Кола пропадна в дупка в центъра на София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 29 Мар 2009, 1:17

sladkotobeb4e написа:В случая са виновни работниците на софийска вода. Вчера са били копали там и са зарязали така дупката която през нощта се е напълнила с вода защото е избила тръбата. А и не са сложили обезопасителни знаци и един час преди колата на чичо ми е пропаднала и още една кола но доста по малко и лесно са я извадили .

Ти пък сега, не разваляй кефа на хората, те са се хванали да хранят Бойко... и са си прави - той защо не е присъствал на копането, после на ремонта и накрая на запълването на дупката... какво като са от Софийска вода. Това е все едно при авария на тока, Бойко да се качи на стълба и да гледа правилно ли връзват кабелите... Ама дай на българина да храни някой... нали трябва да има някой виновен за нашата немърливост.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 29 Мар 2009, 1:18

ACCELERATOR написа:Да, не е виновен Бойко. Сигурен съм, че Станишев нощеска е изкопал предизборно тази дупка, за да саботира изборният резултат на мутрокмета. Да живее Бат Бойко! :mhihi:
Колега , на теб не ти приличат такива думи .Сигурно Бойко се е обадил в ЕС да ни спрат фондовете
    Днес си спомних ученическите години . Как не обичахме строгите учители .... а се оказа ,че точно от тях съм научил нещо а не от тези с мазните усмивки.
      С темповете с които се развива София не вярвам през следващите 10 години да се реши проблема с пътната настилка. Който и да е кмет.

старши ентусиаст
    Аватар

Мнение от kdl » 29 Мар 2009, 1:25

feel написа:
    St.Dilov написа:
    liloff написа:Бат Бойко няма никъв пръст в играта. Горкия човечец. Та от него нищо не се очаква...

А сега да го направим и премиер, че да цъфнем :) Ще се оправи изведнъж тази държава.
    ;) :yes:

Защо има толкова много заблудени хора,които вярват на червените и турчуляците????

Aбе балъци сме си ;) кво ще му е. Друго са си природноинтелигентните личности с многогодишна кариера на солташак ;) Кво е това образование... кво е тва икономика. Баси простите хора... в университети ходят, интелигентно говорят... Кому е нужно това ;)
    И все пак, ако не разбираш какво имам предвид, просто приеми че съм някво ебаси тъпо копеле. :) По-лесно ще е.

младши ентусиаст
    Аватар
    Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Мар 2009, 1:29

feel написа:
    St.Dilov написа:
    liloff написа:Бат Бойко няма никъв пръст в играта. Горкия човечец. Та от него нищо не се очаква...

А сега да го направим и премиер, че да цъфнем :) Ще се оправи изведнъж тази държава.

Защо има толкова много заблудени хора,които вярват на червените и турчуляците????
    Ако визираш мен, аз вярвам само на факти и резултати ;) Ще поживеем,пък ще видим :winky:

младши ентусиаст
    Аватар

Мнение от feel » 29 Мар 2009, 1:34

St.Dilov написа:
    feel написа:
    St.Dilov написа:

Ако визираш мен, аз вярвам само на факти и резултати ;) Ще поживеем,пък ще видим :winky:

Колега,ако наистина вярваш само на факти....то има доста повече от явни факти за унищожителното въздействие от управлението на БСП върху развитието на българската икономика.Всяко едно червено правителство ни връща назад с години!

младши ентусиаст
    Аватар

Мнение от feel » 29 Мар 2009, 1:38

liloff написа:
    feel написа:
    St.Dilov написа:

Aбе балъци сме си ;) кво ще му е. Друго са си природноинтелигентните личности с многогодишна кариера на солташак ;) Кво е това образование... кво е тва икономика. Баси простите хора... в университети ходят, интелигентно говорят... Кому е нужно това ;)
    И все пак, ако не разбираш какво имам предвид, просто приеми че съм някво ебаси тъпо копеле. :) По-лесно ще е.

По-простият език по-лесно разбираем за масите(хората).Така че...кой излиза е по-хитър.Борисов се явява като един Сен Жюст на нашето време.Лично аз симпатизирам на друга партия,но определено Борисов е по-добрият вариант от червени и турци.

старши ентусиаст
    Аватар

Мнение от kdl » 29 Мар 2009, 1:47

Гледам още има хора, които не могат да се оттърсят от елементарното цветово делене.
    В България идеологията демократи и комунисти е абсурдна. И то не защото всички са еднакви помияри, а защото сме държава в преход, под валутен борд и с ясни регулации за реформи.

Тука ако ще да е екстремистко правителство, няма значение.

Освен това. Нито имаме крайни демократи, нито крайни социалисти. Пак може да си го обясните. Крайни партии може да има в изключително напреднали държави и пак никой не прибягва до тях... или поне докато следях разните ЕС бюлетини преди.

Важно е какви са кадрите в кабинета.
    Като се изключи Миков (макар че напоследък ме кефи с много разумните си изказвания), почти целия кабинет на Станишев е перфектен. Включително и Орешарски, който въпреки гадната си физономия е голям финансов ум.

не ми се пише просто повече, че заспивам, но при Бойко може да се проследи сходна плужешка политика, но без никакви реален потенциал за читав кабинет. За мутроподобен премиер (държавен имидж)... Така че като почнат да с делят на леви и десни... ужас.

Ако има коалиция с Атака, директно всички от коалицията ми падат от личния списък и се гласува за която е да е разумна кандидатура за кабинет и премиер.

младши ентусиаст
    Аватар
    Кара: E34
    Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 29 Мар 2009, 1:49

klintan66 написа:
    ACCELERATOR написа:Да, не е виновен Бойко. Сигурен съм, че Станишев нощеска е изкопал предизборно тази дупка, за да саботира изборният резултат на мутрокмета. Да живее Бат Бойко! :mhihi:
    Колега , на теб не ти приличат такива думи .Сигурно Бойко се е обадил в ЕС да ни спрат фондовете
      Днес си спомних ученическите години . Как не обичахме строгите учители .... а се оказа ,че точно от тях съм научил нещо а не от тези с мазните усмивки.
        С темповете с които се развива София не вярвам през следващите 10 години да се реши проблема с пътната настилка. Който и да е кмет.

Хич не го обичам Бойко, знаеш ;)
      Просто според мен Бойко е пионка в ръцете на същите хора, които стоят и зад Доган. Разликата е, че единият манипулира една група от хора, а другият - друга.
      Но да не превръщаме и тази тема в политически дебат.
      Ще видим след изборите кой е бил прав, и кой не. Дай Боже аз да греша, по-добре ще е за България.

младши ентусиаст
      Аватар
      Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Мар 2009, 1:51

feel написа:
      Колега,ако наистина вярваш само на факти....то има доста повече от явни факти за унищожителното въздействие от управлението на БСП върху развитието на българската икономика.Всяко едно червено правителство ни връща назад с години!
      Колега страхувам се, че не ме разбра правилно :!: За БСП и Доган си абсолютно прав, когато си кмет и то с амбиции за премиер съответно налагаш строг контрол и яки санкции на всяко ниво :!: Дано този път ме разбереш ;)

младши ентусиаст
      Аватар

Мнение от feel » 29 Мар 2009, 1:54

liloff написа:Гледам още има хора, които не могат да се оттърсят от елементарното цветово делене.
      В България идеологията демократи и комунисти е абсурдна. И то не защото всички са еднакви помияри, а защото сме държава в преход, под валутен борд и с ясни регулации за реформи.

Освен това. Нито имаме крайни демократи, нито крайни социалисти. Пак може да си го обясните. Крайни партии може да има в изключително напреднали държави и пак никой не прибягва до тях... или поне докато следях разните ЕС бюлетини преди.

Като се изключи Миков (макар че напоследък ме кефи с много разумните си изказвания), почти целия кабинет на Станишев е перфектен. Включително и Орешарски, който въпреки гадната си физономия е голям финансов ум.

не ми се пише просто повече, че заспивам, но при Бойко може да се проследи сходна плужешка политика, но без никакви реален потенциал за читав кабинет. За мутроподобен премиер (държавен имидж)... Така че като почнат да с делят на леви и десни... ужас.

Ако има коалиция с Атака, директно всички от коалицията ми падат от личния списък и се гласува за която е да е разумна кандидатура за кабинет и премиер.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
      Това за 'перфектният" кабинет на Станишев ме срази колега :D :D
      Като почнеш от самия премиер,който не може да контролира емоциите си,и който бе подиграван от всички поради тоталните си несполуки от всякъде та докато приключиш с останалите лисугери.
      Тоталните неуспехи на това правителство,вотовете на недоверие,митингите,простестите на хората,загубените средства от евро-фондовете,тоталната корупция....и още много..
      Аз лично много съжалявам,че има и млади хора,които подкрепят червените и турците в нашата държава

младши ентусиаст
      Аватар
      Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 29 Мар 2009, 4:11

Аз пък не знам какво толкова станало.. Бойко та Бойко.. а преди бойко как беше ? Да не би преди да стане кмет Бойко всичко да беше перфектно и видиш ли той сега усра пейзажа ?
      Никое правителство и никои кмет не може да оправи положението за 1 мандат!!! Това е плоско българско мислене!! Идва Иван на власт и хоп след 1 година 1000 лв мин. заплата! Такъв филм няма... всичко се града с много години...
      На някой хора им бяха нужни 2-3 мандата за да чупят, айде кажете вие колко ще трябва за да се построй наново :!: Ако примерно правителството инвестира 2 млрд. лв в някакъв завод да речем, то резултата ще е наяве чак като се построй и се избият тези 2 млрд и почне да отива на +... тоест много дълъг период!
      Примерно с Белене.. тази АЕЦ ще е в полза на България, чак като се изплатят заемите от 3.8 мрлр ЕВРА към Русия(по-последни данни толкова иска българското правителство)! До тогава - честито дъъъъъъълго изплащане на бъдещите правителства!

старши ентусиаст
      Аватар
      Кара: M340i
      Мечтае да кара: Калибра
      Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Мар 2009, 4:29

liloff написа:Гледам още има хора, които не могат да се оттърсят от елементарното цветово делене.

:shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз пък си мислех, че единствените останали ЧЕРВЕНИ са бабичките, но явно съм се лъгал

хайде драги, отиди в изборния ден и пусни бюлетинка за чичо Серго и така обичания от теб негов кабинет! ДА ЖИВЕЙ СОЦИАЛИЗЪМА!

АМАН!
      You said: "Time will change!" What if it changes you?

Дружба Тийм
      Аватар

Мнение от Reportera » 29 Мар 2009, 6:36

докато се обвиняваме един друг никога нема да излеземе от тая мизерия.Трябва да бъдем едини и всеки да помога за да вървим напред а не само да се мрънка и никой да не си мърда и пръста.Мръсно им било а всеки хвърля където му падне изсипе се пепелника под колата и айде доволен на мен не ми е мръсно....абе смахнат народ сме и цела армия цигани след нас да чистята пак ще е мръсно като сами не си пазим ма те така ще е ;) А за другаря Серго......то за него вече всико се е изписало....нямам нищо против човека,но само на приказки нестава дела са нужни.Европа ни спря всекакви видове пари да се развиваме,но на всички им пречи Бате Бойко :help: ;)
      meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
      Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

оптимист-неверник
      Аватар
      Кара: старо Е 34
      Мечтае да кара: ново Е 34
      Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 29 Мар 2009, 8:25

Темата, като всичко в България, се политизира. Лошото е, че никой не е заинтересован да си върши работата в тая държава. Ако държава изобщо има!
      Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
      Аватар
      Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 29 Мар 2009, 10:23

Цялата ни държава е една голяма дупка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата