Депутат предлага да осемени бездетна жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 12 Дек 2008, 20:17

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:50, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 12 Дек 2008, 20:19

Ку** му да исъхне през тръба да пикае :evil:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Дек 2008, 21:14

Абе, малко афиф ми се струва тая работа. Днес гледах по НОВА ТВ интервю с една от жените и какво се оказа - били петима, чули го трима, ама не било записано и от тия трима нито един не разпознал въпросния депутат от снимка, нито пък знаят как се казва. Въпреки настояванията на Лора Крумова въпросната гостенка непрекъснато се опитваше да избяга от темата с "... но аз не съм тук за това, а да обсъдим защо държавата не подпомага бездетните майки чрез метода ин витро" и т.н.

А, ако наистина е така... чакам СкийСя :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Дек 2008, 21:34

аз предлагам да доиде да пробваме да му заплодя депутатския гъс , пак ако фане да заплодява и тои наред след това :mhihi:
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 13 Дек 2008, 1:58

Ми то... няма много за коментиране! :evil: Макар и да не се виждам в такова събрание, ако бях там... просто щях да го перна!! Пък той нека си има 3151375452 охранителя, на мене един път ми стига!! Хем ще си личи кой е бил после!! Това да се подиграваш с някой еее не аз лягам, че не знам, ще шибна гардероба накрая! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 13 Дек 2008, 2:10

Абе нека му се случи тфа на жена му, и после някой да у го каже същото..! Да го видим тогава...! Тфа, ако го каже на жена ми, така ша му го тура, че после няма да може да ходи...! Ша ходат да го шият..!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 13 Дек 2008, 2:43

ПХАХАХАХАХА :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 13 Дек 2008, 2:58

vesko06 написа:Абе нека му се случи тфа на жена му, и после някой да у го каже същото..! Да го видим тогава...! Тфа, ако го каже на жена ми, така ша му го тура, че после няма да може да ходи...! Ша ходат да го шият..!

Жена му с нищо не е заслужила ;) ама той цял живот халосни да стреля :mhihi: и все пак жена му все бременна да ходи :mhihi: :twisted:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата