Откриха в Исперих издирвана от Интерпол кола
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
bavareca_86 написа:аве бате,нали в кат отиваш и я проверяваш дали се издирва таа кола,требва си ебати балъка да купиш кола и да не я проверишAlexi написа:vld написа:Alexi написа:кое точно е аматьорска работа ? докато минеш нотариус никой не ти я проверява колата а после вече е твоя и като ти я изземат в КАТ пиеш една студена чешмяна вода .. един познат преди време изгоря така с Ауди Б4 ,ама даде 8500 за него ,беше преди 5-6 години .. вземаха му я от канала в КАТ ,оказа се крадена ! Няма механизъм по който да се установи крадена ли е колата в процеса на покупко-продажба .
Е добре де нали все пак си я купил от някой тоя някой и той я е взел от някой в италия срещу документ![]()
Винаги може да се проследи.
Шибаното е, че крайния купувач се набива с пари и хаби време и нерви докато се изглади работата....
ако е нов внос от автокъща тя ти издава фактура ама ако ти вземат колата за да ти върне парите ще има дело което ще се отлага с години и т.н. .. ако ти си я внесеш ще имаш договор за покупко продажба на твое има ама какво от това ,колата е крадена взимат тия и толкова ..
В КАТ проверяват колите които са обявени за издирване до момента.При застрахователните измами схемата е друга

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мислиш ли 4е не ги знам тея неща,ама мисля 4е не е нужно си4ко де знам да се опоменава то4но как еGVT написа:bavareca_86 написа:аве бате,нали в кат отиваш и я проверяваш дали се издирва таа кола,требва си ебати балъка да купиш кола и да не я проверишAlexi написа:vld написа:Alexi написа:кое точно е аматьорска работа ? докато минеш нотариус никой не ти я проверява колата а после вече е твоя и като ти я изземат в КАТ пиеш една студена чешмяна вода .. един познат преди време изгоря така с Ауди Б4 ,ама даде 8500 за него ,беше преди 5-6 години .. вземаха му я от канала в КАТ ,оказа се крадена ! Няма механизъм по който да се установи крадена ли е колата в процеса на покупко-продажба .
Е добре де нали все пак си я купил от някой тоя някой и той я е взел от някой в италия срещу документ![]()
Шибаното е, че крайния купувач се набива с пари и хаби време и нерви докато се изглади работата....
ако е нов внос от автокъща тя ти издава фактура ама ако ти вземат колата за да ти върне парите ще има дело което ще се отлага с години и т.н. .. ако ти си я внесеш ще имаш договор за покупко продажба на твое има ама какво от това ,колата е крадена взимат тия и толкова ..
В КАТ проверяват колите които са обявени за издирване до момента.При застрахователните измами схемата е другаА и забавянето на информацията е доста голяма,нали не мислиш ,че като ти праснат колата и се оплачеш в полицията веднага ще я има за открадната в цяла Европа.Колата първо се издирва в самата държава и след това се подава информация в Европол или Интерпол за издирване.

bavareca_86 написа:мислиш ли 4е не ги знам тея неща,ама мисля 4е не е нужно си4ко де знам да се опоменава то4но как еGVT написа:bavareca_86 написа:аве бате,нали в кат отиваш и я проверяваш дали се издирва таа кола,требва си ебати балъка да купиш кола и да не я проверишAlexi написа:vld написа:Alexi написа:кое точно е аматьорска работа ? докато минеш нотариус никой не ти я проверява колата а после вече е твоя и като ти я изземат в КАТ пиеш една студена чешмяна вода .. един познат преди време изгоря така с Ауди Б4 ,ама даде 8500 за него ,беше преди 5-6 години .. вземаха му я от канала в КАТ ,оказа се крадена ! Няма механизъм по който да се установи крадена ли е колата в процеса на покупко-продажба .
В КАТ проверяват колите които са обявени за издирване до момента.При застрахователните измами схемата е другаА и забавянето на информацията е доста голяма,нали не мислиш ,че като ти праснат колата и се оплачеш в полицията веднага ще я има за открадната в цяла Европа.Колата първо се издирва в самата държава и след това се подава информация в Европол или Интерпол за издирване.
Ми като ги знаеш що пишеш глупости,че в КАТ можеш да си провериш колата.Не си мисли ,че си застрахован от такава схема.Застраховани са само тези които купуват стари коли.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
GVT написа:bavareca_86 написа:мислиш ли 4е не ги знам тея неща,ама мисля 4е не е нужно си4ко де знам да се опоменава то4но как еGVT написа:bavareca_86 написа:аве бате,нали в кат отиваш и я проверяваш дали се издирва таа кола,требва си ебати балъка да купиш кола и да не я проверишAlexi написа:vld написа:Alexi написа:кое точно е аматьорска работа ? докато минеш нотариус никой не ти я проверява колата а после вече е твоя и като ти я изземат в КАТ пиеш една студена чешмяна вода .. един познат преди време изгоря така с Ауди Б4 ,ама даде 8500 за него ,беше преди 5-6 години .. вземаха му я от канала в КАТ ,оказа се крадена ! Няма механизъм по който да се установи крадена ли е колата в процеса на покупко-продажба .
Ми като ги знаеш що пишеш глупости,че в КАТ можеш да си провериш колата.Не си мисли ,че си застрахован от такава схема.Застраховани са само тези които купуват стари коли.
аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе когато ти регистрират колата-държавата става "съучастник" в цялата ситуация,ама нали сме в тъпа държава-не са поделени правата и отговорностите по равно
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Колеги имам едно арестувано Рено Меган II на Враня от година и половина.Схемата беше следната:купих колата,регистрирах я и след 20дена на Патриарха ме закопчаха.Обясниха ми че колата е била обявена за издирване от Интерпол.Предадох я като се има в предвид че бях я обслужил от-до,4 нови гуми,4 нови джанти и т.н.Схемата е че има някой от Българска страна се обажда на жабаря че колата е купена и тогава онзи я обявява и си опъва застраховката.Рено-то беше внесено 3 мес. преди да го купя и като го регистрирвах не се издирваше,така че сещате се че някой се е обадил че е купена и да се подава сигнал.година и половина едно голямо нищо,така че чукайте на дърво и като купувате кола от автокъща на фактура искайте на реална сума фактура че не се знае,а после как се доказва колко пари си дал за колата като фактурата е официалният документ.
spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........
Май не схващаш какво съм написал.По-доло колегата galant
е описал схемата.Колата ако искаш и на луната я проверявай и ще е чиста като сълзица,ден след като я купиш собственика в чужбина вече знае и почва да квичи като свиня ,че колата му е крадена.И после -Ми кво станааа.....

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
GVT написа:spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........
е описал схемата.Колата ако искаш и на луната я проверявай и ще е чиста като сълзица,ден след като я купиш собственика в чужбина вече знае и почва да квичи като свиня ,че колата му е крадена.И после -Ми кво станааа.....
Нека квичи и като заклана свиня ако ще, даже ако ще и да се насере квичейки, като му плеснеш договора за покупко-продажба с неговия подпис може и някой бой да отнесе от тамушните застрахователи... А в случай, че съм купил колата през авто къща и не искат да съдейсвтат, като дадат договорът между тях и него ще им кажа следното- аз тия пари ще ги прежаля, но вие готови ли сте да гледате как цялата ви автокъща гори?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Това е често срещана практика в момента и да ви кажа пак е заради бълг. тарикатлъщина, защото да не платиш 2% от ст-ста във фактурата в общината като я регистрираш се съгласяваш на договор дируктон с италянеца, който се прави тук в супер автокъщата, уж сам си си я купил от Италия и те само са ти я превозили, а нашите псевдо тариката само това чакат, е такива където да спестят някой лев, защото иначе с ф-ра и автокъщата ще е в играта, ама нееее, това не е добре, а и ти казват ф-рата няма да е на ст-ста, а директния дог. ще е и ти оп кълвеш. После отиваш в автокъщата, когато вече имаш проблем и вече такъв човек там не работи, такъв човек с физиономия, те отричат, вадят трудовите договори и всички идват защото ти отиваш със следоватали и никой от законно работещите там не изглежда като този с който е бил шефа по време на тарикатлъщината.
Не ме питайте от къде знам, само ще кажа, че мой приятели изгоряли по тази схема не бяха 1-2 като на повече тук и никой до този момент не си е взел колата.
Не ме питайте от къде знам, само ще кажа, че мой приятели изгоряли по тази схема не бяха 1-2 като на повече тук и никой до този момент не си е взел колата.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
да де ама е написал 4е си опъва застраховката,ама при положение 4е колата е намерена нема застраховкаGVT написа:spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bavareca_86 написа:да де ама е написал 4е си опъва застраховката,ама при положение 4е колата е намерена нема застраховкаGVT написа:spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........
Намерени коли в БГ не се връщат обратно в Италия, по простата причина че в повечето случаи се задържат като доказателство доста време, а от друга страна италянеца вече си е взел застраховката. Винаги се намира някой следовател който да оправи бакиите и да си регистрираш колата като "добросъвестен купувач" (мисля че това беше термина)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Добросъвестен купувач си което означава че няма да те подведат под съдебна отговорност,ама колата ти я прибират,единствения вариант е да ти я дадат на "отговорно съхранение" но тогава си я караш но нямаш право да я продаваш,даряваш и т.н.,но и това е супер сложно.Колата заминава на Враня а,там ако е ходил някой ще знае че е "най-голямата автоморга в БГ".Има коли които седят по 5-6год вероятно,защото като ходихме да оставям моята имаше едни огромни храсти и като ги разместиш малко ще видиш коли които като гледам седят с години.А бе,пази Боже както се казва
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
а добре това само добросъвестните италиянци ли го правят или е и практика на Австрия и Германия ?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Те докато я намерят жабара е забрил ,че е имал такава кола.Другото педерастко изпълнение в Българо -Италиянски тандем е бракувана кола да се продава тук и ви гарантирам,че 30-40-% от форума с коли от Италия са такива.bavareca_86 написа:да де ама е написал 4е си опъва застраховката,ама при положение 4е колата е намерена нема застраховкаGVT написа:spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
за бракуваните ок,ама сега нау4их още нещо което незнаехGVT написа:Те докато я намерят жабара е забрил ,че е имал такава кола.Другото педерастко изпълнение в Българо -Италиянски тандем е бракувана кола да се продава тук и ви гарантирам,че 30-40-% от форума с коли от Италия са такива.bavareca_86 написа:да де ама е написал 4е си опъва застраховката,ама при положение 4е колата е намерена нема застраховкаGVT написа:spower написа:аз лично съм проверявал !!! проследиха ми целия път на колата от завода производител ...процедурата се плаща по принцип и колата се гледа на ренген дали не е с пренабити номера или заварена рама с номерата на коша.........

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3