Дали ще има проблем ...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
Не се коси въобще гаранция няма да има последствия на мен ми се случи това същото с взимането на данните и заплахи че ако не се върна ще ме пуснат за издирване че не сам спрял само че в моят случаи им казах че отивам до банкомата за да изтегля пари и се връщам и така останаха да си чакат там да се върна.За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Evelin Cotsev , едва ли ще има някакъв проблем. Проблема може да дойде ако те спрат пак същите катаджии и са те запомнили , че си им вързал тенекия. Иначе не си ли се сещал , че не само парите могат да оправят нещата? Случвало ми се е като съм имал по-едри пари , за да не им давам 100 лв да им дам шише с уиски или стекче с редбули. Един път даже им дадох стек с цигари без 2 кутии вътре. Също на и храна вървят, през нощните смяни...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
nik4o написа:За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.
Toлкова глупости в само едно изречение отдавна не бях чел.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
emo_pld написа:Evelin Cotsev , едва ли ще има някакъв проблем. Проблема може да дойде ако те спрат пак същите катаджии и са те запомнили , че си им вързал тенекия. Иначе не си ли се сещал , че не само парите могат да оправят нещата? Случвало ми се е като съм имал по-едри пари , за да не им давам 100 лв да им дам шише с уиски или стекче с редбули. Един път даже им дадох стек с цигари без 2 кутии вътре. Също на и храна вървят, през нощните смяни...
Хаха , имах едно биг теисти меню и 10 вафли морени , трябваше да ги забода

It`s party time !
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то тъй няма се разминеш,тоз късмет си иска черпнята
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Archangel написа:nik4o написа:За ГО акта ина4е вярно е от 500 лв нагоре но не е вярно че ти спират колата от движение един прятел му писаха такав акт и още не си го е платил а пък си кара колата всеки ден.
Toлкова глупости в само едно изречение отдавна не бях чел.
Не са глупости повярвай ми

Имам акт за без гражданска от мин.лято...излезнах да прибирам сестра ми от летището и ме спряха без никви документи нито мой,нито на колата...писаха че не нося книжка,не представям гражданска,без годишен технически преглед...абе наредиха си ме доволно...написах във възраженията,че на колата е имало стикер за валидна гражданска,то на нея си пише ДО КОГА е и после на другия ден в кат с ксерокопия на всички документи писах възражения и приложих ксерокопията...опитаха се да се направят на луди и ми казаха на 11 гише,че искат 400лв...поговорих си малко с тая на гишето за възраженията и взеха,че го махнаха тоя акт а колата не са я спирали от движение

Evelin Cotsev написа:Няма проблем никакъв. Даже се чудя кво да ги наредя тея 2мата п*д*раси.
Знам, че ще ме нападнете сега, ама ти си със сума ти нарушения, а накрая, пак полицаите "п*д*раси".
Въобще не ги оправдавам, че постоянно и нагло си искат рушветите, ама...
Никога няма да се оправи тази държава, каквото населението - такива и полицаите...

Последна промяна Fear на 20 Фев 2009, 14:27, променена общо 2 пъти
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.
It`s party time !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти беше почти готов да присереш в началото, ма като ти казаха, че няма грижи и стана много смел.... аман
Са вече и куките са ти виновни... май е трябвало да ти напишат едно доволно, пък после щеше друго да приказваш...

Mollov написа:...
Хехехех и аз съм на същото мнение. Хайде стига блъскане в гърдите, ами ако помниш кои са, можеш да ги почерпиш хората най-чистосърдечно, задето са ти спестили главоболията... А и щом си питал баща си и той е бил в тази система, знаеш вече отлично какви поразии са можели да ти направят.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Щом не са ти взели талона, книжката или ЛК, сигурно само са те записали в книгата. Не се притеснявай никой няма да те търси
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Evelin Cotsev написа:да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.
Бъди благодарен, щото по закон за това нарушение могат да ти приберат солидна сума от АКТове + точки! Така че "ДА ЖИВЕЕЕ КОРУПЦИЯТА"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
hemicharger написа:Evelin Cotsev написа:да аз че съм бил крив бил съм , а те са педали защотото просят като някои цигани и правят постановки да ти земат тея кирливи 20 леа.
Бъди благодарен, щото по закон за това нарушение могат да ти приберат солидна сума от АКТове + точки! Така че "ДА ЖИВЕЕЕ КОРУПЦИЯТА"

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2