Помогнете ми !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Re: 520

Мнение от JENATA NA 6EFA » 06 Фев 2009, 16:10

saint85 написа:Здравей, аз съм фен на по-големите коли и мога да кажа от личен опит че Е39 520 бензин е много стабилен автомобил двигателя е много здрав пък и ако те плаши разхода винаги може да му сложиш Газ. Инжекцион иначе някаде 9/14 ще ти харчи, а за дизел ако питаш коман риал е двигателя тия тдс-ки са проблемни поне това което съм чел и знам трябва да е много гледан тдс за да го земеш иначе и това е вариант ако имаш познат и си сигорен в колата :) и според мен трябва да си оставиш поне 2500-3000 резерва -не са нови автомобили винаги ще има нещо да се прави +данаци и тн.

Ето линк на една мисля добра 520-ка

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... 6933298734

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
STOP NAFTA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: 520

Мнение от spower » 06 Фев 2009, 16:50

JENATA NA 6EFA написа:
saint85 написа:Здравей, аз съм фен на по-големите коли и мога да кажа от личен опит че Е39 520 бензин е много стабилен автомобил двигателя е много здрав пък и ако те плаши разхода винаги може да му сложиш Газ. Инжекцион иначе някаде 9/14 ще ти харчи, а за дизел ако питаш коман риал е двигателя тия тдс-ки са проблемни поне това което съм чел и знам трябва да е много гледан тдс за да го земеш иначе и това е вариант ако имаш познат и си сигорен в колата :) и според мен трябва да си оставиш поне 2500-3000 резерва -не са нови автомобили винаги ще има нещо да се прави +данаци и тн.

Ето линк на една мисля добра 520-ка

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... 6933298734

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
STOP NAFTA

щом и жената на шефа го е удобрила взимай го поне отсега имаш резерве за предната дясна седалка ;)
по темата , ако взимаш Е39 520 гледай как му е рейката, че на тях там им е слабото място не са като Е34 с курмилна кутия и натоварването на тежкия 6-ак си дава отражение, или др вариянт е46 приличен автомобил, но каквото и да ти пишем вземи колата която ти е най на сърце без да ни слушаш много много ;) айде и успех в избора :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Фев 2009, 18:27

пич,дето ти вика бум-бум,земи се по-сериозно с уроците и ограмотяването си

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има !
Мечтае да кара: M3 SMG

Мнение от ss_blood_sa » 06 Фев 2009, 19:39

Хора грамотен съм си доволно но ми се спеше адски много и пиша с една превод програма че не съм свикнал с българските клавиши и според думата като натисна А и избира Ъ или А да е. И за всички останали само си определя съжалявам на твоето интелигентно величие че моите правописни грешки са трън в очите ти ;) Но това е Бмв форум а не Форум на МОН Не искам никои да ми казва колко да уча. Научи ти ПАСКАЛ,JAVa и С++ после научи Англииски и Немски искарай 6 на испита по математика в техническия след това ми кажи за българския ми за мен е бял кахър аз тъка или иначе завършвам и се махам от БГ и отивам в чужбина и ще си искарвам на ден колкото ти за цял месец ;) а там нз дали някои ще ме пита как ти е българския чесно казано Дори Азбуката незнам цялата на изуст ама т'ва не е твои проблем да спамиш тука а на всички други Едно голямо благодаря за отговорите. Само едно въпросче още 520 бензин какво ви е мнението за него ако и то има много проблеми се отказвам от мечтаната 5-тица и зимам 3-ка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 06 Фев 2009, 19:40

Не мога да разбера нямаш много доходи ,а искаш да си вземеш е39 ...моя савет е докато си студент поучи почни работа и тогава ще имаш и по хубава кола ...избора за теб е да кажеме е36 320 или нещо с по голям мотор но по евтино за поддръжка ,а не като се счупи да ходиш пеша като до сега ....Но все пак всеки си има глава на раменете
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 06 Фев 2009, 19:51

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:14, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 06 Фев 2009, 19:59

и аз мисля че Е46 320 бензин/дизел е най-добрия избор ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 06 Фев 2009, 20:45

e46 320д 136 или сьс 150 коне ама по скьпо заради след2001год.
иначе по каталог 136к.с 320д градско -7.4л
извьн града 4.7 л. разбира се бих завишил тези данни поне с 1 литьр.
няма газ няма бензин примерно момчетата да дадат данни за бензиновите м50 или м52 какьв разход дават.
плюс още 2 или 3 литра на газ ако не е газов инжекцион.
иначе ме кефат бензинките вьпреки че карам дьрти дизелари .
чат пат нафта на черно.....

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 06 Фев 2009, 23:41

Pitbull_Germany написа:
П.С.- Готин ник имаш...СС...СА...някой май е носил бели връзки навремето ;)

баш бели връзки, не ми се вярва май много малко хора ги носят с покритие ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 0:38

Баш бели връзки не съм носил нито сега нито на времето но малко или много имам причина да съм го написал :mhihi: :mhihi: :mhihi: сега какво сме правили не искам да говоря ама сме групичка от 38 човека и не сме много без покрития а и не оставяме да питат дали сме :roll:
А по темата гледам че всички ми предлагате 320 ок ако ще е троика Бензин или дизел че са ви много спорни мненията единия вика Дисел много се чупи много зле у-а другия вика много яко (или това се отнася само за 5-ка) нз аз исках петак ама щом казвате че много по скъпа подръжка а и някои каза че много се чупил (525Тдс) а за 520 не чух лоши мнения 520 бензинка здрави ли са читави ли са чупят ли се много инак за разхода разбрах че е поносим. Само да чуя последно и мнения за 520 бензин и ако и нея отпишат от класациата ми мисля да ви послушам за 3-ката защото все пак за това пуснах темата да чуя мнението на Опитни които са карали и знаят наи-добре а щом вие ми казвате тъка ще ви послушам все пак нали сте Колеги фенове на Бмв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 07 Фев 2009, 1:26

Събери още 500 лв. и заповдай да погледнеш това BMW:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=115348

15500 е крайната цена , и няма да са ти нужни допълнителни финанси за автокаско+такси , за обслужване или каквито и да е ремонти , защото е в перфектно техническо състояние. :D

Потребител
Аватар

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 3:04

Брат много ми харесва количката ама много си издул цената в мобиле за по 13000 има с полиран мехагон и М-волан и малка навигация с по 1-2 години по нови виш сега ако наистина твоито е толкова подаржано почти си заслужава + - 500 лв ама ти си търговец все пак и колкото те могат да ми докажат че колата е супер подаржана всичко сменено, нов внос и наи големия смях :mhihi: Реални километри :mhihi: а аз съм виждал пред мен как ги връщат тъка че ако имаш на всичко документи може и да се замисля говоря за всичко от каде имаш колата първи собственик ли си и за всяка слагана ексра ремон или дори само масло да имаш черно на бяло... Инак бмв-то си го бива изласкал си го много :) [Но все пак има един недостатък Автоматик е аз сам млад шофиор и се пак искам да има емоции ако ме разбираш. А и ми дига разхода допалнително а и точно 525тдс колегите а и аз самия четох на много места че може би е най-проблемния двигател на бмв както и точно на тая серия която имаш имат адски много проблеми с климатроника] сащо тъка имам познат с такова и точно днес говорих с него и каза че или ще го сменя с 3-ка или с 520и а тои много разбира тъка че всички които се опитаха да ми помогнат са ме насочили правилно за което сам им много благодарен а ти с твоята тарговия ти препоръчвам горещо мобиле.бг Тука плс без тарговски номера защото все пак всички се знаем че сме една стока :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 07 Фев 2009, 3:41

Аз Ти препоръчвам Е46 бензин 320 (М54) .Дизел 3ка 2.0 непрепоръчвам,смисъл невиждам,просто ще се лишиш от доста неща,които предлага бензиновия и подръжката на дизела не е за говорене.На BMW силата е във бензина .А ето и малко полезна инфо ,като за тебе ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=22556
Последна промяна biberon4o на 07 Фев 2009, 14:24, променена общо 4 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 07 Фев 2009, 7:00

ss_blood_sa написа: .......... българския ми за мен е бял кахър аз тъка или иначе завършвам и се махам от БГ и отивам в чужбина и ще си искарвам на ден колкото ти за цял месец ;) а там нз дали някои ще ме пита как ти е българския чесно казано Дори Азбуката незнам цялата на изуст ама т'ва не е твои проблем........

Питай си в чужбина, защо питаш тук?!

а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ь ю я

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Фев 2009, 11:56

донт тач,пича скоро ще изкарва лудата пара и ще скача на самолетче,а ся се прай за 500лв...
и друг път като е имало съвети,само се коментира от страна на питащия,коя ква била и къде имало за по-малко същата..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата