Ще има ли България нова столица през 21-ви век?
Модератор: Общи модератори
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
AcOrP написа:Нова столица от 0-лата да се направи малко да ни се облекчи градът,че в София не се живее вече от провинциалисти.... Не,че имам нещо напротив тях но просто си пречим...
Просто до вчера са били с картофите, а днес ни обиждат и се имат за големите столичани...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
AcOrP написа:Нова столица от 0-лата да се направи малко да ни се облекчи градът,че в София не се живее вече от провинциалисти.... Не,че имам нещо напротив тях но просто си пречим...
Нали се сещаш,че столицата ако се измести и вие дирекно,ама без да ва питат ставате провинционалисти .. таз тема е мн мн дъфкана за жалост и още ще се дъфчи.И не на последно място знаеш ли колко са чистите софиянци в СОФИЯ?
Не се заяждам прсото аргоментирам ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
абе тез хора нямат ли друга работа ами столицата да местят
,луда работа е ,днещните управници за нищо не стават 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
като обида ли да го приема,4е дойдох от бургас и теглих кредит да си купя апартамент и да сам близо до наще дето имат бизнес в столицата,дето само една 5-та са истински софианциNukem написа:Как ще се смея на глас тогава на тези селяни дето се вързаха с доживотни кредити само и само да са в столицата!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
///peter написа:alexand написа:Ами дано. Доводите са много добри. Идеята за Търново също е много добра. Много ще се раздвижи държаватаСамо да не е Пловдив
С какво по-точно ще се раздвижи държавата?
Със милиардите които ще се профукат за административни сгради ли?
За необходимостите от модерни и големи гари и летища? Изграждане на нова инфраструктура? Ако някой иска икономиката да "потръгне", то преместването на столицата не е най-логичното което трябва да се направи

Хората си нямат друга работа, тръгнали да сменят столица

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
За местене на солицата се говореше пак преди 5-6 години. Само, че мисля беше за Велинград. Това са си празни приказки. За да се премести трябват срашно много пари, защо да се дават като могат да ги откраднат.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
horhef написа:За местене на солицата се говореше пак преди 5-6 години. Само, че мисля беше за Велинград. Това са си празни приказки. За да се премести трябват срашно много пари, защо да се дават като могат да ги откраднат.
Преди 2-3 години пак се говореше за смяна на столицата и ставаше на въпрос за Луковит...
което е много логично... малък неразвит град в центъра на България... пресичащи се магистрали и главни пътища...
идеята за там беше да преместят цялата администрация в Луковит и така щеше да се облекчи София... сигурно трафика щеше да намалее с едни 10-20%
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
bavareca_86 написа:като обида ли да го приема,4е дойдох от бургас и теглих кредит да си купя апартамент и да сам близо до наще дето имат бизнес в столицата,дето само една 5-та са истински софианциNukem написа:Как ще се смея на глас тогава на тези селяни дето се вързаха с доживотни кредити само и само да са в столицата!
Не съм искал да те обидя,ако съм то съжалявам,просто се нагледах на прости хора прииждащи в София готови да работят за стотинки за да изплащат чудовищни кредити теглени за скапани панелки из София,просто лакомията за бърза печалба направи столицата таква нагъчкана картинка че ми е жал просто,затова го написах това!
Иначе не вярвам ,че някои може да повярва на това ,тези от коалицията не могат да вземат едно крайно решение за Кремиковци ,камоли да преместят столицата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
EcLipSeR написа:AcOrP написа:Нова столица от 0-лата да се направи малко да ни се облекчи градът,че в София не се живее вече от провинциалисти.... Не,че имам нещо напротив тях но просто си пречим...
Нали се сещаш,че столицата ако се измести и вие дирекно,ама без да ва питат ставате провинционалисти .. таз тема е мн мн дъфкана за жалост и още ще се дъфчи.И не на последно място знаеш ли колко са чистите софиянци в СОФИЯ?
Не се заяждам прсото аргоментирам ..
Не опира всичко до корени, а до манталитет, роден съм в София и цял живот съм в нея, но никога не съм парадирал с това, има много провинциалисти, които се държат много по цивилизовано, от нашите кореняци Столичани
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Правено е преди и при това доста успешно...не виждам защо и тук да не стане...Плюс това има доста добре развити "малки" градове , които могат да поемат тая функция...като замисъл хич не е лошо...друг е въпроса, че няма да стане 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Понеже строителството умря, ся дай да намерим от де да смучат кинти.
Тва като пенсиите на море.
п.п. Нема ли да опраат тия пътища, мамата си тракат вече, по зле не са били?? Кви столици кви пет лева.
Тва като пенсиите на море.
п.п. Нема ли да опраат тия пътища, мамата си тракат вече, по зле не са били?? Кви столици кви пет лева.
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
///vlado написа:Дано да стане ... та всичко живо да се изнесе от тук,че стана ебаси лудницата.
И аз искам тва нека не съм столичанин !!