Докога
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- borislav
- младши ентусиаст
-
срам ме е че карам bmw като видя някои циганин с е36 надул някой кичек и с всичките му шукарийки по колата направо ми става болно като видя такава кола а тоя се бил водил социално слаб както каза един колега от форума bmw караш а ти е скъпо имаш пари да си купиш баварец а нямаш да си платиш тока това е смешно България никога няма да се оправи
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Само сопа трябва да играе
Много ги отпуснаха много с тея организацийки
Не ни стигат турците макар че те са по-разбрани , и като я видя по телевизията оная гадната циганка дето им е председателка на организацията яд ме хваща
Не че няма и от тях свестни,има но те са малко-против тях нищо лично нямам
Имам един приятел който има къща в едно циганско село до Варна.Та една вечер му разбили гаража и му гепили два моторни триона Штил.
След два дена ходене по мъките-Полиций и прочие видял че с добро не става и поразпитал из селото-каза ли му че еди си кой циганин със сигурност един от крадците.На другата вечер отиват с още няколко човека и го водят на разгодка в гората.В студената зимна вечер го оставили за 1-2 часа гол и като се върнали пеел като Фреди Меркюри на стадион Уембли:mhihi: Така че не си ли го направим ние-никой друг няма да ни го направи

Имам един приятел който има къща в едно циганско село до Варна.Та една вечер му разбили гаража и му гепили два моторни триона Штил.
След два дена ходене по мъките-Полиций и прочие видял че с добро не става и поразпитал из селото-каза ли му че еди си кой циганин със сигурност един от крадците.На другата вечер отиват с още няколко човека и го водят на разгодка в гората.В студената зимна вечер го оставили за 1-2 часа гол и като се върнали пеел като Фреди Меркюри на стадион Уембли:mhihi: Така че не си ли го направим ние-никой друг няма да ни го направи

- borislav
- младши ентусиаст
-
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Я да видя сега за кого ще гласувате! Всичката помия, която се излива върху Атака е чиста демагогия, за да не могат да надигат глава. Не, че съм много запален по тях, но други не виждам.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2