Само за жени !
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Абе синеок ли си, пич ли си не те знам, ма заради такива като тебе този форум заприлича на вестник "Лична драма".
Не стига, че чета простоии в "Страхотни истории", а сега и тук се появиха.
По принцип като не ми харесват дадени теми, не ги чета. Обаче сложно взе да става. Навсякъде простотии!
Та питам трябва ли да подминавам вече целия форум или вие трябва да спрете с глупостите, а?
Не стига, че чета простоии в "Страхотни истории", а сега и тук се появиха.
По принцип като не ми харесват дадени теми, не ги чета. Обаче сложно взе да става. Навсякъде простотии!
Та питам трябва ли да подминавам вече целия форум или вие трябва да спрете с глупостите, а?
Re: Само за жени !
sineok_pi4_ написа:Колежки, имате ли някакви критерии по които определяте дали може да имате нещо повече с някой от мъжкият пол -не говоря само за секс,а и да ви бъде другар в живота или се оставяте на течението ... Вярвате ли в любовта от пръв поглед или като нещо моментно всичко ,което протича в организма е в резултат от химия......
Не ,нямам критерии и общо взето гледам да не си правя планове,щото винаги се объркват нещата.Затуй гледам да се усмихвам повечко и да го мисля по-малко

Не вярвам в любовта от пръв поглед,сигурно щот не съм романтик.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
bavareca_86 написа:гледам до са не е пускана тема само за жени,ко се оплаквашKIARA_G написа:Всеки ден ли ще има такава тема!?
На тебе пък кой ти си оплаква, гледай си там проблемите и не се занимавай....
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: Само за жени !
то любов си има ама е до време,за тва така си мислишkrystal написа:sineok_pi4_ написа:Колежки, имате ли някакви критерии по които определяте дали може да имате нещо повече с някой от мъжкият пол -не говоря само за секс,а и да ви бъде другар в живота или се оставяте на течението ... Вярвате ли в любовта от пръв поглед или като нещо моментно всичко ,което протича в организма е в резултат от химия......
Не ,нямам критерии и общо взето гледам да не си правя планове,щото винаги се объркват нещата.Затуй гледам да се усмихвам повечко и да го мисля по-малко![]()
Не вярвам в любовта от пръв поглед,сигурно щот не съм романтик.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
нещо пак се обарка,аз проблеми си нямамKIARA_G написа:bavareca_86 написа:гледам до са не е пускана тема само за жени,ко се оплаквашKIARA_G написа:Всеки ден ли ще има такава тема!?
На тебе пък кой ти си оплаква, гледай си там проблемите и не се занимавай....
- Azrail
- UFO Pilot
-
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Azrail написа::confused:
aре заключия и тая тема ве!
или пак ще изтриеш постовете и ще изкараш залючението "да пробваме пак"
нема що

Ели е права... аман вече

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:Azrail написа::confused:
aре заключия и тая тема ве!
или пак ще изтриеш постовете и ще изкараш залючението "да пробваме пак"
нема що![]()
Ели е права... аман вече
+1

p.s.При нужда от професионална консултация г-н Синеок Пациент може да ми пишете едно ЛС да ви свържа със специалист сексолог- чичо ми

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
aygofan написа:+1![]()
p.s.При нужда от професионална консултация г-н Синеок Пациент може да ми пишете едно ЛС да ви свържа със специалист сексолог- чичо ми
Всички откачихте...

Мъчи го нещо човека, ама.... защо не си каже по същество /при възможност в 1, само 1 тема/ и да се свърши...

Cosmo втори номер станахме тук...
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я!! тая тема е жива още...!!!баси...!!! начи аз,като вездесъщ познавач на очакваният на жените ше ти кажа....!! те аресват лоши ,нахални ,мръсни момци,без пари ,за да имат къде да се разтоварват майчинския инстикт и ебливи ,щото да ги ....нали!!! ако си такъв или познаваш такъв-ти си човека.....
SKISA написа:я!! тая тема е жива още...!!!баси...!!! начи аз,като вездесъщ познавач на очакваният на жените ше ти кажа....!! те аресват лоши ,нахални ,мръсни момци,без пари ,за да имат къде да се разтоварват майчинския инстикт и ебливи ,щото да ги ....нали!!! ако си такъв или познаваш такъв-ти си човека.....
Къде си бе, Познавач?

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4