Инфо (спешно)!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
!!Asen_X написа:PARADOX_sf
Ти с каква кола си?
245 километра? ..... мха
Абе мойта кочина. Не е БМВ. Сивикченцето...
Иначе съм меко казано изумен от вървенето на камиона (Х5)... Абе страшна кола, но не за гонки, а да се возиш по-скоро въпреки, че с тия 2,2тона и 286 коня върви мноо зверски.
АХЛ не знам защо пишеш, че трява да се кара с 98 като на капачката за бензин днес погледнах и пишеше 92-98 и по каталог май я дават 95...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Парадоксе, с какви гуми си в момента бе ? 245км това да го видя няма да го повярвам или километража ти лъже или просто .. не знам но това не е възмможно. на Е46 320и не и дават такава скорост като твойта бегачка бе .. просто се излагаш. Замисли се реално че тези километри за твойта кола са просто невъзможни. да точно така НЕВЪЗМОЖНИ.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Добре де нали ти казах да не ми вярваш. Гумите са ми точни. Индекс 240. Е той километража попревъртя малко, а е до 230. Тия километри ги засекох по оборотомера. По каталог на 1000 оборота на 5-та и дават точно 30км/ч при 8200 колко трява да съм (246)? Ся ще ме изкефи някой да каже, че не е точно щото предавателното число варира...
DD
А и шофера на Х5-цата беше меко казано бе изумен как след 230 "лагерницата" продължи да си набира и го направи на точка...

А и шофера на Х5-цата беше меко казано бе изумен как след 230 "лагерницата" продължи да си набира и го направи на точка...
Ти с къв Сивик си?Преполагам Civic V ,1.6VTi ,по каталог максималната и скорост 215км/ч...Казваш 245 ,което е 30км/ч разминаване-нормално е при тази скорост скоростомера да лъже около 10-15% ,което прави 24,5-36,8км/ч което напълно отговаря на ситуацията!Не ми се вярва наистина да си направил 245 ,ако си с тоя модел де 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ей, тия спортни филтри правят чудеса
особено на 1.6 двигател
DD
DD
DD. Само един въпрос, електронен ли ти е километража?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
продавам или заменям Е36 320 купе. за неква бързоходна хонда, без значение ква ама да бега яку на 400 м. ако ще и най-големата кошница да е. даже ще доплатя само и само да мога да си киселея на воля в на хората форумите;)
100% си я бил, щото си бил с ония готиния шушлек, иначе няма как да го биеш без него. тоя анцунг е поне 10 коня;)
100% си я бил, щото си бил с ония готиния шушлек, иначе няма как да го биеш без него. тоя анцунг е поне 10 коня;)

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Engi написа:продавам или заменям Е36 320 купе. за неква бързоходна хонда, без значение ква ама да бега яку на 400 м. ако ще и най-големата кошница да е. даже ще доплатя само и само да мога да си киселея на воля в на хората форумите;)
Ееее братле забравих и да гледам лошо в стил: Наеш ли кой съм аз, а? Ужас изпуснах 30 коня...

Последна промяна PARADOX_sf на 08 Ное 2004, 22:15, променена общо 3 пъти
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
alx написа:хехе.. сивик втек (8200 оборота) - 224км в-мах.
240 по километраж звучи вярно...
До 230 е разграфен, а бая подмина делението. Само за момент мернах оборотомера на 8200 преди да почна да спирам, че и резултата щеше да е документиран със съответния акт.

