Издирва се BMW
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Hugo Boss написа:Преди време имах едно Пежо 205 1,9 ГТИ. Купих го за 2400лв. Направих му челна тоталка и от една морга ми предлагаха 700лв. Аз обаче го разглобих с един приятел и от части, хем беше тотал но само купето беше усукано, взех към 5000лв.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Незнам какъв ти е голфа, но ако е с голям двигател, рекаро полукожен салон, джантета и т.н може и да му докараш някви прилични пари. Лошото е че ще го продаваш година поне. При Пежото, частите бяха бая кът и доста се търсеха, а и доста хора си взеха неща за ъпгрейд.
Ето примерно какво продадох от едрите неща:
Двигател с електрониката - 1500лв. Салона - 500лв. Заден мост - 500лв. Джанти с гуми - 450лв. Ск.Кутия 600лв. А колко много неща остават още от колата...
кой волан, кой табло...
Ето примерно какво продадох от едрите неща:
Двигател с електрониката - 1500лв. Салона - 500лв. Заден мост - 500лв. Джанти с гуми - 450лв. Ск.Кутия 600лв. А колко много неща остават още от колата...
кой волан, кой табло...
Последна промяна Hugo Boss на 12 Яну 2009, 12:04, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
еретични мисли ме напъплят 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2