Кое за теб е по важно?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз като видя че отсреща седи прост човек , просто си продължавам ако ще и с цената на яд в себе си.Поне се мъча
Видял съм достатъчно точни човешки взаимоотношения между непознати хора в обществата на поне 5 силно развити Европейски държави , всичко положително от там каквото съм видял и харесал/усвоил гледам да го прилагам , гледам също така да се разграничавам от простака и завистника ... Лошото обаче е ,че Балканския манталитет в своят лош облик е нещо отвратително , ген ли е какво е незнам ,но всички тук на тоя полуостров сякаш един *** ни е правил
Георги Пенчев

Видял съм достатъчно точни човешки взаимоотношения между непознати хора в обществата на поне 5 силно развити Европейски държави , всичко положително от там каквото съм видял и харесал/усвоил гледам да го прилагам , гледам също така да се разграничавам от простака и завистника ... Лошото обаче е ,че Балканския манталитет в своят лош облик е нещо отвратително , ген ли е какво е незнам ,но всички тук на тоя полуостров сякаш един *** ни е правил

Георги Пенчев
Penchev написа:Аз като видя че отсреща седи прост човек , просто си продължавам ако ще и с цената на яд в себе си.
Абе прав си, не си струва, ама от цялата работа ти се мъчиш и тебе те е яд. Да беше рядкост тая комплексарщина, как да е, ама като става прекалено...Особено както написа по-горе колегата-обиди към майка ти и приятелката ти...За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
mangini написа:За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.
Колега кажи в коя държава в Европа я няма простотията....Просто света се напълни с отрепки, и трябва сам да си избираш мястото, говоря общо /средата, заведения, кръг от хора и т.н./.
Аз имам друг опит. Убивам ги с мълчание и със снизходителен поглед, ама те не вдяват. Някои хора просто не могат да бъдат превъзпитани. Трябва да се върнеш назад във времето и да теглиш по един бой на майката и бащата. Та както си търпя ... и ми се е случвало е така да видя някой отявлен селянин, дето просто е със смешна прическа/очила/дрехи (сещате се) .. и ми се е искало първо да го питам, дали има майка и баща и после да го поритам около 20-30 мин. само защото е облечен анти-здрав разум. Абе искам да пребия някой... никога не ми се е налагало да ударя човек, ама крайно време е да ми се наложи, че ще експлоадирам. А като колегата по-нагоре и аз не мога ей така да ударя за глупости. Дебна някой да направи нещо непростимо тъпо ... 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
alexand написа:Абе искам да пребия някой... никога не ми се е налагало да ударя човек, ама крайно време е да ми се наложи, че ще експлоадирам.
Пич, ама нищо не си изпуснал

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Сондьора написа:mangini написа:За жалост сме още на светлинни години от Европа и трябва да си въвеждаме ред тук помежду си, кой както може явно.
Колега кажи в коя държава в Европа я няма простотията....Просто света се напълни с отрепки, и трябва сам да си избираш мястото, говоря общо /средата, заведения, кръг от хора и т.н./.
Простотия има навсякъде, ама при нас е доста силно изразена
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: Кое за теб е по важно?
LizarD написа:Да му счупиш носа или да млъкнеш и да го оставиш да простее? Дали от много мъдри постъпки съм се превърнал в човек който не може да брани достойнството си? Вярно е - по умния отстъпва, но от много отстъпване мъжкото в човек се изгубва. Аз съм човек който предпочита да замълчи, да остави маймуната да се радва в клетката си, за да се избегне инцидент, но мисля че идва момента в който ще ми прещрака нещо и ще започна да се съсредоточавам само в това да браня достойнството си дори с цената на живота.. Какво бихте ме посъветвали вие?
Според мене най важно е да го завържеш гол за стълба на центъра на селото, та цялото село да му се изреди.

Колега,заеби тези фрази ' първо действай па после ако има смисъл му мисли..'LizarD написа:Да му счупиш носа или да млъкнеш и да го оставиш да простее? Дали от много мъдри постъпки съм се превърнал в човек който не може да брани достойнството си? Вярно е - по умния отстъпва, но от много отстъпване мъжкото в човек се изгубва. Аз съм човек който предпочита да замълчи, да остави маймуната да се радва в клетката си, за да се избегне инцидент, но мисля че идва момента в който ще ми прещрака нещо и ще започна да се съсредоточавам само в това да браня достойнството си дори с цената на живота.. Какво бихте ме посъветвали вие?
ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ
ВИНАГИ!
Премисляй нещата отдалеч се научи да ги преценяваш,просто защото мине ли заека веднъж баира...

Иначе..мине ли заека баира на търпението..бой в носа и това е.
Пресен пример от тия дни..в заведението влиза пийнал ЦИГАНИН,който освен че ми държеше тон се опита и да ме заплашва..отминах го,но втория път на вратата на заведението,просто си позволи да ме хване за ризата/сервирам там/ .. е това беше най-голямата му грешка...просто не усети как си похапна пепелника

Иначе,според мен трябва да се избягват чупене на носове крака ръце...просто защото сме в 21 век,но всичко си има граници

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Feanor написа:Разбира се, така има известен риск после да се наложи да му счупиш носа, но удоволствието си заслужава цената, мисля.
тааа, в края на краищата - дайте да не разваляме хубавия бой с каране

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Re: ....
narcosan написа:Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои![]()
П.С Бииги да те уважаватТези дето си го тарсат разбирасе
Ама как така само тези дето си го ТАРСАТ бе?Бой наред......то тези дето не си го ТАРСАТ в момента утре ще го поТАРСАТ и треа пак наново бой.......Треа са БИИГАТ наред,ако не мое се Биигаш треа ги ръгаш с нож или да ги стреляш или да ги издебнеш кога са сами и тогаз да им скочиш с още 10 френда........наш как са ОСИРГАТ?
Биигаи да те уважават!!!!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
((:BuKcu:)) написа:Физически - не, ама като го ръгнеш някъде в психиката му....тогава физ. бой е цвете...
Викси, отразява им се на психиката, но в обратна посока. Решават че са велики, щом мълчиш и приемат мълчанието ти като прекланяне на глава... (даже имам конкретен човек предвид сега като го пиша това) За съжаление простащината и глупостта владеят света.
Как пък няма някой простак и глупак сред нас, та да се изкаже най-после в темата и да каже - да го бием ли или да му мълчим

64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5