Дали това не е началото...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Дек 2008, 16:12

///peter написа:
acer написа:АБЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ !!!

ЧОВЕКА НИ ПОДКАНЯ ДА СЕ СЪБУДИМ, ДА СИ ПРОМЕНИМ ШИБАНА ОБСТАНОВКА... НО НЕЕЕ ПАК НЯКВИ ШМАТКИ ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА БОГОВЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЪДЯТ КОЙ КАКЪВ БИЛ. МИ ВИЕ КВИ СТЕ БЕ?!??! КАТО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ МЪЛЧЕТЕ ПЪЛНИ МИШКИ !

Обвинявам родитилтие ви дето не са ви дали едно елементарно възпитание. А за липсата на малко мозък не знам кой е виновен, такива личности само потъпкват и малкото надежда дето има, явно това ви кара да се чувствате добре. :evil:

Идиота си ти, язък че не са ти наляли малко мозък ваще...
Как пък преди избори излизат такива песни да го еба, и то точно когато има "нова партия" на хоризонта. На мен лично ми е писнало от овце като теб ацер ;) но кво да правиш не можем да ви избием :confused:

ацер като е овца то ти явно си от овчарите щото явно не долавяш интимната мисъл....
помисли малко...някъде да е споменал новата партия или която и да е партия!
разбираш ли това дори да е манипулация за рейтинг на практика казва нещата такива каквито са и че трябва най-накрая да им ебем майката в буквалния смисъл :arrow:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 16:19

ineedmoney написа:
///peter написа:
acer написа:АБЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ !!!

ЧОВЕКА НИ ПОДКАНЯ ДА СЕ СЪБУДИМ, ДА СИ ПРОМЕНИМ ШИБАНА ОБСТАНОВКА... НО НЕЕЕ ПАК НЯКВИ ШМАТКИ ДЕТО СЕ ИМАТ ЗА БОГОВЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЪДЯТ КОЙ КАКЪВ БИЛ. МИ ВИЕ КВИ СТЕ БЕ?!??! КАТО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ МЪЛЧЕТЕ ПЪЛНИ МИШКИ !

Обвинявам родитилтие ви дето не са ви дали едно елементарно възпитание. А за липсата на малко мозък не знам кой е виновен, такива личности само потъпкват и малкото надежда дето има, явно това ви кара да се чувствате добре. :evil:

Идиота си ти, язък че не са ти наляли малко мозък ваще...
Как пък преди избори излизат такива песни да го еба, и то точно когато има "нова партия" на хоризонта. На мен лично ми е писнало от овце като теб ацер ;) но кво да правиш не можем да ви избием :confused:

ацер като е овца то ти явно си от овчарите щото явно не долавяш интимната мисъл....
помисли малко...някъде да е споменал новата партия или която и да е партия!
разбираш ли това дори да е манипулация за рейтинг на практика казва нещата такива каквито са и че трябва най-накрая да им ебем майката в буквалния смисъл :arrow:

Ахъ да изберем бойко... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 12 Дек 2008, 16:20

VesoPesa написа:
acer написа:Е, на тях им е добре да плюят...
Оня бил такъв, онзи онакъв, а не могат или не искат да схванат идеята, че просто ни надъхват да станем и да промени ежедневието си.
Аз шоуто на слави не съм го гледал от може би 2 години, не ми е интересен... Идеята е да се съберем, да създадем гражденско общество и да си подобрим качеството на живота... Наистина не знам, защо определяте абсолютно всеки, мислите ли, че на някой му пука какво ви е отношението към някой? Опитвате се да отворите очите на другите ли?
Всеки се прави на умник...

май ти си този който не схваща идеята на тая простотия :idea:
щото надъхва той ся, и всички овце като тебе, след като вземат се вдигнат и после ще го величаят че той ги е повел :idea:
ама цялото стадо не ги вижда тия работи :idea:
както и да е говори ти за възпитанието ми, за квото искаш говори, не ми пука да ти кажа :idea: щото аз съм стъпил на земята ама в същото време гледам от високо и виждам кой какъв е и какъв го играе в цялата игра, както и още 1-2-ма колеги писали тук :idea:
ама докато вие овцете не виждате по-далече от носа си никога няма да се оправиме :idea:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
от това ли ви е страх бе да не го величаят после....лелел а ти обаче се изкара ебаси Бога братче....гледаш от високо, виждаш всичко ,а май си поредната мижитурка която я е страх да нададе глас да не го смъмрят после
и поже викаш гледаме пред носа си само и няма оправия....кво предлагаш ? да им ръколпяскаме ли :?:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 16:39

ineedmoney написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
от това ли ви е страх бе да не го величаят после....лелел а ти обаче се изкара ебаси Бога братче....гледаш от високо, виждаш всичко ,а май си поредната мижитурка която я е страх да нададе глас да не го смъмрят после
и поже викаш гледаме пред носа си само и няма оправия....кво предлагаш ? да им ръколпяскаме ли :?:

мммдам аз съм последната мижитурка, преди няколко дена като пуснах една тема след 15 минути я нямаше. сещай се защо :idea:
и да овце сте, стадо добитък който сляпо се доверява на популистки изявления и демонстраций :idea:
бабите и дядовците на последните избори какво направиха :?:
викаха Бе-сЙе-пЙе и вярваха че тия ненаяли се комунисти ще йм дадът нормални пенсий ама грам не се сетиха че няма как да стане щото същите тия преди години ограбиха хазната и сега ние младите осигуряваме пенсийте на бабите и дядовците ни, на родителите ни, а след време нашите деца ще осигуряват нас, ама кво да ви разправям вие си слушате слачо главчо и се кефите на "творческата му мисъл"

аре със здраве

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Дек 2008, 16:56

То било голям кеф да се обсъждат политически теми в автофорум :) След малко гледам ще си посегнете.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Дек 2008, 16:57

Не става дума кой колко е на високо... И аз на 20 години смятам, че съм бая на високо от доста време, ама това не ми пречи да мисля, че мога да съм по-добре... :!: Истината е истина без значение от чия лайняна уста излиза... Кой ви каза на вас, че в пресата не се публикуват неща по поръчка, а... :?: Кой ви каза, че няма тайни на високо ниво... :?: Защо изгониха Коритаров... :?: Защо се самоубиха дадени хора... :?:
Да не би "Братя" Галеви да нямат свой град... :?: Или пък не се ебават с полицията... :?: Правосъдието ли ни е добро... :?: Добре живеем ли... :?: Не ни ебават политиците ли... :?: Не става каквото те пожелаят ли... :?: Не си гласуват заплатите и пенсиите ли... :?:
Кое от тези неща е лъжа, кажете ми... :!:
Искам някой да се изправи и да каже, това не е вярно, а не Слави е п****. Да Слави е п**** ама говори истината без значение дали е удобен на повечето. Когато човек засяга цялото общество заедно с всички полтици (без 1) той е неудобен на много хора без на този 1 човек. Ние сме форумни герои, ние си лаеме и не правиме нищо и когато някой направи го плюеме. На мене не ми е през к*ра кой ще ме управлява и ползвам гласа си от както имам тази възможност. Имал съм и близки, които са участвали чрез дадена партия в избори, но не съм гласувал за тях, защото не ми харесва политиката им. Аз при избора си съм обективен и не ми дреме дали ще ме управлява генерал или педераст или жена, безразлично ми е, само трябва си свърши работата както трябва. А не да се обединят Комунист, Турчин и Испанец и да ме командват. Единия си строи палати, втория си присвоява гори, третия става мултимилионер на гърба на народа. Ако не сте част от народа бъдете живи и здрави аз съм българин и съм готов да спя няколко нощи пред народното събрание, а не вкъщи и не ми пука какво ми е материалното състояние, защото освен за самия мен си ми пука и за роднините ми, които нямат тази възможност. Пука ми за възрастните хора, които едвам свързват двата края. На вас не ви ли пука... :?: Или вие мислите за себе си и как вие да сте добре... :?: София не ви ли харесва от както се управлява от Бойко Борисов, а? Не прави ли улиците... :?: Нека краде, важно е че прави нещо, защото Софиянски не направи нищо... :!:

Нека ме управлява Генерал... Какво от това? Нали ще живея по-добре. А и дори аз да си живея по същия начин, да помогне на по-бедните хора, да промени политиката на тъпата ни държава. Аз знам, че повечето от вас са заможни, карате БМВ-та и не ни ебе, че просяка на светофара няма какво да яде. Живейте така, прав ви път аз искам да променя нещо докато съм млад, за да могат децата ми да живеят спокойно в една нормална държава... А вие бъдете опозиция на всичко. Интересно ми е вие какво бихте променили в живота си ако имахте власт. Повечето щяха да крадат и да трупат богатсвто, има някакви 1-2%, които биха помислили и за другите.

Вие си мислете, че няма кой да ви гледа, ама има един дето вижда всичко... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Дек 2008, 17:06

98-99 студенти подпалиха народното събрание и онея мишоци се бяха свряли вътре и трепереха... Скоро пак ще дойде същия момент да видим тогава !!!!

а сега какво пишем си по форумите и позьорите си слагат некви Х/хиксове/ пред имената си в Скайпа за загиналото момче.

Да му били почели памета.... Мишоци ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Дек 2008, 17:15

VesoPesa написа:ебе само не разбирам как още може да има хора който да му се кланят на тоя палячо, дето е по-зле от к**ва, и извинение :?: :evil:
не го ли разбрахте че тоя е един от най-големите боклуци в държавата :?: :evil:
той е ту с едните, ту с другите, ту с третите и винаги плюе по останлите :!: :idea: :evil: за капак на всичко се мисли за велик и че е хванал бога за шлифера и всичко му е позволено :!: :evil: :bang: :bang: :bang:
ако ме питате мене тоя е 1-я който трябва да се изхвърли :idea:

:clap: :clap: :clap: , как тоя пумияр се сети точно сега а.....тоя е ебати фурнаджииската лопата!!!!!!

Чак толкова зле нее че да се правят бунтове, лично мнение!
Мен не ме е*бе, че някой праат далавери за милиони, мен ме дразни морала / т.е. 80% го нямат/ на българите!!!!!

xterminat0r написа:98-99 студенти подпалиха народното събрание и онея мишоци се бяха свряли вътре и трепереха... Скоро пак ще дойде същия момент да видим тогава !!!!

а сега какво пишем си по форумите и позьорите си слагат некви Х/хиксове/ пред имената си в Скайпа за загиналото момче.

Да му били почели памета.... Мишоци ...

А ти бате яко си се обаркал , 96 и не беха студентите / те си поркаха по стаите в студ. град./, а отпред имаше яко подстрекатели, та айде да не бъркаме , патриотизъм с друго!
И тва момче, лека му пръст, няма нищо общо с гърция да речем, и изобщо супер подло и грубо е да се използва неговата смърт за такива неща!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 12 Дек 2008, 17:25

VesoPesa написа:
ineedmoney написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мммдам аз съм последната мижитурка, преди няколко дена като пуснах една тема след 15 минути я нямаше. сещай се защо :idea:
и да овце сте, стадо добитък който сляпо се доверява на популистки изявления и демонстраций :idea:
бабите и дядовците на последните избори какво направиха :?:
викаха Бе-сЙе-пЙе и вярваха че тия ненаяли се комунисти ще йм дадът нормални пенсий ама грам не се сетиха че няма как да стане щото същите тия преди години ограбиха хазната и сега ние младите осигуряваме пенсийте на бабите и дядовците ни, на родителите ни, а след време нашите деца ще осигуряват нас, ама кво да ви разправям вие си слушате слачо главчо и се кефите на "творческата му мисъл"

аре със здраве

ти му говориш то си знае...
абе Весо, никой не говори че се кланяме на Славчо, то е ясно къв е! говорим за идеята разбираш ли??? идеята да промениш :idea:
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 12 Дек 2008, 17:51

Момчета, кучетата си лаят, керванът си върви... за съжаление!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 12 Дек 2008, 18:04

Не харсвам Слави по дефоулт, но думите му са 100% верни и му правя евалата за тях. Наистина е крайно време да стане революция тука и всите гадове да висят по стълбовете. Аз, лично с удоволствие бих ги изтребил при първа възможност.То не бяха спрени фондове, топлофикаций, сега и закона за енергийното обследване на зградния фонд което е пълна подигравка с хората, примери с лопата да ги ринеш. А какво не знаеме направо не ми се мисли! Сигурно ще полудее човек. И всяко едно нещо рефлектира върху нас, нашите пари и благосъстояние. Ама всеки седи ей тъй като мене, с приятели на по чашка псуват политиците или таи всичко в себе си. :evil:
Но без единен народ това винаги ще си остане така, една жална нае*на гледка. Евалата пак на Слави, че го каза така, дано да стигне до повече хора и току виж сме ги минали амерканците, гърците и французите!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Дек 2008, 19:30

Пичове не мога да проумея нещо. Славито дава една идея, от която ние страшно много се нуждаем. Помислете рационално, дори трифанчо да има някаква изгода, въпреки че много се съмнявам, той обича България, едва ли ще иска да си скапва репутацията си, да забогатее за сметка на народа.. И така човека говори за нещата, които са от живота ни, липсата на закони, дупки, пълни абсурди навсякъде. Ситуацията в България е много тегава, как живеее средстатическия българин с 400 лв заплата?!?! Не искате ли да карате по хубави пътища, да виждате повече усмихнати хора, да се гордеете, че сте българи?! И в един момент някакви негативни пичове, които ги е страх някой да не стане по-богат от тях, по-успял и т.н почват да говорят глупости вместо да подкрепят една идея, идея за промяна, от която страшно много имаме нужда. Като не харесвате идеята, замълчете си моля ви, никой няма нужда от вашия негатизъм, прекалено много хора са негативни и има за какво. Разберете, че като осъждате някой какъв бил, не изглеждате по-умни в очите на другите, нито възвишени, а поредният мрънкащ и недоволстващ българин. Аз не искам да бърша задници в Америка или Европа и да се срамувам, че съм българин, дори да карам нова М-ка тук, няма да ми е много приятно като знам, че някои хора нямат пари за едни дрехи
Ще помоля най-учтиво всички, които пречат за формирането на една идея, най-нежно да го духат и да си траят тихичко. :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 12 Дек 2008, 19:52

За радост или за съжаление животът ми до сега ме е срещал с много хора. И Славито е един от тия хора. Не е лош по ТВ-то, но само ще ви кажа че когато плюеше по телевизията мутрите и техните ескорти от G-класи целуна ръка на видна мутра(по онова време!) на 1 м. от очите ми! Вие си правете изводи!

Няма случайни неща на тоя свят!
А, Славчо е по меркантилен, безскруполен и корумпиран от колкото си представяте!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Дек 2008, 19:55

acer написа:Ще помоля най-учтиво всички, които пречат за формирането на една идея, най-нежно да го духат и да си траят тихичко. :winky:

+1 и аз бих ги помолил, защото човека дава идеята че трябва да има метеж и то в почти прав текст а вие веднага почнахте да се карате и да спорите. Което пък ме навежда на мисълта че щом тук се случва се случва и другаде, и накрая никакъв метеж няма да се получи, а само едно разединение... от което ще се възползват политиците само.
Така че вземете и си направете сметката какво как и кой да направи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 12 Дек 2008, 20:15

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:50, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата