Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ред&qu

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Май 2009, 16:49

моралистите пак се показаха :roll:

колкото по темата, верваи ми колкот и тъпо да ти звучи тва дето са ти написали, ако не са били пияни, вервай ми все ще те накажат :winky:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2009, 17:01

... ти да се благодариш че не са ти сложили белезниците за "опит са напускане на мястото на нарушението"или "избягване на органите на реда"

ако бяха подходили сериозно ... щеше да стане от играчка на плачка...

просто са решили да си поискат пък.. ако стане...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Май 2009, 17:20

alx написа:... ти да се благодариш че не са ти сложили белезниците за "опит са напускане на мястото на нарушението"или "избягване на органите на реда"

ако бяха подходили сериозно ... щеше да стане от играчка на плачка...

просто са решили да си поискат пък.. ако стане...

И ти тука си много прав, защото реално са си в правото, но реално после пред съда няма как да издържи това. Но явно са били свестни, а и хубавото е, че колегата си е признал вината и е направил милите очи...те това искат в общи линии. Почнеш ли да им се дървиш и направо ти подават дЪрвото!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2009, 17:33

като те спрат- тяхната позиция е винаги по-силната. затова- само със добро... упорито и със уважение си отстояваш (по-слабата :) позиция- но.. само със добро.

иначе ако рекат- ще ти развалят рахата на момента пък после нека във съда да ти кажат "извинявай - не сме прави" ... някак си не се чувствам морален победител така...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Re: Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ре

Мнение от djvisage » 11 Май 2009, 22:51

BMW_RIDER написа:Бях взел назаем от приятел един Sl 55 и си се разкарвах по околовръстното с приятелката, и като се отвори малко празно пространство понастъпих колата но само за 100 метра и после си се прибрах в средна лента...

Добре де я кажи какво е чувството да го настъпиш това чудо.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ре

Мнение от BMW_RIDER » 11 Май 2009, 23:34

djvisage написа:
BMW_RIDER написа:Бях взел назаем от приятел един Sl 55 и си се разкарвах по околовръстното с приятелката, и като се отвори малко празно пространство понастъпих колата но само за 100 метра и после си се прибрах в средна лента...

Добре де я кажи какво е чувството да го настъпиш това чудо.

Ами имам доста странни впечатления от колата. Напрактика до 100-120 само мига триъгълничето на тракшъна колата ту мята задницата наляво надясно ту тракшъна я спира, пробвах и без него малко по добре но пак доста тромав старт все пак е 2 тона автоматик. Аз преди доста се чудех на онова клипче дето м3 цсл отрепва такъв на старта, но сега мисля ,че добър шофер и с обикновенна мка ше го напрви. Може би просто гумите са му поизносени а и определно 285гуми не стигат за 540кс. Иначе интересното почва от 100 нагоре като колата захапе пътя и вече към 150 на пълна газ започват пеперудите в корема :mhihi:. Абе според мен тази кола е повече крузър отколкото спортна, за някой по улегнал човек, повече за престиж и фукня отколкото за ръчкане. Но едно неможе да се отрече кабриото в комбинация с срахотния звук при потегляне и комфорта на мерц е доста добро изживяване, вярайте ми готино е дори да караш с 50 и да седиш в задръстване с нея. Но някак си не се връзва на мойте представи за спортна кола. В НИКАКЪВ случай неискам да кажа ,че е бавна с тоя тунинг на климан и по широки хубави гуми отзад малко неща ще могат да я бият. Но все пак ако някой като мен напраи грешката да кара 1000цц пистов мотор после всичко му върви по малко.

ПП ако някой се интересува и ако не е в разрез с правилата и модераторите разбира се- колата се продава и то на добра цена, мога да постна ако някой се интересува.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 12 Май 2009, 0:52

CASIO написа:Само кажи колко си понастъпил колата.
И бате може ли найстина в населено място :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :no: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
ше земеш да ни избиеш бе бате,стига стреля,4е от такива се плашим и на збирка да дойда ве4е :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 12 Май 2009, 1:15

Още колко мъка има в тази тема... :evil:
Айде вместо да си вземете поука вие се изказвате...кой както може...такъв късмет ще извади.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 12 Май 2009, 9:36

Според мен са искали да огледат гаджето и колата.
Аз пък неделя разбрах (по-трудния начин) :mhihi: че "дупнишката магистрала" не било магистрала а имало ограничение 90км/ч
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 12 Май 2009, 11:40

Тука моралистите взехте много да се въдите напоследък.. явно е модерно... можел си да сгазиш хора... сякаш вие сте били в колата... Колегата е карал колата преценил си е риска ако е имало такъв и си е позволил.. щом го е направил значи е имало условия да го направи...

Искали са да се направят на важни просто... завистта е мн лоша работа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Май 2009, 12:52

-Maxxx- написа:Тука моралистите взехте много да се въдите напоследък.. явно е модерно... можел си да сгазиш хора... сякаш вие сте били в колата... Колегата е карал колата преценил си е риска ако е имало такъв и си е позволил.. щом го е направил значи е имало условия да го направи...

Искали са да се направят на важни просто... завистта е мн лоша работа...

Така е колега! Вместо да му отцепят движението да може да вдигне 300 или да смимат колата за да си я качат на десктопа после, тия завистници тръгнали да се правят на важни, аааа :mhihi:
Кола над 100 000 лева не трябва да се спира, нал' тъй :winky:
Е, ако вас ви бяха спрели Е36-цата примерно и някой с такова возило беше минал покрай патрулката щяхте да дръпнете на куките една реч, че скъпите коли никой не ги бара, нали?
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Май 2009, 13:15

saleen написа:Е, ако вас ви бяха спрели Е36-цата примерно и някой с такова возило беше минал покрай патрулката щяхте да дръпнете на куките една реч, че скъпите коли никой не ги бара, нали?

Никога :idea:
Спирали са ме с кола за 2000 и с кола за 200 000лв и винаги е имало за какво,повярвай ми ;)
Колегата зададе един въпрос относно акта,които са му формулировали, и за да поясни малко обясни случката,вие му скочихте да четете речи...ми ок...карал съм с 200 по цариградско...карал съм с 260 по тракия,минавал съм на червено на светофара на к.величков и тодор александров,защото се е налагало...айде почваите да ми четете морал сега :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 12 Май 2009, 14:12

Та кажете повече за акта, че и мен ме интересува :mhihi:
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 12 Май 2009, 16:19

Яко комплекси се избиват в тая тема , особено от 2-3-ма :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 12 Май 2009, 16:46

bivola написа:Яко комплекси се избиват в тая тема , особено от 2-3-ма :shock:

Яко :!: Че човека е карал бързо-ок, доколкото изобщо 120 може да се смята за бързо на околовръстното :roll: Наистина не е разумно бързото каране, но ако на всеки от форума, който е имал случаи да се кара бързо трябва да се чете морал, то трябва с отварянето на форума да се зарежда тема с упреци :!: Особено пък на всички моралисти ако им дадат кола, която е със конете на 4-5 средни е36ци, мн ми е интересно дали ще я карат с 60 :roll:
Ако се говори за рейсърите на по 18, за тях съм съгласен че трябва да им се полива чат-пат (не че аз не съм на 19 де :mhihi: ).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата