Акциз .... светло бъдеще
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Звучи прекалено хубаво за да бъде вообще реалност.То,че може да бъде,може ама няма да е като в нормалните държави,ами ще ни го изкарат през носа под някаква друга форма.И най-малко да стане още по зле.Тия дето го мислят т'ва едвали са балъци.Това са изгубени пари за тях,от къв зор да ги губят.И във заключение .... докато има вратичка и начини е най-добре 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Venkata написа:Това е много добре, ама като знам българската работа не ми се струва разумно да се радваме чак толкова. Веднага ще измислят нещо да компенсират липсата на приходи от акциза, както ще стане с винетките, застраховките.....
Аз не мисля,че прихода от акциз на автомобили е кой знае колко голям. 95% от автомобилите които се внасят са не акцизни. 5% акцизни автомобили обикновенно спадат в графата нови и акцизът е сравнително малък. А колко хора избягват акциза карайки на чужди номера или използвайки корупционни схеми. Съмнявам се да ги заболи кой знае колко от акцизът. те така или иначе акцизните коли харчат доста повече и ще го избият от акцизите в/у горивата...
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Веднага изригвам!!!Що не вземат акциз за яхти и хотели?Това дали ще упрвлявам автомобил 115 кс или 250кс и > каква е разликата ? Защо трябва да ни дискриминират а?Нека да има разлика в застраховките,засилен контрол от КАТ и т нт.Да компенсират дефицита с увеличаване акциза на цигарите ,хазарта и алкохола!
Добре колеги някой може ли да ми обясни защо до сега желязната завеса пада на 163кс?
Добре колеги някой може ли да ми обясни защо до сега желязната завеса пада на 163кс?
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
bmw_725 написа:VesoPesa написа:и самооо си викам данооооо, даноооооо, даноооооооооооооооооо
и аз така
И аз съм с вас. То маи тогава ще станат много поверите под капака

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
...
Ще се напълни с м-ки и млади катастрофирали некадърни шофери 

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Затова Овчаров предлага изцяло да отпадне акцизът за мощните коли. Промените ще влязат в сила от 1 януари 2010 г.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
евала
таман ще има повече обслужващи хора за тез матори
..и по симеон ще се напълни със части за тях,ту верига,ту обтегач,ту клапани..все стари и перфектни ще се търсят

Последна промяна ///Явор на 23 Апр 2009, 23:50, променена общо 2 пъти

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
баси безмислената тема тези които искат мощни коли и сега карат другите са мечтатели какво че ще падне ,застраховката като е 2к лв и пак ще викате само да падне застраховката мощните коли са за хора с пари не да я купиш и да не можеш да я поддържаш и да се разтрака отвсякаде или да карат с накладки от 50лв сигурно некои с заплата 1000лв ще даде 2и повече само за застраховка или 500лв за амортесьори
земете си мечтаите за телефони 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Мишу написа:баси безмислената тема тези които искат мощни коли и сега карат другите са мечтатели какво че ще падне ,застраховката като е 2к лв и пак ще викате само да падне застраховката мощните коли са за хора с пари не да я купиш и да не можеш да я поддържаш и да се разтрака отвсякаде или да карат с накладки от 50лв сигурно некои с заплата 1000лв ще даде 2и повече само за застраховка или 500лв за амортесьори![]()
![]()
![]()
![]()
земете си мечтаите за телефони
Много с прав,Колега