За кандидат-студентите... Част 1
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
///M3 точно така,човек трябва много добре да е наясно какво точно иска да стане!
Моя фаворит е СА в Свищов,изкарах доста отлично предварителния изпит!
Явих се на тест по икономика
Вярно,че в Свищов цивилизацията е малко широко понятие,но пък за задочна форма е идеално и отзивите са много добри...чувала съм че университета бил най-добрия икономически на Балканския полуостров.
Аз отивам с цел там,това че градчето е малко не ми пречи,каквото ми трябва си го имам тук,но всеки трябва да си прецени...при редовното е друго!Квартирите са евтини,а и ми направи впечатление,че е доста чисто

Моя фаворит е СА в Свищов,изкарах доста отлично предварителния изпит!

Вярно,че в Свищов цивилизацията е малко широко понятие,но пък за задочна форма е идеално и отзивите са много добри...чувала съм че университета бил най-добрия икономически на Балканския полуостров.
Аз отивам с цел там,това че градчето е малко не ми пречи,каквото ми трябва си го имам тук,но всеки трябва да си прецени...при редовното е друго!Квартирите са евтини,а и ми направи впечатление,че е доста чисто

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
1. Технически университет-София - с математика (изпит и матура, пък където изкарам по-добре
)
2.УНСС София - математика(пробвам и с литература),но този университет ми е за резервен вариант,демек искам ТУ

2.УНСС София - математика(пробвам и с литература),но този университет ми е за резервен вариант,демек искам ТУ
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Macros написа:1. Технически университет-София - с математика (изпит и матура, пък където изкарам по-добре)
Ако толкова много искаш да ти счернят живота си направил добър избор

Поздрави от УНСС

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
Runnaway написа:Macros написа:1. Технически университет-София - с математика (изпит и матура, пък където изкарам по-добре)
Ако толкова много искаш да ти счернят живота си направил добър избор![]()
Поздрави от УНСС![]()
Просто съм решил да съм един от малкото,които не са "икономисти"- сега куцо и сакато учи там, така че не ме мисли

- Andronoff
- триногата
-
Психология във ВТУ. Ходих на първия изпит по български, на 17-ти юли е вторият (за теста става дума). Гледам още един колега ще се явява тогава, затова си оставям тел. номер - 0897 933 031 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Macros написа:Runnaway написа:Macros написа:1. Технически университет-София - с математика (изпит и матура, пък където изкарам по-добре)
Ако толкова много искаш да ти счернят живота си направил добър избор![]()
Поздрави от УНСС![]()
Просто съм решил да съм един от малкото,които не са "икономисти"- сега куцо и сакато учи там, така че не ме мисли. А ти щом си избрал унсс твоя работа- мен не ме грее,друго искам
И аз реших като теб и съм в техническия. Но дано да си наистина сериозен, защото изпити ще влачиш, някои заверки трудно ще взимаш и ще те мотат по 1-2 седмици за един кирлив подпис и т.н. Наистина са единици, които се справят по-лесно с тези неща и всичко става навреме.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Не че ме касае вече, но при мен бяха така подредени нещата.
1во Военноморско училище Варна.
1. Корабоводене
2. ТУФП
2ро ТУ-Варна
1.Корабоводене
2.КСТ
3.КТТ
4.Е
3то ВИНСА
Писах ей така колкото да има да се разпиша, че съм кандидатствал и там
Накрая съм горд да отбележа, че навсякъде имах бал за първо класиране.
И друго да кажа на кандидатстудентите, които ще кандидатстват в икономически университети(УНСС, ВИНС и пр.) от тези само ФИНАНСИ в УНСС е работата, другото е смешна история. Пресен изпит, колега от морско училище със текущ успех по ЛААГ(линейна алгебра и аналитична геометрия) 2.17 обяснява задачи на студент специалност стокознание във винса, учещия във винса изкарва 4.50 на изпита си...
Сигурно ще ми се обидят колегите от ВИНС-а, но това е истина да има максимум 2 по-сериозни специалност и 2ма 3ма по-заядливи преподаватели, това е, другото се минава на магия.
Та това ми е, покрай тея балове ме гони носталгия от миналата година и си търся къде да си споделя... тцтц
1во Военноморско училище Варна.
1. Корабоводене
2. ТУФП
2ро ТУ-Варна
1.Корабоводене
2.КСТ
3.КТТ
4.Е
3то ВИНСА
Писах ей така колкото да има да се разпиша, че съм кандидатствал и там
Накрая съм горд да отбележа, че навсякъде имах бал за първо класиране.
И друго да кажа на кандидатстудентите, които ще кандидатстват в икономически университети(УНСС, ВИНС и пр.) от тези само ФИНАНСИ в УНСС е работата, другото е смешна история. Пресен изпит, колега от морско училище със текущ успех по ЛААГ(линейна алгебра и аналитична геометрия) 2.17 обяснява задачи на студент специалност стокознание във винса, учещия във винса изкарва 4.50 на изпита си...
Сигурно ще ми се обидят колегите от ВИНС-а, но това е истина да има максимум 2 по-сериозни специалност и 2ма 3ма по-заядливи преподаватели, това е, другото се минава на магия.
Та това ми е, покрай тея балове ме гони носталгия от миналата година и си търся къде да си споделя... тцтц

E34, E38
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
За кандидат-студентите... Част 1
Аз ще се пробвам "Автоматика на банкнотоброячни машини" - имам бала.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
justboy написа:...Сигурно ще ми се обидят колегите от ВИНС-а...
Няма защо да се обиждаме, колега. ти само истини си написал!
Успех на всички кандидат и начинаещи студенти и помнете с течение на обучението става все по-лесно.
От тогава русото не е на мода.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз таз година мисля да не я изпускам и да се застудентя
С моята подготвка обаче, май само БСУ / Бургаски свободен университет / или НБУ / Него не ме съмнява някой да не го знае
/
Специалностите ги мисля, Публична администрация и Журналистика в БСУ или Масови комуникаций в НБУ

С моята подготвка обаче, май само БСУ / Бургаски свободен университет / или НБУ / Него не ме съмнява някой да не го знае

Специалностите ги мисля, Публична администрация и Журналистика в БСУ или Масови комуникаций в НБУ

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
alpina-ma6inata написа:И аз реших като теб и съм в техническия. Но дано да си наистина сериозен, защото изпити ще влачиш, някои заверки трудно ще взимаш и ще те мотат по 1-2 седмици за един кирлив подпис и т.н. Наистина са единици, които се справят по-лесно с тези неща и всичко става навреме.Зависи от специалноста, лесно ще влезеш, пожелавам ти и да излезеш.
![]()
Ами колега за сериозен- мерак ми е да го уча, така че се надявам да изкарам

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Taneva` написа:...4.НБУ-Журналистика
...
Води се "Масови комуникаций" като 2-та година вече записваш конкретната специанлност

/поне по-миналата година така ми обясниха/

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Taneva` написа:3.ЮЗУ - Маркетинг,Стопанско управление
Аз уча счетоводство и контрол в ЮЗУ, а те първите 2 години учат еднакво... Не прави тази грешка, да записваш тези специалности там...
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4