Така или иначе темата е изчерпана поне за мен.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
снимаййййййй с цифрово фото и сложи снимка на километража и оборотомера
друга идея нямам

друга идея нямам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Новини
-
PARADOX_sf
Мисълта ми беше за годината на производство на Сивика по скоро но както и да е.
Няма да коментирам написаното от теб. Знам какво е усещането да се движиш из БГ пътищата със скорост над 160 километра в час с автомобил надхвърлил петилетка.
Или имаш окачване за доста парички, или Хондата ти е нещо излязло скоро от завода, или ни пускаш по пързалката.
Да не се лъжем. над 200 кмч си е една доста сериозна скорост. За да я достигнеш безопасно освен добър автомобил с отличен двигател ти трябва изключително добро окачване, много добри и перфектно балансирани гуми (и джанти) с висок скоростен индекс, много добри шофьорски умения и опит, път с добра настилка и т.н. Все важни фактори - съмнявам се, че отговаряш и на половината.
Не казвам, че не е възможно, не съм виждал колата ти но имайки в предвид навика ти да пишеш абсолютни измишльотини из форумите, просто се съмнявам че написаното от теб е истина. Ако бъркам - ще се извиня.
Мисълта ми беше за годината на производство на Сивика по скоро но както и да е.
Няма да коментирам написаното от теб. Знам какво е усещането да се движиш из БГ пътищата със скорост над 160 километра в час с автомобил надхвърлил петилетка.
Или имаш окачване за доста парички, или Хондата ти е нещо излязло скоро от завода, или ни пускаш по пързалката.
Да не се лъжем. над 200 кмч си е една доста сериозна скорост. За да я достигнеш безопасно освен добър автомобил с отличен двигател ти трябва изключително добро окачване, много добри и перфектно балансирани гуми (и джанти) с висок скоростен индекс, много добри шофьорски умения и опит, път с добра настилка и т.н. Все важни фактори - съмнявам се, че отговаряш и на половината.
Не казвам, че не е възможно, не съм виждал колата ти но имайки в предвид навика ти да пишеш абсолютни измишльотини из форумите, просто се съмнявам че написаното от теб е истина. Ако бъркам - ще се извиня.

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Ми бъркаш...
Колата е 92-ра година, гумите някви гадни фулди с цкоростен индекс 240. Окачването е стандартно освен ако не броиме няколко преебани тампона за +. По-големи шофиорски умения от това да държа волана направо и да натискам педала на гаста до тенекията нямаше. Настилаката беше що годе добра, но имам една крива гума или лошо балансирана и при тая скорост внесе вибрации ма те не ми праеха особенно впчеатление в оня момент. Абе като се замисля съм мноо побъркано копеле да вдигам повече от 160 имайки предвид състоянието на гумите...
Относно колата. Дали нея гледаш или 1,3 във външния можеби разликата ше, е че мойта не е мита от 2 месеца...
Просто исках да разбера къде е предела на тая кола в това и състояние. Е видях го. Иначе полсе като спрях дисковете бяха сини макар, че спирах и на скорости. Мотора не работеше особенно равномернона празен ход докат не го поизфорсирах няколко пъти. Тва не знам от кво стана. Е верно ще пълна гас му се раздаваше доста време...
П.С. Километража е стрелкови, но информация се подава по електронен път.
Втек е 160 коня.

Колата е 92-ра година, гумите някви гадни фулди с цкоростен индекс 240. Окачването е стандартно освен ако не броиме няколко преебани тампона за +. По-големи шофиорски умения от това да държа волана направо и да натискам педала на гаста до тенекията нямаше. Настилаката беше що годе добра, но имам една крива гума или лошо балансирана и при тая скорост внесе вибрации ма те не ми праеха особенно впчеатление в оня момент. Абе като се замисля съм мноо побъркано копеле да вдигам повече от 160 имайки предвид състоянието на гумите...
Относно колата. Дали нея гледаш или 1,3 във външния можеби разликата ше, е че мойта не е мита от 2 месеца...

Просто исках да разбера къде е предела на тая кола в това и състояние. Е видях го. Иначе полсе като спрях дисковете бяха сини макар, че спирах и на скорости. Мотора не работеше особенно равномернона празен ход докат не го поизфорсирах няколко пъти. Тва не знам от кво стана. Е верно ще пълна гас му се раздаваше доста време...
П.С. Километража е стрелкови, но информация се подава по електронен път.
Втек е 160 коня.
Последна промяна PARADOX_sf на 09 Ное 2004, 8:57, променена общо 2 пъти
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе аз ако не се лъжа хондата ти даже не беше В-тек? или греша 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5