Депутат предлага да осемени бездетна жена
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:50, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ку** му да исъхне през тръба да пикае 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Абе, малко афиф ми се струва тая работа. Днес гледах по НОВА ТВ интервю с една от жените и какво се оказа - били петима, чули го трима, ама не било записано и от тия трима нито един не разпознал въпросния депутат от снимка, нито пък знаят как се казва. Въпреки настояванията на Лора Крумова въпросната гостенка непрекъснато се опитваше да избяга от темата с "... но аз не съм тук за това, а да обсъдим защо държавата не подпомага бездетните майки чрез метода ин витро" и т.н.
А, ако наистина е така... чакам СкийСя
А, ако наистина е така... чакам СкийСя

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аз предлагам да доиде да пробваме да му заплодя депутатския гъс , пак ако фане да заплодява и тои наред след това 

It`s party time !
Ми то... няма много за коментиране!
Макар и да не се виждам в такова събрание, ако бях там... просто щях да го перна!! Пък той нека си има 3151375452 охранителя, на мене един път ми стига!! Хем ще си личи кой е бил после!! Това да се подиграваш с някой еее не аз лягам, че не знам, ще шибна гардероба накрая! 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Абе нека му се случи тфа на жена му, и после някой да у го каже същото..! Да го видим тогава...! Тфа, ако го каже на жена ми, така ша му го тура, че после няма да може да ходи...! Ша ходат да го шият..!
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
vesko06 написа:Абе нека му се случи тфа на жена му, и после някой да у го каже същото..! Да го видим тогава...! Тфа, ако го каже на жена ми, така ша му го тура, че после няма да може да ходи...! Ша ходат да го шият..!
Жена му с нищо не е заслужила

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2