Пренабити номера!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Ако колата е със софийски номера, решението за теб е да си смениш личната карта с адрес София, тогава при пререгистрацията колата няма да минава канали и никой нищо няма да гледа, вземи си новите талони пък после ако искаш пак си върни адреса който си имал - така няма да имаш никакви проблеми при регистрацията, пък после можеш да правиш каквото намериш за разумно с този двигател
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Незнам в габрово как работят, но тук в София ако купувача е със софийски адрес, колата не минава канал, така че смяната на личната карта ти е решението според мен, не виждам никакви пречки да стане този вариант и да си регистрираш колата
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
betona написа:Незнам в габрово как работят, но тук в София ако купувача е със софийски адрес, колата не минава канал, така че смяната на личната карта ти е решението според мен, не виждам никакви пречки да стане този вариант и да си регистрираш колата
Мене ме караха най-прилично да си мина канала... Така че и това не е гаранция ...

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
само с документите минаваш за 1 час работа и около 30лв струва всичко,колата не минава преглед по каналите, само с документите по опашките, и си смени ЛК със софийска лесно става, ако те интересува интервенцията пиши на лс да ти обясня 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Хора днес стана нещо мноого интересно...значи минах номера на пароструйка и всичко лъсна! Гледам 2 номера хмм...извадих големия талон и почнах да сравнявам и хоп какво било...ами номера е същия както в талона само че е пренесен защото явно мястото не е стигнало за 1 поле, и няма следи от стар номер или този да си личи че е преправян всичко си изглежда наред.
Та сега стана инт. маи пак да отида до кат и да им кажа че не са гледали добре? Вие какво ще кажете?
Та сега стана инт. маи пак да отида до кат и да им кажа че не са гледали добре? Вие какво ще кажете?
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Bihit0 написа:...ами номера е същия както в талона само че е пренесен защото явно мястото не е стигнало за 1 поле...
-ти сам отговаряш на въпроса...
-спри да ни питаш-ами действаи...

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Едвали е Генерал
виж ако е Майор Георгиев един с много бяла коса и високичък аз съм много доволен от човека не че те карам да му повярваш на 100% но найстена рядко се срещат такива хора на високи постове като него... и не че ще го прочете тука но... все пак искам да му благодаря най-искрено
дано се оправиш и всичко да е наред ,че като си помисля през какво минаваш...

дано се оправиш и всичко да е наред ,че като си помисля през какво минаваш...

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Това със смяната на адрес по лична карта ти е единствения разумен вариант, ако те накарат първия път пробвай пак и пак докато стане. Ако не я почвай на части, по-добре така отколкото твойта кола да е веществено доказателство пред районното 

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3