Дали ще има проблем ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 16 Фев 2009, 12:33

Не се коси въобще гаранция няма да има последствия на мен ми се случи това същото с взимането на данните и заплахи че ако не се върна ще ме пуснат за издирване че не сам спрял само че в моят случаи им казах че отивам до банкомата за да изтегля пари и се връщам и така останаха да си чакат там да се върна.За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 16 Фев 2009, 12:35

Evelin Cotsev , едва ли ще има някакъв проблем. Проблема може да дойде ако те спрат пак същите катаджии и са те запомнили , че си им вързал тенекия. Иначе не си ли се сещал , че не само парите могат да оправят нещата? Случвало ми се е като съм имал по-едри пари , за да не им давам 100 лв да им дам шише с уиски или стекче с редбули. Един път даже им дадох стек с цигари без 2 кутии вътре. Също на и храна вървят, през нощните смяни...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 16 Фев 2009, 12:59

nik4o написа:За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.

Toлкова глупости в само едно изречение отдавна не бях чел.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Фев 2009, 16:34

emo_pld написа:Evelin Cotsev , едва ли ще има някакъв проблем. Проблема може да дойде ако те спрат пак същите катаджии и са те запомнили , че си им вързал тенекия. Иначе не си ли се сещал , че не само парите могат да оправят нещата? Случвало ми се е като съм имал по-едри пари , за да не им давам 100 лв да им дам шише с уиски или стекче с редбули. Един път даже им дадох стек с цигари без 2 кутии вътре. Също на и храна вървят, през нощните смяни...

Хаха , имах едно биг теисти меню и 10 вафли морени , трябваше да ги забода :mhihi: Ясна е работата , днес звъннах тук там всеки вика няма проблем да не ти пука. Мерси на всички за отговорите.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Фев 2009, 0:56

то тъй няма се разминеш,тоз късмет си иска черпнята
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Фев 2009, 4:13

Archangel написа:
nik4o написа:За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.

Toлкова глупости в само едно изречение отдавна не бях чел.

Не са глупости повярвай ми ;)
Имам акт за без гражданска от мин.лято...излезнах да прибирам сестра ми от летището и ме спряха без никви документи нито мой,нито на колата...писаха че не нося книжка,не представям гражданска,без годишен технически преглед...абе наредиха си ме доволно...написах във възраженията,че на колата е имало стикер за валидна гражданска,то на нея си пише ДО КОГА е и после на другия ден в кат с ксерокопия на всички документи писах възражения и приложих ксерокопията...опитаха се да се направят на луди и ми казаха на 11 гише,че искат 400лв...поговорих си малко с тая на гишето за възраженията и взеха,че го махнаха тоя акт а колата не са я спирали от движение ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Фев 2009, 13:46

Няма проблем никакъв. Даже се чудя кво да ги наредя тея 2мата п*д*раси.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 20 Фев 2009, 14:24

Evelin Cotsev написа:Няма проблем никакъв. Даже се чудя кво да ги наредя тея 2мата п*д*раси.

Знам, че ще ме нападнете сега, ама ти си със сума ти нарушения, а накрая, пак полицаите "п*д*раси".
Въобще не ги оправдавам, че постоянно и нагло си искат рушветите, ама...

Никога няма да се оправи тази държава, каквото населението - такива и полицаите... :roll:
Последна промяна Fear на 20 Фев 2009, 14:27, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Фев 2009, 15:09

да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.
It`s party time !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2009, 16:03

Ти беше почти готов да присереш в началото, ма като ти казаха, че няма грижи и стана много смел.... аман :roll: Са вече и куките са ти виновни... май е трябвало да ти напишат едно доволно, пък после щеше друго да приказваш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Фев 2009, 18:58

Mollov написа:...

Хехехех и аз съм на същото мнение. Хайде стига блъскане в гърдите, ами ако помниш кои са, можеш да ги почерпиш хората най-чистосърдечно, задето са ти спестили главоболията... А и щом си питал баща си и той е бил в тази система, знаеш вече отлично какви поразии са можели да ти направят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 20 Фев 2009, 19:48

Щом не са ти взели талона, книжката или ЛК, сигурно само са те записали в книгата. Не се притеснявай никой няма да те търси
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 20 Фев 2009, 19:50

Evelin Cotsev написа:да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.

Бъди благодарен, щото по закон за това нарушение могат да ти приберат солидна сума от АКТове + точки! Така че "ДА ЖИВЕЕЕ КОРУПЦИЯТА"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 20 Фев 2009, 22:15

спи спокойно няма да има последствия :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 20 Фев 2009, 22:19

hemicharger написа:
Evelin Cotsev написа:да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.

Бъди благодарен, щото по закон за това нарушение могат да ти приберат солидна сума от АКТове + точки! Така че "ДА ЖИВЕЕЕ КОРУПЦИЯТА"
:yes: :yes: и аз съм на същото мнение :mhihi:
Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата