Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ред&qu
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
моралистите пак се показаха
колкото по темата, верваи ми колкот и тъпо да ти звучи тва дето са ти написали, ако не са били пияни, вервай ми все ще те накажат

колкото по темата, верваи ми колкот и тъпо да ти звучи тва дето са ти написали, ако не са били пияни, вервай ми все ще те накажат

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
alx написа:... ти да се благодариш че не са ти сложили белезниците за "опит са напускане на мястото на нарушението"или "избягване на органите на реда"
ако бяха подходили сериозно ... щеше да стане от играчка на плачка...
просто са решили да си поискат пък.. ако стане...
И ти тука си много прав, защото реално са си в правото, но реално после пред съда няма как да издържи това. Но явно са били свестни, а и хубавото е, че колегата си е признал вината и е направил милите очи...те това искат в общи линии. Почнеш ли да им се дървиш и направо ти подават дЪрвото!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
като те спрат- тяхната позиция е винаги по-силната. затова- само със добро... упорито и със уважение си отстояваш (по-слабата
позиция- но.. само със добро.
иначе ако рекат- ще ти развалят рахата на момента пък после нека във съда да ти кажат "извинявай - не сме прави" ... някак си не се чувствам морален победител така...

иначе ако рекат- ще ти развалят рахата на момента пък после нека във съда да ти кажат "извинявай - не сме прави" ... някак си не се чувствам морален победител така...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Re: Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ре
BMW_RIDER написа:Бях взел назаем от приятел един Sl 55 и си се разкарвах по околовръстното с приятелката, и като се отвори малко празно пространство понастъпих колата но само за 100 метра и после си се прибрах в средна лента...
Добре де я кажи какво е чувството да го настъпиш това чудо.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Акт за "Демонстративно нарушаване на обществения ре
djvisage написа:BMW_RIDER написа:Бях взел назаем от приятел един Sl 55 и си се разкарвах по околовръстното с приятелката, и като се отвори малко празно пространство понастъпих колата но само за 100 метра и после си се прибрах в средна лента...
Добре де я кажи какво е чувството да го настъпиш това чудо.
Ами имам доста странни впечатления от колата. Напрактика до 100-120 само мига триъгълничето на тракшъна колата ту мята задницата наляво надясно ту тракшъна я спира, пробвах и без него малко по добре но пак доста тромав старт все пак е 2 тона автоматик. Аз преди доста се чудех на онова клипче дето м3 цсл отрепва такъв на старта, но сега мисля ,че добър шофер и с обикновенна мка ше го напрви. Може би просто гумите са му поизносени а и определно 285гуми не стигат за 540кс. Иначе интересното почва от 100 нагоре като колата захапе пътя и вече към 150 на пълна газ започват пеперудите в корема

ПП ако някой се интересува и ако не е в разрез с правилата и модераторите разбира се- колата се продава и то на добра цена, мога да постна ако някой се интересува.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ше земеш да ни избиеш бе бате,стига стреля,4е от такива се плашим и на збирка да дойда ве4еCASIO написа:Само кажи колко си понастъпил колата.
И бате може ли найстина в населено място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Още колко мъка има в тази тема...
Айде вместо да си вземете поука вие се изказвате...кой както може...такъв късмет ще извади..

Айде вместо да си вземете поука вие се изказвате...кой както може...такъв късмет ще извади..

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Според мен са искали да огледат гаджето и колата.
Аз пък неделя разбрах (по-трудния начин)
че "дупнишката магистрала" не било магистрала а имало ограничение 90км/ч
Аз пък неделя разбрах (по-трудния начин)

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Тука моралистите взехте много да се въдите напоследък.. явно е модерно... можел си да сгазиш хора... сякаш вие сте били в колата... Колегата е карал колата преценил си е риска ако е имало такъв и си е позволил.. щом го е направил значи е имало условия да го направи...
Искали са да се направят на важни просто... завистта е мн лоша работа...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
-Maxxx- написа:Тука моралистите взехте много да се въдите напоследък.. явно е модерно... можел си да сгазиш хора... сякаш вие сте били в колата... Колегата е карал колата преценил си е риска ако е имало такъв и си е позволил.. щом го е направил значи е имало условия да го направи...
Така е колега! Вместо да му отцепят движението да може да вдигне 300 или да смимат колата за да си я качат на десктопа после, тия завистници тръгнали да се правят на важни, аааа

Кола над 100 000 лева не трябва да се спира, нал' тъй

Е, ако вас ви бяха спрели Е36-цата примерно и някой с такова возило беше минал покрай патрулката щяхте да дръпнете на куките една реч, че скъпите коли никой не ги бара, нали?
Никой не мое ма връне на селу!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
saleen написа:Е, ако вас ви бяха спрели Е36-цата примерно и някой с такова возило беше минал покрай патрулката щяхте да дръпнете на куките една реч, че скъпите коли никой не ги бара, нали?
Никога

Спирали са ме с кола за 2000 и с кола за 200 000лв и винаги е имало за какво,повярвай ми

Колегата зададе един въпрос относно акта,които са му формулировали, и за да поясни малко обясни случката,вие му скочихте да четете речи...ми ок...карал съм с 200 по цариградско...карал съм с 260 по тракия,минавал съм на червено на светофара на к.величков и тодор александров,защото се е налагало...айде почваите да ми четете морал сега

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Та кажете повече за акта, че и мен ме интересува 

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Яко комплекси се избиват в тая тема , особено от 2-3-ма 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
bivola написа:Яко комплекси се избиват в тая тема , особено от 2-3-ма
Яко

Ако се говори за рейсърите на по 18, за тях съм съгласен че трябва да им се полива чат-пат (не че аз не съм на 19 де

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3