Роми Грабят Къщите На Българи! ВАЖНО!!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Deadgame написа:http://www.vbox7.com/play:201bcb21 Предупреждавам за всеки случаи всеки който гледа клипа в следващите 24 часа като види циганин да започне да диша дълбоко и да се обърне в другата посока за да не последва нова теме .....
VBOX7 написа:Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!
ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ срещу неравното третиране на гражданите на Реп.България пред закона
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Vlados написа:Deadgame написа:http://www.vbox7.com/play:201bcb21 Предупреждавам за всеки случаи всеки който гледа клипа в следващите 24 часа като види циганин да започне да диша дълбоко и да се обърне в другата посока за да не последва нова теме .....VBOX7 написа:Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!
ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ срещу неравното третиране на гражданите на Реп.България пред закона
+1
Вуйчо Ваньо написа:АЗ СЪМ РАСОВО ДИСКРИМИНИРАН! Искам равни права за всички-тоест: Когато не си платя тока ЧЕЗ ми рязва жичката и толкова-на мангусто не...ЗАЩО?
Ако си построя колибка където ми харесва ще дойдат полиция, пожарна, ХЕИ, НАТО и секва друга сган и ще ме изхвърлят на мига без никакви обяснения-на мангусто му вкарват кошера в регулация и едни добри хорица даже му намират парички за дограма та да не мръзне! Нали сме еднакво зелени всички бе, ЗАЩО ТОЙ Е ПО-ТЪМНО ЗЕЛЕН ОТ МЕН!
10 души еколози протестират мирно и тихо за Иракли-идва полиция, бият, товарят ги на лунохода и бързо производство-100 тъмно зелени взимат лопати, кирки и каквото им попадне и правят Факултето кербала-полицайте гледат от страни някой CD-ром да не се набоде на вилата в тъмното, че веднага някоя евро институция ще ни хока-ЗАЩО?
Мен катаджиите ме правят на маймуна ако един габарит не ми свети, нямам гражданска или отскоро даже ако колата ми е мръсна, обаче каруците изобщо не ги виждат-ЗАЩО?
Имам и още един въпрос-защо трябва да се харчат луди пари за да интегрираме хора, които явно не желаят да бъдат интегрирани? Чирков примерно да не би някой да го е интегрирал специално? Който има желание си се интегрира безпроблемно-има всичко необходимо, същото училище в което съм учил и аз, същият университет. На нито един документ за кандидатстване било за работа, ВУЗ или гимназия не пише циганин ли си, българин, турчин, арменец или друг. Ако не са те приели е поради факта, че си некадърен! Така стоят нещата, поне според мен.
Колега така е защото им купуват гласовете,а взамяна получеват правото да си правят каквото си искат.Аз работя плащам данаци,осигуровки и тн. и поради тая причина не мога да взема мизерните 35лв детски,а циганите не работят не плащат нищо,а взимат детски,помощи и какви ли още не привилегии имат.И всичко това е заради тия,които ги копуват на изборите
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Циганина ще те уважава само ако го е страх от теб...
Този протест, който го е измислил си личи, че си няма понятие от обстановката там, и не познава манталитета на мангалите...
Единствената оправия в това село е масов и системен побой над циганите...
Ако някой мисли, че не съм прав нека да пише и ще поспориме. Готов съм и да докажа това, което пиша...
Този протест, който го е измислил си личи, че си няма понятие от обстановката там, и не познава манталитета на мангалите...
Ако някой мисли, че не съм прав нека да пише и ще поспориме. Готов съм и да докажа това, което пиша...
ja написа:Циганина ще те уважава само ако го е страх от теб...
Това което предлгаш не важи само за циганите от с.Мечка а за циганите като цяло
feel написа:ja написа:Циганина ще те уважава само ако го е страх от теб...
Това което предлгаш не важи само за циганите от с.Мечка а за циганите като цяло
Да, но във Мечка съм го правил и за там мога да кажа със сигурнист, че това е начин

Евала за ентусиазма ама там без бой нема да стане...
Тъпото е, че сега ще е трудно да отидем да ги ошмарим, щото много медии се намесиха...
И все пак ако има навити да посетим пък ние селото както си знаем, да пишат. Ама да се преброят хора само които са готови за това. Лигави работи нема нужда да правим...
Тъпото е, че сега ще е трудно да отидем да ги ошмарим, щото много медии се намесиха...
И все пак ако има навити да посетим пък ние селото както си знаем, да пишат. Ама да се преброят хора само които са готови за това. Лигави работи нема нужда да правим...
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
ja написа:Циганина ще те уважава само ако го е страх от теб...
Все пак хората правят нещо и това е достойно за уважение, явно тези които знаят как се прави, село Мечка не е техен преоритет!?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Tod написа:ja написа:Циганина ще те уважава само ако го е страх от теб...
Все пак хората правят нещо и това е достойно за уважение, явно тези които знаят как се прави, село Мечка не е техен преоритет!?
Айде бе, чакам ви да видя колко ще се съберем да го направим както знам аз...
Боби предложи в предната тема да тръгнем ама никой не се записа... айде сега да видим...
Медии, преговори, глупости... Кмета сега е пълна п****... полицията пък чака действия от наша страна... щото са безсилни.
Аз пък си мислех, че охранителна фирма може да оправи работата ама май съм се объркал. Трябва си брутална инвазия и после тая фирма да ги пази...
Така, че давайте. Да се преброим колко хора ще тръгнем за веселбата...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
съгласен съм с явор и аз мога да дам доводи за това!
живял съм в циганската махала и те наистина разбират само от бой....!!
на село ,като беш ежива баба ми без да се разправям отидох с приятели ,влязох в циганската на селото ,питах кой е тартора и си поговорихме на висок и нисък тон -предварително! тия наистина разбират само от кютек ,а понекога и от него не разбират!
имам и познати цигани-единия беше връткаджия на мария луиза-пред чейндж бюрата ,баха го били и мутри и полицаи и случайни "клиенти" и не вдева и се едно е бил болнични ,докато го сглобят....!!
ако има такова нещо да се организира-аз ще дойда! дали ще ги ..ме или ше ги съветваме ,но трябва наистина да се чуе...!!
браво на офроудъджиите....
живял съм в циганската махала и те наистина разбират само от бой....!!
на село ,като беш ежива баба ми без да се разправям отидох с приятели ,влязох в циганската на селото ,питах кой е тартора и си поговорихме на висок и нисък тон -предварително! тия наистина разбират само от кютек ,а понекога и от него не разбират!
имам и познати цигани-единия беше връткаджия на мария луиза-пред чейндж бюрата ,баха го били и мутри и полицаи и случайни "клиенти" и не вдева и се едно е бил болнични ,докато го сглобят....!!
ако има такова нещо да се организира-аз ще дойда! дали ще ги ..ме или ше ги съветваме ,но трябва наистина да се чуе...!!
Аз ще ви кажа как тия точно мангали са ги изгонили от с.Подем. Преградили са пътищата с трактори и след това са ги запалили... цялата махала... който излезе от къщата са го прибивали. Тези които са се отървали са ги преселили в с.Мечка.
Викат им гръцки цигани. Същите като наще са, само дето са малко по-нагли... което означава повече бой...
Искам да кажа на колегите от офроуда, добра е инициативата ви ама не върви да се прилагат съвременни и демократични методи срещу малоумно и неграмотно племе... Те бият и заплашват и трябва да им се върне двойно... Това пак е един вид демокрация...
Викат им гръцки цигани. Същите като наще са, само дето са малко по-нагли... което означава повече бой...
Искам да кажа на колегите от офроуда, добра е инициативата ви ама не върви да се прилагат съвременни и демократични методи срещу малоумно и неграмотно племе... Те бият и заплашват и трябва да им се върне двойно... Това пак е един вид демокрация...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
SKISA написа:ако има такова нещо да се организира-аз ще дойда! дали ще ги ..ме или ше ги съветваме ,но трябва наистина да се чуе...!!
+ 1
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Гнусните мангали крадат беззащитните хора.
Дайте да се съберем 200 коли и да отидем, за да се насерат!
И нагли на всичкото отгоре бе, нищо не ги притеснява. Ще ги питам за протекция като се вдигнем 300-400 човека със заканата ако не са по-тихи от водата и не спрат да крадат горките хора, ще падне здрав кьотек! Сериозно, аз съм твърдо ЗА
Човечеца от репортажа плачеше като малко дете, майка им де*а!!!

Дайте да се съберем 200 коли и да отидем, за да се насерат!
И нагли на всичкото отгоре бе, нищо не ги притеснява. Ще ги питам за протекция като се вдигнем 300-400 човека със заканата ако не са по-тихи от водата и не спрат да крадат горките хора, ще падне здрав кьотек! Сериозно, аз съм твърдо ЗА
Човечеца от репортажа плачеше като малко дете, майка им де*а!!!

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4