Тест Fiat 500 Abarth

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Яну 2009, 15:37

liloff написа:Не знам, не разбирам от коли ;)
Ама все си мисля, че на 600кг. тегло ще е приятна работа за каране ;)
А и много жени получават "удоволствие на юг от коремчето" като видят такава колица.

Аpassionata... седя безмълвен пред твоите разбирания ;)

E, да, с тия коне и кила ше лети кат ...калинка... Това казах, че ще ме естрах, че ще хвръкна с нея...
А колкото до жените с Южните удоволствия... Нормално, то за това сме толкова малко "мацките" тука...
А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 12 Яну 2009, 15:41

Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно :evil:

Наистина не разбираш ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Яну 2009, 15:45

Не знам що съм леко резервиран към "мацки", които се подмокрят когато видят разбрицана 16ка седан. Тя една се кефеше, щото си мислеше че моята струва 20ина х.лв. Като й казах колко е наистина, нещо размисли дали се кефи на БМВ ;)

Аман от "мацки" :)
Всяка кифла - курабия. Всяка бухта - тулумбичка. :mhihi:
(лични наблюдения)

А това за 320то... ще има злобно ритане на стъкломатови прагови и сЕМкови брони след 2-3 светофара до една такава отровна пиличка. Някой ако има куцото Renault Clio Williams, може да те повози някой път... ще слезеш подмокрена, не ами направо в собствен сос. После си го представи как би изглеждало и с турбо :twisted:

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Яну 2009, 15:48

На жена и нареди 3 коли със същия цвят кат нейната ако не ползва жокер обади се приятеля си,че да си намери колата аз са неща...Другя вариант е да клекне...Да си изсипе целия човал..да се разхвърчат гримове,тампони превръзки вибратори и най-накрая да си намери протмонето с документи..Ще гледа гледа талона и ще се сети,че е руса и не знае каде да види кой и е номера :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Яну 2009, 15:49

еи това е форум на бмв ! този фиат е топ модел естествено че ще е много по бръз от 320 и какво хората от форума се кефят на марката бмв не на бързите коли като цяло

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 12 Яну 2009, 15:51

liloff написа:Не знам що съм леко резервиран към "мацки", които се подмокрят когато видят разбрицана 16ка седан. Тя една се кефеше, щото си мислеше че моята струва 20ина х.лв. Като й казах колко е наистина, нещо размисли дали се кефи на БМВ ;)

Аман от "мацки" :)
Всяка кифла - курабия. Всяка бухта - тулумбичка. :mhihi:
(лични наблюдения)

А това за 320то... ще има злобно ритане на стъкломатови прагови и сЕМкови брони след 2-3 светофара до една такава отровна пиличка. Някой ако има куцото Renault Clio Williams, може да те повози някой път... ще слезеш подмокрена, не ами направо в собствен сос. После си го представи как би изглеждало и с турбо :twisted:

Един "колега", на който сектантството не му е замъглило разсъдълка :bowdown:

Няма нищо лошо в това да си обичате и цените колите и марката като цяло, но пък чак да отричате и оплювате всичко останало или пък различно :nono:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Яну 2009, 15:52

Колата в ръцете на човек ,който знае как да я кара на пълна газ ще даде добри резултатаи ,но аз лично това високо нещо с такава мощност е го одобрявам :confused:

... и ако е 160 атмосферни коня ще е по-добре 8)
Турбо на такава количка с предно предаване и лошо разпределение на масите леле мале :mhihi:

Е30-ските са за подмокряне

Георги Пенчев
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 12 Яну 2009, 16:00

hsr написа:
Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно :evil:

Наистина не разбираш ;)

Алоууу, Хашсеретооо, я попрочети малко за последните 320-ки, и колко коне са, а ;) :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 12 Яну 2009, 16:18

Apassionata написа:
hsr написа:

Наистина не разбираш ;)

Алоууу, Хашсеретооо, я попрочети малко за последните 320-ки, и колко коне са, а ;) :winky:

:dunno:

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 12 Яну 2009, 16:25

hsr написа:
Apassionata написа:
hsr написа:

Наистина не разбираш ;)

170... и съм казала, че ще имам малко повече от тези на Бръмбара и няма да му е много лесно да ме прескочи...
Етти характеристики на 320i
Цилиндри/клапани 4/4
Обем в см³ 1.995
Ход/диаметър в мм 90,0/84,0
Макс. мощност в kW (к.с.) при об/мин 125 (170)/6.700
Макс. въртящ момент в Nm при об/мин 210/4.250

И да, от коли може много да не разбирам, но вервай ми, за последната Трета Серия знам доста.... ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 12 Яну 2009, 16:37

Apassionata написа:
hsr написа:
Apassionata написа:
hsr написа:

Наистина не разбираш ;)

170... и съм казала, че ще имам малко повече от тези на Бръмбара и няма да му е много лесно да ме прескочи...
Етти характеристики на 320i
Цилиндри/клапани 4/4
Обем в см³ 1.995
Ход/диаметър в мм 90,0/84,0
Макс. мощност в kW (к.с.) при об/мин 125 (170)/6.700
Макс. въртящ момент в Nm при об/мин 210/4.250

И да, от коли може много да не разбирам, но вервай ми, за последната Трета Серия знам доста.... ;)

Има и 150. Както и да е и двата ще ги "прескочи".
Ако не вярваш на мен, повярвай на колегите си ;)

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 12 Яну 2009, 16:50

А ако му запреча пътяяяя? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ох, добрее, това е най-бързия Бръмбар на Света, с тия 600 кила не го виждам вече пред мене... съгласих се... Пфуууу
Което не му пречи да е отвратително грозна бяла летяща Сапунерка с две кръгчета отпред...
Не бе, ясно, че колата може и да е добра, аз просто мразя такъв дизайн. Точка.
И ако някой мъж спре до мене в Токова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно. ;)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Яну 2009, 16:57

Не се ебавайте с новия кандидат за гей автомобил №1 щот ще ви изплющи на някой светофар! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Яну 2009, 17:10

И ако някой мъж спре до мене в Такова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно. ;)

Или ще ти потекат лигите. ;) Аз обикалях с една Фиеста от новите... много жадни женски погледни имаше... Най-добрия ефект постигнат досега ;)
Би трябвало да познаваш женската психология. Нали ангажираните мъже са по-привлекателни, пък особено ако не е и педалоподобен и е с хубава дамска кола... Малко вероятно е да е лично негова, сети се после какви мисли ви минават през главите... ;)
Ама както и да е, изкривихме темата ;)
А за новата 3ка... страхотна кола е!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Яну 2009, 17:50

liloff написа:
И ако някой мъж спре до мене в Такова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно. ;)

Или ще ти потекат лигите. ;) Аз обикалях с една Фиеста от новите... много жадни женски погледни имаше... Най-добрия ефект постигнат досега ;)
Би трябвало да познаваш женската психология. Нали ангажираните мъже са по-привлекателни, пък особено ако не е и педалоподобен и е с хубава дамска кола... Малко вероятно е да е лично негова, сети се после какви мисли ви минават през главите... ;)
Ама както и да е, изкривихме темата ;)
А за новата 3ка... страхотна кола е!

ИИИ това за фиестата вярно ли е ...хммм аз чудех що повече ми връзва то било заради колата :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата