Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
bum_bum написа:Тва нередовния секс до кви работи води
Според мен проблемът е в липсата на секс.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Прокуратурата мисля е редно да се самозезира и да и дадат едни 24 часа да размисли да види, че не е права 

А, я да ви питам аз вас:
Колко от вас паркират правилно по тротоарите
Колко от вас имат деца
На колко от вас се е налагало да се провирате между стената на сградата и колата, паркирана с опряна броня в стената
Колко от вас спират на пешеходна пътека
Колко от вас пропускат автомобили в града
Ся, ще почнете да ми ревете като вдовица за х..й. Ейй, страшна работа сте , вее
И понеже сме си варварска държава и племе (за справка "Аз съм българче) се налагат варварски методи. Пищите, че няма къде да си оставяте колите. Айде, бее. Платени паркинги колкото искаш. Аз така правя. И никой не ми чупи огледалата, не ми драска боята, не ми пука гумите и съм спокоен за автомобила си. А, който разчита на каско да си разчита. Тук, в Овча Купел не само коли, ами и камиони паркират по тротоарите. Като тръгна към магазина с количката и маам по шосето. Ама внимавам, щото дупетата хвърчат по улицата. Едно говно щеше да убие жена ми и бебето на пешеходна пътека. Киселяк, с БМВ. Е, не, няма да му късам главата. Ама ще му откъсна камбаните.
Лекува ОТ любов, колега
Колко от вас паркират правилно по тротоарите

Колко от вас имат деца

На колко от вас се е налагало да се провирате между стената на сградата и колата, паркирана с опряна броня в стената

Колко от вас спират на пешеходна пътека

Колко от вас пропускат автомобили в града

Ся, ще почнете да ми ревете като вдовица за х..й. Ейй, страшна работа сте , вее

ktv написа:bum_bum написа:Тва нередовния секс до кви работи води
Според мен проблемът е в липсата на секс.Жената чак се е разболяла от това. И както пееше покойния Георги Минчев, доктор Иванов лекува със любов.
![]()
![]()
Е къде е тоя доктор сега???
Лекува ОТ любов, колега

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- blackrider
- младши ентусиаст
-
таз женица е изтрещела тотално ,намирайки този начин да си избие комплексарщината !
Много глупава постъпка прави като нанася не малки щети на други хора! Тя самата каза: " те...застрахователите плащат за надрано!!!" ...Сигурно си мисли ,че с тези си постъпки като дере така безобразно,всъщност не прави кой знае к'во. Демек "абе аз нищо не съм Ви направила,то вие сте си виновни за това че сте паркирали така безобразно !
Наистина би трябвало да я подведът под отговорност! За мен това си е вандалска проява!!! И е редно да си понесе последствията!
Ами ако всички започнат така да дерът???
Това ли е начина? Па и има наглоста и гордоста да се покаже по ТВ?

Наистина би трябвало да я подведът под отговорност! За мен това си е вандалска проява!!! И е редно да си понесе последствията!
Ами ако всички започнат така да дерът???
Това ли е начина? Па и има наглоста и гордоста да се покаже по ТВ?

а я да те питам, аз теб - rado_rf, защото видимо я защитаваш!
Коя е тая, че да раздава правосъдие?
Като толкова и е болна да звънне на 112 и те ще го оправят.
Какво като е майка с дете? Ония пък може да е паркирал там, за да не си загуби работата и за да може да нахрани своята жена и близнаци. Когато има две страни е недопустимо да взимаш решение без да си изслушал втората.
Най-точното определение за тази е: Мръсна Циганка
Коя е тая, че да раздава правосъдие?
Като толкова и е болна да звънне на 112 и те ще го оправят.
Какво като е майка с дете? Ония пък може да е паркирал там, за да не си загуби работата и за да може да нахрани своята жена и близнаци. Когато има две страни е недопустимо да взимаш решение без да си изслушал втората.
Най-точното определение за тази е: Мръсна Циганка
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
rado_rf написа:А, я да ви питам аз вас:
1 Колко от вас паркират правилно по тротоарите![]()
2 Колко от вас имат деца![]()
3 На колко от вас се е налагало да се провирате между стената на
сградата и колата, паркирана с опряна броня в стената![]()
4 Колко от вас спират на пешеходна пътека![]()
5 Колко от вас пропускат автомобили в града![]()
1 Аз паркирам правилно ВИНАГИ и си плащам за паркинг когато го има наблизо (2-3 преки) и разбира се в пик час има места в него!
2 Нямам, но съм съпричастен за проблема с паркирващите идиоти, които спират така че да не могат да минат нито кола по улицата нито човек по тротоара, камоли жена с количка
3 налагало ми се е, но едно е да спаднеш гума друго е да дереш кола!
4 спирам, не винаги но се обазалагам че по често от повечето хора четящи форума
5 пропускам всички дето са дали мигач и чакат, а не се бутат!!!
Та сега като отговорих на въпросите искам да допълня, да права че жената, но не това е начина, нека оставя бележки, нека спада гуми, нека дори пука гуми, но да дереее......
Една гума за залепване няма да излезе колкото един калник за оправяне, а също боли!!!
Да не казвам че мен ме дерат 2 пъти без да съм спрял където не трябва и веднъж ми чупат огледалото, а на баща ми колата я надраха навсякъде! Това опира до култура, манталитет и съдържание на сиво вещество в главата.
П.С. Момчета не се ядосвайте, тая с тези публични самопризанания така си го вкара чепат, че ще и се ебе майката. Сега дали нема да я съдат застрахователите а? А дали няма да се намери некоя куку по-голямо от нея за саморазправа? Вече всички я знаем, коя е, как изглежда и каде може да я намерим

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Подкрепям жената напълно!!! Пътувал съм много / 40 държави / и такава варварщина има само в България! Тротоарите са за пешеходци!
Излезте в чужбина и вижте как е в цивилизованите страни....
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Подкрепям жената напълно!!! Пътувал съм много / 40 държави / и такава варварщина има само в България! Тротоарите са за пешеходци!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
barty написа:Подкрепям жената напълно!!! Пътувал съм много / 40 държави / и такава варварщина има само в България! Тротоарите са за пешеходци!
Ти си препил с чуждоземска вода ве, приятелю... Цивилизовани.
Плюс това какво точно разбира тая водачка на МПС от паркиране и шофиране, че и да раздава наказания? Тя сигурно не знае как се пресича !
В 99% аз съм луд в паркирането.
Гумите ми опират в бордюра.
Гледа се да съм в линия с другите.
Огледалото откъм пътя се сгъва. Ръчно.
Откъм сградата винаги се гледа дали може да мине количка. Да нема нещо бордюр...
Близо до сграда паркирам само ако става дума за цела колона - 8-10 коли паркирали така и да нема друг начин, та след като е ясно че не мога да освободя пътя там и аз се прибирам при другите.
Даже съм мерил мястото за входовете на паркингите, дали стига да с ивкарат и изкарат колите.
Тъй паркирам, че досега немам щетичка на паркинг.
С изключение на два S - а на предния капак, явно направени с нещо остро.
Кажи ако я хванем тая кво да я напрая?
Нея детето я пази.
Освен да й направя още едно, да се чувства по - сигурна....
Поздрави!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)

Изгледах цялото клипче, като си мислех, че ще каже нещо съществено, но не..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз бих и помогнал, ако страда от липса на секс 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
rado_rf написа:А, я да ви питам аз вас:
Колко от вас паркират правилно по тротоарите![]()
Колко от вас имат деца![]()
На колко от вас се е налагало да се провирате между стената на сградата и колата, паркирана с опряна броня в стената![]()
Колко от вас спират на пешеходна пътека![]()
Колко от вас пропускат автомобили в града![]()
Ся, ще почнете да ми ревете като вдовица за х..й. Ейй, страшна работа сте , вееИ понеже сме си варварска държава и племе (за справка "Аз съм българче) се налагат варварски методи. Пищите, че няма къде да си оставяте колите. Айде, бее. Платени паркинги колкото искаш. Аз така правя. И никой не ми чупи огледалата, не ми драска боята, не ми пука гумите и съм спокоен за автомобила си. А, който разчита на каско да си разчита. Тук, в Овча Купел не само коли, ами и камиони паркират по тротоарите. Като тръгна към магазина с количката и маам по шосето. Ама внимавам, щото дупетата хвърчат по улицата. Едно говно щеше да убие жена ми и бебето на пешеходна пътека. Киселяк, с БМВ. Е, не, няма да му късам главата. Ама ще му откъсна камбаните.
ktv написа:bum_bum написа:Тва нередовния секс до кви работи води
Според мен проблемът е в липсата на секс.Жената чак се е разболяла от това. И както пееше покойния Георги Минчев, доктор Иванов лекува със любов.
![]()
![]()
Е къде е тоя доктор сега???
Лекува ОТ любов, колега
Приятелю, сори, ама нямаш въображение- тук случаят е различен от тоя в песента, така че моля те да ми позволиш лекото отклонение. И каузата ти донякъде е правилна, само донякъде обаче. Ако аз тръгна да правораздавам, както твоята подопечна, нямаше да е с пирон, ключове и подобни, а с 19 калибър. Щото ако за неправилно паркиране "глобата" е пускане на стружка с остър предмет, то определено има хора, които заслужават оловна дренка в челото.
Последна промяна ktv на 10 Дек 2008, 22:33, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
LeX написа:Аз бих и помогнал, ако страда от липса на секс

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!