Вашата сродна душа във форума
Модератор: Общи модератори
- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
SKISA,Явор,Metodi_80,Mamouk и alx,това са хората,който са ми направили много добро впечатление
П.П. Хубава тема се заформя

П.П. Хубава тема се заформя

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Юзър
Много са,немога да кажа с точност на кой мненията му ми харесват най-много.Само в едно съм сигурен---в този форум има много точни хора!!!

Много са,немога да кажа с точност на кой мненията му ми харесват най-много.Само в едно съм сигурен---в този форум има много точни хора!!!

Главно - Скиса и Апасионата.
Явор - коментарите са му кратки и точни и слага
Да добавя , че форума се е променил драстични и по - скоро в лоша насока . Преди 4 години когато почнах да чета писаха само компетентни хора и даже неисках да се регистрирам , защото се чуствах келеш за тази общност. След около година и половина четене се осмелих да си напиша първият коментар. Уважавам всички стари Юзер-и заради това което съм чел и научил от тях !

Явор - коментарите са му кратки и точни и слага
Да добавя , че форума се е променил драстични и по - скоро в лоша насока . Преди 4 години когато почнах да чета писаха само компетентни хора и даже неисках да се регистрирам , защото се чуствах келеш за тази общност. След около година и половина четене се осмелих да си напиша първият коментар. Уважавам всички стари Юзер-и заради това което съм чел и научил от тях !

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Моите фаворити са ///марто и vld, пистата9889. Мненията им във форума на Е36 са винаги точни и адекватни. Няколко проблема вече съм си решил с тяхна помощ.

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
мойта топ 5 са:
1-Роската
2-Явор
3-Land shark
4-SKISA
5-ktv
Това за мен са хората,които пишат смислено,точно и ясно (право куме в очи)
В повечето случаи техните коментари по дадена тема вършат по-добра работа от,колкото делейтването на мнението от някой модератор
1-Роската
2-Явор
3-Land shark
4-SKISA
5-ktv
Това за мен са хората,които пишат смислено,точно и ясно (право куме в очи)
В повечето случаи техните коментари по дадена тема вършат по-добра работа от,колкото делейтването на мнението от някой модератор

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
zvezdo88 написа: Да добавя , че форума се е променил драстични и по - скоро в лоша насока . Преди 4 години когато почнах да чета писаха само компетентни хора и даже неисках да се регистрирам , защото се чуствах келеш за тази общност. След около година и половина четене се осмелих да си напиша първият коментар. Уважавам всички стари Юзер-и заради това което съм чел и научил от тях !![]()
![]()
аз поради същите причини една година само четях, не че в момента не го правя, а иначе за SKISA сме на едно мнение

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Recommened
- Потребител
-
Може да съм регистриран отскоро, но не знаете от кога чета форума без регистрация... За това време си сформирах топ петица. Не съм ги подреждал по-никакъв ред.
1. YOKOHAMA - Невероятен шофьор!
2. Vlados - Казва нещата кратко, точно, смислено и ясно!
3. Scott - Сродна душа - байкър!
4. Явор - Невероятен механик!
5. err0r - Човек със вкус!
1. YOKOHAMA - Невероятен шофьор!

2. Vlados - Казва нещата кратко, точно, смислено и ясно!

3. Scott - Сродна душа - байкър!

4. Явор - Невероятен механик!

5. err0r - Човек със вкус!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Поетът
1.Ати!!!Това е невероятен човек и се радвам страшно много,че го познавам
2.Неграмотния
Печкабой -още се опитвам да се науча да пиша така като него ама нещо нестава.
3.Шегаджият
4.Скиса- Не съм го докопал още на къс пас да се напием и да се повеселим,но и това ще стане
5.bobi_maxo- Без него СПАМ събор е като кафе без цигара
Тая година пак така
Ами това са моите фаворити с който си приличаме по някакъв начин
1.Ати!!!Това е невероятен човек и се радвам страшно много,че го познавам

2.Неграмотния
Печкабой -още се опитвам да се науча да пиша така като него ама нещо нестава.
3.Шегаджият
4.Скиса- Не съм го докопал още на къс пас да се напием и да се повеселим,но и това ще стане

5.bobi_maxo- Без него СПАМ събор е като кафе без цигара

Ами това са моите фаворити с който си приличаме по някакъв начин

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
На мене любимци са ми... Явор, "Грешката", Скиса, от доста време и така споменаваната от всички Ви Апасионата, но най-вече Явор
Оле"ййй" без малко да забравя и ВРПерформанс-а, голямо впечатление ми направи в неделя с готината блузка
Сигурно съм забравил някой, за което моля да ме извини 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
bavareca_86 написа::roll: Гери ти не се изказа
Щом си рекъл..

Има много интересни личности и повечето, които са ме впечатлили вече познавам. Ако тръгна да изброявам ще пропусна някого затова предпочитам да си го спестя.

А ти къде се изказа?

Последна промяна krystal на 22 Апр 2009, 2:35, променена общо 3 пъти
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хубава тема наистина
И аз като колегата Звездо88 4етях почти година преди да се регна и е прав,че много се е изменил форума и аз трудно събрах смелост да пропиша
От старите юзери дето повечето не влизат няма да изреждам никове,щото ще пропусна..ама повечето ми беше адски интересно да ги чета,а като имаше спор беше още по-интересно-без обиди,с много полезно инфо ,не само за БМВ,но и като цяло..Но... това е минало..
От по-новите юзери,без да ги подреждам смислоопределящо- някой(some1),АCCELERATOR,SKISA,ДЗВЕР(голяма част от мненията му,а някои от тях точно противоположни на моя светоглед),Алх естествено-мисля че тук ще сме почти единодушни..
,павката,klintan66,харесва ми толерантността и отношението към колегите на ktv,bobi maxo ,някои силни включвания според мен от grnka ,има и други,не моа се сетя за всички накуп 

От по-новите юзери,без да ги подреждам смислоопределящо- някой(some1),АCCELERATOR,SKISA,ДЗВЕР(голяма част от мненията му,а някои от тях точно противоположни на моя светоглед),Алх естествено-мисля че тук ще сме почти единодушни..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Стига само сте си писали за софийските колеги
Хайде някой да напише и за тези от провинцията или то май винаги сбирките се заключават само с колегите от София ? :П