Трафика в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Дек 2008, 23:37

Ми околовръстното беше позатворено днеска от симеоновско до бистришко шосе.Идвам аз от Княжево по панорамния през симеоново и аха да завия надясно към бистрица по околовръстния и яж уи.
Един полицай виси там затворил лентата за на дясно и гледа тъпо.
Леле сгади ми се.От там през младост и към бистришко и тамън стигам на околовръстното да правя десен този път че бързам за авария на бензиностанцията на екото и гледам друг идиот затворил от тая страна околовръстното.И аз те така! :shock:
Викам му дай да мина бе колега имат авария на бензиностанцията,а оня ми то неможе само до лифта може надолу работили машините.
Лелеее,а от там гледам идат автобуси и коли!!?>? :twisted:
Викам му а тия кви са а?
А той ами незнам аз сега застъпих тука и май от симеоново може да се влезе насам! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Викам от там идвам бе?А той ми незнам!Неможе!
Абе викам аз що ти не ,,,,, ....
А ляв с/у колите и надолу към младост.И така и нестигнах.
Ако искат да гърмят ако искат да не гърмят.
Като думне половин бистрица ще го заведа тоя идиот полицая да им обеснява как бил заторен пътя и незнаел дали мога да мина.
А да не говоря,че работата ми е да карам по цял ден в софия и ми се сгажда.
Сутринта тръгвам от Враждебна за към пирогов.
Сядам си на спирката във квартала и си чакам маршрутката.
И след 20 минути идва тя.От там се почва едно въртене,едни работи,
през сички квартали на софия.През центъра,паметника левски,ндк,и оп на пирогов.Това след 1 час.Ееее сгади ми се пак.
От там,поне дестинацията която ме влече като бел прах домакиня от царско село, беше княжево си хващам такси.Оп от там до екото на черния кос и 7лв.Еееее баго.Тия таксита златни станаха бре.
И после като се почна едно возене малиии до 3 часа имах 100км в софия.Е не ми се кара вече.Тука не се живее.
Ама какво да се прави ще си живуркаме така и те тава е.
Добре че поне в апартамент не ми се налага да се бутам с още 10000 човека в блока и 30000 коли пред него.
Айде лека и безаварийна! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 18 Дек 2008, 23:41

Днес беше някакъв ад,от централ мол срещу хотел родина където е,до изхода на София посока Варна 1ч:shock: :shock: :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Дек 2008, 23:50

1 час от захарна фабрика до министерството на земеделието

обикновено не ми отнема повече от 20-25 мин
:evil: незнам вече..... :confused:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Дек 2008, 0:00

Лекувайте си нервите, аз не се славя с железни нерви, но по задръстванията не ми пречи, стига да няма разни идоти дето да ги причиняват, една молба, като сте в задръстване несвирете като малоумни, щото такива като мене кълнат лошо. Немога да разбера пред нас е постоянно задръстване и седнал некъв тъпак и свири по половин час и ми събуди детето дето тамън е заспало и аз излизам с лопата да го трепам, незнам кво ше стане като се свири, задръстването нема се махне за ад амине свиркаджията. Та това е, единствено си слушкам музичка в колата, и си гледкам бензиномера. Оня ден я засякох в каране без много трафик 15ка, викам ухааа екстра е, ама вчера с тоя трафик, с 15 киле едвам минах 85км :shock: зобре, че бензина се понася в момента, ама за всеки случайси зех и едно дизелче да ми чука 5/100 нафта а у задръстванията да качи на 8 дреме ми. Ама вече си планирам времето с по 1 час в посока повече, инак нестава.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Дек 2008, 0:11

Transportera написа:Днес беше някакъв ад,от централ мол срещу хотел родина където е,до изхода на София посока Варна 1ч:shock: :shock: :shock:

днес и аз минавах от там , ужассссссссссссссссссссссссссссссссс
It`s party time !

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Дек 2008, 0:14

Ми да си кажа и аз рекорда 25 мин от БНБ до светофара на Раковска :mhihi:

П.С. Май 10 мин от тях беха спряли движението заради минаването на некой от дебелогъзите!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 19 Дек 2008, 0:16

ами сериозно е натоварено движението...нестига че е пълно със селяни ами и със жени :evil:
bedrock city racing

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Дек 2008, 0:36

Аз понеже също съм постоянно с колата насам-натам и нервите ми вече не издържат ,какво направих днес следобяд в блокажа - купих си на тръгване от офиса едно БМВ Сцена и севън ъп и като ги оте*ах останалите коли ,изобщо неусетно ми мина един час за 8 изминати километра :mhihi: Само това му е майката за съжаление ...

Очаквайте пик другата седмица ... а и още нещо утре студентите стачкуват като щели да тръгнат от Студентски град към центъра на шествие а зърнопроизводителите искат с всичката тежка техника да влязат на центъра да стачкуват :mhihi: :mhihi: Утре ще е "веслба" :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Дек 2008, 1:10

утре с колелата :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 19 Дек 2008, 1:13

Не се трае. Днес от Семинарията надолу по "Свети Наум" до моста на НДК 50 минути :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 19 Дек 2008, 1:18

незнам какво става,щом и на летището беше задръстено днес, :evil: :evil: а за софия неискам и да говора.некъф ужас некъф ад

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 19 Дек 2008, 2:05

Ми за вас не знам, ама аз за на пролет планирам едно такова
Изображение
Мисля с него да си реша в личен план проблема със задръстванията.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Дек 2008, 2:42

Аз не чакам до пролетта,вече съм решил проблема със задръстванията 8) Изображение
Остава само прблема с комфорта и миризмите :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 19 Дек 2008, 3:31

((:BuKcu:)) написа:Семинарията - Хиподрума - 1 час :shock: /вчера/
Пак добре си минала. Аз преди няколко дена се прибирам от лекции - от Студения град до Хиподрума - 2 ч. и 20 мин. :shock: На семинарията беше каубойска среща. Кръстовището беше тотално блокирано от коли, трамваи, рейсове и т.н. и както бях 1-ва кола чак след може би след 7-8 зелени светофара имаше леко раздвижване...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 19 Дек 2008, 4:19

После батко, как да не влизаш в насрещното и да буриш, до края на годината няма да стъпя в центъра с колата :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата