Ето как е навън...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
someone написа:...ама пък след това същия тоя възпитан полицай изключително вежливо ступа един, дето беше ...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе, каквото и да си говорим, камерата си оказва влияние! Наще господа ще станат по-учтиви точно заради камерата, макар и вътрешно да искат да ти теглят една майна и да си вземат своите 5 мин. величие, в които ще ти се правят на велики и ПОВЕЧЕ хора от теб!
Що се отнася до полицаите навън - няма база за сравнение! Живял съм в Берлин, смея да кажа, че съм обиколил по-голямата част от Западна Европа, САЩ, както и Азия. Еми, както и да го въртим...разликата е огромна. То си идва от културата. Просто хората са израстнали с разбирането, че трябва да са учтиви. Това, че някой видял друг някъде, който се е държал по-грубо, не значи, че положението там е подобно! Мога да говоря за Германия, тъй като само там съм бил за повече от 1-2 седмица, а направо съм си живял. Еми няма да видиш на улицата как като засекат някой на светофара, той слиза с палка да ходи да бие другия.
Лично на мен ми се е случвало в Берлин, ден след атентатите в лондонското метро, да ме спре полицай от спец-частите (тъй като всички големи станции бяха пълни с маскирани чичовци и по няколко без маски да проверяват). Бях с пълна раница, небръснат и очевидно НЕ немец. Човекът най-любезно се извини за безпокойствието, помоли ме да отворя раницата, мина ме с металодетектор, поиска ми документ за самоличност като през това време даже завърза и разговор за това какво следвам, дали съм доволен и дали ми харесва в Германия. Просто културна работа!!! А през това време на 2 метра негов маскиран колега си седеше и спокойно ме наблюдаваше с шмайзер в ръце
И за капак на всичко накрая и ДВАМАТА ми пожелаха лек ден, успех в следването и пак се извиниха за безпокойството. Ако това беше тук...сигурно щяха да ме опънат на предния капак на патрулката само, защото изглеждам различно!
Така че, драги ми колеги, колкото и да си чешем пръстите...ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ!!!
Що се отнася до полицаите навън - няма база за сравнение! Живял съм в Берлин, смея да кажа, че съм обиколил по-голямата част от Западна Европа, САЩ, както и Азия. Еми, както и да го въртим...разликата е огромна. То си идва от културата. Просто хората са израстнали с разбирането, че трябва да са учтиви. Това, че някой видял друг някъде, който се е държал по-грубо, не значи, че положението там е подобно! Мога да говоря за Германия, тъй като само там съм бил за повече от 1-2 седмица, а направо съм си живял. Еми няма да видиш на улицата как като засекат някой на светофара, той слиза с палка да ходи да бие другия.
Лично на мен ми се е случвало в Берлин, ден след атентатите в лондонското метро, да ме спре полицай от спец-частите (тъй като всички големи станции бяха пълни с маскирани чичовци и по няколко без маски да проверяват). Бях с пълна раница, небръснат и очевидно НЕ немец. Човекът най-любезно се извини за безпокойствието, помоли ме да отворя раницата, мина ме с металодетектор, поиска ми документ за самоличност като през това време даже завърза и разговор за това какво следвам, дали съм доволен и дали ми харесва в Германия. Просто културна работа!!! А през това време на 2 метра негов маскиран колега си седеше и спокойно ме наблюдаваше с шмайзер в ръце

Така че, драги ми колеги, колкото и да си чешем пръстите...ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Лятото по испанското крайбрежие често има проблеми с атентати (ЕТА) и затова куките често затварят някое кръстовище и масови проверки,точно както описа колегата по горе-само че без маски,а с слънчеви цайси и автоматчета
Минаваме ние тримца с една изкорубена бангия с английска регистрация-единият от нас не си носи паспорта,другите двама бяхме нелегални(в смисъл с просрочен престой),колата с фалшива застраховка от руснаците купена
,абе 1 нещо нямаше което да Е наред с документите ни
Оня гледа,гледа,пули се,говори по радиостанцииката и най накрая ни пусна
-Не че сме терористи така или иначе де 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Това са хАмерикански начини на действие, дето тук с типичния български наглец джигит не си ги представям 

Никой не мое ма връне на селу!
- civic
- младши ентусиаст
-
аз от моите срещи със американската полиция и със българската мога да кажа едно че няма място за сравнение, и второ че никога и след 1000 години няма да станат наще полицаи като в другите страни.То като им погледнеш стойката само на нашите.
айде за пример няма да дам катаджия:
Поовин час го наблюдавах едни пред американското посолство, автомата си го носеше как ли не, драпаше се по топките през 3 минути, говореше по телефона така че всички в радиус от 20метра да чуят какво има да каже.
Пък за катаджиите да не почвам
Американските полицаи са ме спирали два пъти, единия път при ПТП, и при ПТП-то дойода за около 5минути и възстановиха движението за около още 5 максимум.
айде за пример няма да дам катаджия:
Поовин час го наблюдавах едни пред американското посолство, автомата си го носеше как ли не, драпаше се по топките през 3 минути, говореше по телефона така че всички в радиус от 20метра да чуят какво има да каже.
Пък за катаджиите да не почвам

Американските полицаи са ме спирали два пъти, единия път при ПТП, и при ПТП-то дойода за около 5минути и възстановиха движението за около още 5 максимум.
Re: Ето как е навън...
То в Америка всички са любезни,закона ти ебава майката,а законите там са доста строги,дори безмислени,и мога да ти кажа че за най-малкото нещо отиваш в затвора .Тоя както го гледаш знаеш ли после какво го чака,моли се да не си на негово място.LizarD написа:.... Трудно ми е да приема че живея в толкова пропаднала държава!!
http://www.vbox7.com/play:31be5276
След този клип, започнах да съжелявам че живея тук. Забележете колко хуманно се държаха полицаите. Без никъква наглост, надменност, без да тръгнат да го бъзикат нещо, няма дрегери, нищо. Извикаха линейка. Аз останах потресен. Не знам приятели, махнете темата ако е спам, но просто не се сдържах. Ааа да и нека не захващаме темата "Колко сме зле", а темата "Как е навън". Определено ми е по интересна.
evans написа:То в Америка всички са любезни,закона ти ебава майката,а законите там са доста строги,дори безмислени,и мога да ти кажа че за най-малкото нещо отиваш в затвора .Тоя както го гледаш знаеш ли после какво го чака,моли се да не си на негово място.
Именно, и аз това имах предвид, но не го обиждат човека и не се правят на някакви, по-големи от него. Елементарното отношение и уважение. После законът ще се оправя с него. Няма го този момент, в който сульо в униформа с наср*н г*з да смърди на суроватка от 20 метра идва до стъклото и се почесва по таш*ците. Но в България винаги е имало нещо сбъркано

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
liloff написа:evans написа:То в Америка всички са любезни,закона ти ебава майката,а законите там са доста строги,дори безмислени,и мога да ти кажа че за най-малкото нещо отиваш в затвора .Тоя както го гледаш знаеш ли после какво го чака,моли се да не си на негово място.
Именно, и аз това имах предвид, но не го обиждат човека и не се правят на някакви, по-големи от него. Елементарното отношение и уважение. После законът ще се оправя с него. Няма го този момент, в който сульо в униформа с наср*н г*з да смърди на суроватка от 20 метра идва до стъклото и се почесва по таш*ците. Но в България винаги е имало нещо сбъркано
Да-народа и

Никой не мое ма връне на селу!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Bogat-Beden написа:Лятото по испанското крайбрежие често има проблеми с атентати (ЕТА) и затова куките често затварят някое кръстовище и масови проверки,точно както описа колегата по горе-само че без маски,а с слънчеви цайси и автоматчетаМинаваме ние тримца с една изкорубена бангия с английска регистрация-единият от нас не си носи паспорта,другите двама бяхме нелегални(в смисъл с просрочен престой),колата с фалшива застраховка от руснаците купена
баце, около барса и нагоре не го праи тия работи, щот карабинерите щи извадат пяната на пожарогасителя за проверка, и не е ясно дека ще заврат

- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Bogat-Beden написа:Лятото по испанското крайбрежие често има проблеми с атентати (ЕТА) и затова куките често затварят някое кръстовище и масови проверки,точно както описа колегата по горе-само че без маски,а с слънчеви цайси и автоматчетаМинаваме ние тримца с една изкорубена бангия с английска регистрация-единият от нас не си носи паспорта,другите двама бяхме нелегални(в смисъл с просрочен престой),колата с фалшива застраховка от руснаците купена
баце, около барса и нагоре не го праи тия работи, щот карабинерите щи извадат пяната на пожарогасителя за проверка, и не е ясно дека ще я заврат

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ти карабинер ли си ,или сънуваш че си такъв и се събуждаш с пяна завряна там или излизаща оттам и така си обясняваш произхода и?Владо написа:Bogat-Beden написа:Лятото по испанското крайбрежие често има проблеми с атентати (ЕТА) и затова куките често затварят някое кръстовище и масови проверки,точно както описа колегата по горе-само че без маски,а с слънчеви цайси и автоматчетаМинаваме ние тримца с една изкорубена бангия с английска регистрация-единият от нас не си носи паспорта,другите двама бяхме нелегални(в смисъл с просрочен престой),колата с фалшива застраховка от руснаците купена
баце, около барса и нагоре не го праи тия работи, щот карабинерите щи извадат пяната на пожарогасителя за проверка, и не е ясно дека ще я заврат...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Де а знам ,наще са станали много гладни , вече два пъти вместо 20лв ми взимат по 50лв и то квартални 

Тук в България реалноста е друга ако те спират куки винаги имаи едно на ум аз съм на 24г и до този момент не съм видял нищо ама нищо добро от(Българската)полиция само проблеми ми създават и жестоко се подиграват с обикновенния човек не искам да изпадам в подробности .... едно време имаше дебели мом4ета които владееха улиците сега реалноста е по зловеща на тяхно място доидоха нагли селски типове които си имат законното
право да те рекетират и да ти се подиграват по тяхно усмотрение
в България няма полицаи има законни престъпници които се гаврят с обикновените хора ежедневно !!!!!!
право да те рекетират и да ти се подиграват по тяхно усмотрение

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
А това клипче гледали ли сте го
Които може да ги разбере, ще го заболи корема от смях
http://www.youtube.com/watch?v=xlr041dVKYo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xlr041dVKYo&feature=related

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
30 мнения