Кое за теб е по важно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

....

Мнение от narcosan » 12 Май 2009, 14:18

Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои :!:
П.С Бииги да те уважават :!: Тези дето си го тарсат разбирасе :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Май 2009, 14:27

Аз като видя че отсреща седи прост човек , просто си продължавам ако ще и с цената на яд в себе си.Поне се мъча :roll:
Видял съм достатъчно точни човешки взаимоотношения между непознати хора в обществата на поне 5 силно развити Европейски държави , всичко положително от там каквото съм видял и харесал/усвоил гледам да го прилагам , гледам също така да се разграничавам от простака и завистника ... Лошото обаче е ,че Балканския манталитет в своят лош облик е нещо отвратително , ген ли е какво е незнам ,но всички тук на тоя полуостров сякаш един *** ни е правил :help:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 12 Май 2009, 14:34

Penchev написа:Аз като видя че отсреща седи прост човек , просто си продължавам ако ще и с цената на яд в себе си.

Абе прав си, не си струва, ама от цялата работа ти се мъчиш и тебе те е яд. Да беше рядкост тая комплексарщина, как да е, ама като става прекалено...Особено както написа по-горе колегата-обиди към майка ти и приятелката ти...За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Май 2009, 14:40

mangini написа:За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.

Колега кажи в коя държава в Европа я няма простотията....Просто света се напълни с отрепки, и трябва сам да си избираш мястото, говоря общо /средата, заведения, кръг от хора и т.н./.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 12 Май 2009, 14:42

Аз имам друг опит. Убивам ги с мълчание и със снизходителен поглед, ама те не вдяват. Някои хора просто не могат да бъдат превъзпитани. Трябва да се върнеш назад във времето и да теглиш по един бой на майката и бащата. Та както си търпя ... и ми се е случвало е така да видя някой отявлен селянин, дето просто е със смешна прическа/очила/дрехи (сещате се) .. и ми се е искало първо да го питам, дали има майка и баща и после да го поритам около 20-30 мин. само защото е облечен анти-здрав разум. Абе искам да пребия някой... никога не ми се е налагало да ударя човек, ама крайно време е да ми се наложи, че ще експлоадирам. А като колегата по-нагоре и аз не мога ей така да ударя за глупости. Дебна някой да направи нещо непростимо тъпо ... :twisted:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 12 Май 2009, 14:52

alexand написа:Абе искам да пребия някой... никога не ми се е налагало да ударя човек, ама крайно време е да ми се наложи, че ще експлоадирам.

Пич, ама нищо не си изпуснал :) Ако ти е мерак да се биеш - отиди в една боксова зала с някой приятел и се попердашете малко. Хем няма да ви болят ръцете после, хем ще сте и със шлемове.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 12 Май 2009, 14:54

Сондьора написа:
mangini написа:За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.

Колега кажи в коя държава в Европа я няма простотията....Просто света се напълни с отрепки, и трябва сам да си избираш мястото, говоря общо /средата, заведения, кръг от хора и т.н./.

Простотия има навсякъде, ама при нас е доста силно изразена

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Re: Кое за теб е по важно?

Мнение от mihal » 12 Май 2009, 14:57

LizarD написа:Да му счупиш носа или да млъкнеш и да го оставиш да простее? Дали от много мъдри постъпки съм се превърнал в човек който не може да брани достойнството си? Вярно е - по умния отстъпва, но от много отстъпване мъжкото в човек се изгубва. Аз съм човек който предпочита да замълчи, да остави маймуната да се радва в клетката си, за да се избегне инцидент, но мисля че идва момента в който ще ми прещрака нещо и ще започна да се съсредоточавам само в това да браня достойнството си дори с цената на живота.. Какво бихте ме посъветвали вие?

Според мене най важно е да го завържеш гол за стълба на центъра на селото, та цялото село да му се изреди.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 12 Май 2009, 15:07

LizarD написа:Да му счупиш носа или да млъкнеш и да го оставиш да простее? Дали от много мъдри постъпки съм се превърнал в човек който не може да брани достойнството си? Вярно е - по умния отстъпва, но от много отстъпване мъжкото в човек се изгубва. Аз съм човек който предпочита да замълчи, да остави маймуната да се радва в клетката си, за да се избегне инцидент, но мисля че идва момента в който ще ми прещрака нещо и ще започна да се съсредоточавам само в това да браня достойнството си дори с цената на живота.. Какво бихте ме посъветвали вие?
Колега,заеби тези фрази ' първо действай па после ако има смисъл му мисли..'
ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ
ВИНАГИ!
Премисляй нещата отдалеч се научи да ги преценяваш,просто защото мине ли заека веднъж баира... :winky:

Иначе..мине ли заека баира на търпението..бой в носа и това е.
Пресен пример от тия дни..в заведението влиза пийнал ЦИГАНИН,който освен че ми държеше тон се опита и да ме заплашва..отминах го,но втория път на вратата на заведението,просто си позволи да ме хване за ризата/сервирам там/ .. е това беше най-голямата му грешка...просто не усети как си похапна пепелника :)

Иначе,според мен трябва да се избягват чупене на носове крака ръце...просто защото сме в 21 век,но всичко си има граници :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Май 2009, 15:21

Feanor написа:Разбира се, така има известен риск после да се наложи да му счупиш носа, но удоволствието си заслужава цената, мисля. :mhihi:

тааа, в края на краищата - дайте да не разваляме хубавия бой с каране :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Май 2009, 15:28

Убий простака с мълчание....

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Май 2009, 15:33

Лошото е, че не мрат от това...

Иначе звучи добре.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Май 2009, 15:38

Физически - не, ама като го ръгнеш някъде в психиката му....тогава физ. бой е цвете...
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Re: ....

Мнение от Манчев73 » 12 Май 2009, 15:56

narcosan написа:Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои :!:
П.С Бииги да те уважават :!: Тези дето си го тарсат разбирасе :roll:

Ама как така само тези дето си го ТАРСАТ бе?Бой наред......то тези дето не си го ТАРСАТ в момента утре ще го поТАРСАТ и треа пак наново бой.......Треа са БИИГАТ наред,ако не мое се Биигаш треа ги ръгаш с нож или да ги стреляш или да ги издебнеш кога са сами и тогаз да им скочиш с още 10 френда........наш как са ОСИРГАТ?
Биигаи да те уважават!!!!
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Май 2009, 16:16

((:BuKcu:)) написа:Физически - не, ама като го ръгнеш някъде в психиката му....тогава физ. бой е цвете...
:mhihi:

Викси, отразява им се на психиката, но в обратна посока. Решават че са велики, щом мълчиш и приемат мълчанието ти като прекланяне на глава... (даже имам конкретен човек предвид сега като го пиша това) За съжаление простащината и глупостта владеят света.

Как пък няма някой простак и глупак сред нас, та да се изкаже най-после в темата и да каже - да го бием ли или да му мълчим :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата