наистина буташ масло.... :shock: :kuku:
Ти сляпа ли си не гледаш ли по какъв брутален начин беше отвлечено детето....

Не съм сляпа и не защитавам майката по никакъв начин. :!:

Крайно грозно е да твърдиш, че обичаш едни деца, които на 6 години изричат "майка е алкохоличка, пие водка и говори лоши думи, а тате не иска", да ги замъкнеш в собствената си бърлога, където да откажеш достъп до тях, да ги зомбираш до степен в лицето на майка си да виждат някакъв палач и да викнеш накрая медиите, че да видят как децата се "радват" на срещата с "мама", вместо да потърсиш съдействието на съда и кротко и с любов да отдалечиш децата си от "вредното" според теб влияние на майката, без да ги психираш, да ги отвратиш и наплашиш до крайна степен. Това е нецивилизовано, варварско и крайно жестоко егоистично поведение на незрял, озлобен възрастен мъж..

Каквато и да е, майката е минала през съда, за да си получи правата.

Нито защитавам майката, нито бащата. Жалко за дечицата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 29 Май 2009, 0:45

Това е покъртително. Едвам издържах да го изгледам. Вижте сега, каквото и да е станало, децата не искаха да тръгват с майката. Баси, взеха го едното като някаква вещ, майката го дърпаше и хич не й пукаше какво му е на детето. Бе какви хора са това?

Имаше една история, мисля че библейска беше, за дете и две жени, които спореха коя му е майка. Съдията отсъжда да застанат в един кръг, да хванат детето за по една ръка и да го издърпат към себе си. Те започнали да дърпат и в момента, когато детето го заболяло, едната жена веднага го пуснала. Тогава съдията отсъдил, че това всъщност е истинската майка на детето, защото й пука за детето.

Тази идиотка дърпаше детето насила, въпреки писъците му, това е пълно безобразие и липса на човечност. Няма и значение съдът какво казва, тая не може да е майка. :evil:

Потребител
Аватар
Кара: Колкото може

Мнение от need4speed » 29 Май 2009, 0:49

Лично аз с няколко приятели ще отида в софия в 18 часа пред полското посолство и ще протестирам мирно. Който желае да заповяда. Бог да прости хората от днес .... и нека да спасим децата. Как ? ........незнам ........................
The Ultimate Driving Machine ™ !!!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Май 2009, 0:52

krystal написа:Това е нецивилизовано, варварско и крайно жестоко егоистично поведение на незрял, озлобен възрастен мъж..

Бащата е настроил децата срещу майката! Има интервю с тях в късната емисия. Нито плачаха нито се чувстваха некомфортно с майка си. Явно че бащата ги беше настроил и устрои един парад за пред медиите!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 29 Май 2009, 0:53

Демирев написа:Много си права кристал ама както виждаш типичната българска овчица се подвежда веднага по тенденциозния репортаж!
Къде е упоменато в репортажа защо се отнемат от бащата децата? Какъв е бащата и защо му ги отнемат? Защо не е напривил нищо до днес?

Полицията изпълнява съдебна заповед и полицая има вина в случая толкова колкото всеки един във форума!
Ако полицая не изпълни съдебната заповед ще бъде незабавно уволнен и съден!

А защо вие двамата не се замислите и за това, че бащата може да е имал причина да не заведе дело за развод, а оттам и дело за права :roll: Мислите ли, че е лесно това..... много по лесно е да спечелиш делото, което е завела тъпата му жена. Определено има доста пропуски в бащата, но наистина от всичко това най-трайно остават засегнати децата.

Демирев, колкото до изказването ти мога само да кажа, че аз попрочетох малко неща по случая, а ти явно даващ своето мнение само след като си видял клира. Не аз съм овчицата :mhihi: ;)
Голям психолог си, как веднага реши че бащата ги е настроил, потвърждаваш отново мнението ми за теб ;)
Последна промяна exigo на 29 Май 2009, 0:54, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата