Ти би ли го направил...???
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
100% бих се обадила... Дреме ми ако искат и книжката да му вземат после... Да е мислил. Това не е колегиалност да се прикриват такива индивиди. Щото после като ме утрепе само ше ревем, друго няма да има какво да се направи. Колегиалност е да пускам всеки дето излиза от улица, дето иска да се престрои, дето нещо си се е сетил да прави и аз да го пусна, а не да му свиря и светя... Ама такъв неадекватен видя ли- звъня...
Верно вече е друг въпроса дали някой ще си мръдне пръста, но предполагам че поне за 10 обадили се на един да реагират пак е нещо... А пък иначе най-обичам в Софийска среда да звъня за гадните, нагли просяци по светофарите
"Ало, добър ден. искам да съобщя за просяци на еди кое си кръстовище, държат се нагло искаха да ме изкарат от колата и като им казах че ще извикам полиция, изказаха неуважение към органите на МВР, изразено в откровени псувни и заклинания. Благодаря, лек ден "
Е трябва да ви кажа че един път като бяха 7 цветнокожи на светофара на Евлоги и Графа и ме бяха обградили като пчели-кошер звъннах на 160, казах горното и останах да изчакам, за да видя какво ще стане...След 10 минути дойде патрула и тея се ометоха, а пък една по-устата се омете вътре в патрулката
Голям кеф... Не че е кой знае кво, и не че след 1 час няма да са пак там, ама ми писна да се мислят за безсмъртни!
Така че за каквито и да било нередности по пътя- съобщавам веднага!!
Верно вече е друг въпроса дали някой ще си мръдне пръста, но предполагам че поне за 10 обадили се на един да реагират пак е нещо... А пък иначе най-обичам в Софийска среда да звъня за гадните, нагли просяци по светофарите

Така че за каквито и да било нередности по пътя- съобщавам веднага!!
Последна промяна kOnPuBkA на 09 Дек 2008, 18:10, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Аз бих съобщил но дали ще има ефект
Преди 3 години някъде карам си рендето по сливница посока люлин, и един колега с бмв (тогава как съм ги хранил тия с бмв-тата
)
ме засича и за малко да се ударим. Аз съответно надувам клаксона и тоя нещо се нервира намали почна да ме притиска, че даже и пистолет извади. Аз най-спокойно си взех телефона и се обадих на милиционерите, при което "рамбо" нещо се притесни от това, че звъня по телефона и офейка. А човека с фуражката ми заяви, след като обясних за какво иде реч, че трябва да си пусна жалбичка в съответното районно. Но за пиян бих сихнализирал 100% че даже бих му теглил и един бой..........ако ми е в категорията

Преди 3 години някъде карам си рендето по сливница посока люлин, и един колега с бмв (тогава как съм ги хранил тия с бмв-тата

ме засича и за малко да се ударим. Аз съответно надувам клаксона и тоя нещо се нервира намали почна да ме притиска, че даже и пистолет извади. Аз най-спокойно си взех телефона и се обадих на милиционерите, при което "рамбо" нещо се притесни от това, че звъня по телефона и офейка. А човека с фуражката ми заяви, след като обясних за какво иде реч, че трябва да си пусна жалбичка в съответното районно. Но за пиян бих сихнализирал 100% че даже бих му теглил и един бой..........ако ми е в категорията

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Честно казано не бих сигнализирал и така и гласувах - и всичко това заради хала на който е държавата ни защото знам че и да сигнализирам
първо: незнам дали изобщо някой ще обърне внимание на обаждането(става дума за 112 или 166 нали?) или пък ще ме разпитват 1 час за глупости вместо да действат по въпроса
второ: предполагам че все някога и аз ще направя някоя грешка(напр. ще паркирам някъде дето е забранено или нещо подобно) и ще ми е доста неприятно ако някой "съвестен" ме натопи!
трето: защо да им правя услуга на тъпите ушеви при условие че аз ги повикам да приберат пиян шофьор а те да пристигнат и да почнат "ееее сега какво да те правим....." т.е. да си просят някой лев!
първо: незнам дали изобщо някой ще обърне внимание на обаждането(става дума за 112 или 166 нали?) или пък ще ме разпитват 1 час за глупости вместо да действат по въпроса
второ: предполагам че все някога и аз ще направя някоя грешка(напр. ще паркирам някъде дето е забранено или нещо подобно) и ще ми е доста неприятно ако някой "съвестен" ме натопи!
трето: защо да им правя услуга на тъпите ушеви при условие че аз ги повикам да приберат пиян шофьор а те да пристигнат и да почнат "ееее сега какво да те правим....." т.е. да си просят някой лев!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Редовно ми се случва да звъня в полицията и да подавам такива сигнали...нямам време и нерви да се разправям ако някой ме засече брутално или видимо е неадекватен...обаждам се на 166,казвам каква е колата,какъв е номера,казвам че кара неадекватно и според преценката ми е пиян,пък те да му мислят ако не го спрат и той направи изцепка
Последния случай беше преди 2 седмици петък вечерта..към 23.30 карам по цариградско в посока окръжна болница и на моста над 4км в бързото платно кара една очиларка от първите...ма кара както той си знае...с 50!..присветнах веднъж,никва реакция..изчаках малко..нема никой,тръгнах да го задминавам от дясно и тоя скочи към мен да тръгва...имаше мъгла и пътищата бяха покрити с мъзга...та като тръгна колата на моста незнам кой Господ я хвана отгоре и я задържа на пътя,заклевам се!

Последния случай беше преди 2 седмици петък вечерта..към 23.30 карам по цариградско в посока окръжна болница и на моста над 4км в бързото платно кара една очиларка от първите...ма кара както той си знае...с 50!..присветнах веднъж,никва реакция..изчаках малко..нема никой,тръгнах да го задминавам от дясно и тоя скочи към мен да тръгва...имаше мъгла и пътищата бяха покрити с мъзга...та като тръгна колата на моста незнам кой Господ я хвана отгоре и я задържа на пътя,заклевам се!

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
///MapTo написа:Редовно ми се случва да звъня в полицията и да подавам такива сигнали...:
Да, веднъж звънна да се сигнализираш, че едни се теглели НАОБРАТНО и бая зор видя да обясниш какво значи наобратно

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
The_Ancient написа:Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?
а на теб кеф ли ще ти е некои дет се ,,лизга,,да те претрепе или осакати?пътят не е писта не е и гладиаторска арена,АМАН от маистори зад волана.спрете да мислите само за собствения си КЕФ!лизгаи си на некои полигон не на улицата
П.С. не се заяждам,но подозирам,че си от онези с пръскалките на гумите,е па с тази вектра ще избиеш рибата в До Чикаго и назад

- pandev22
- младши ентусиаст
-
не бих сигнализирал:
1колкото по-малко допирни точки с народна милиция,толкова по-добре и 2докато им се обясни,за да разберат и реагират,вси4ко ще е свършило
1колкото по-малко допирни точки с народна милиция,толкова по-добре и 2докато им се обясни,за да разберат и реагират,вси4ко ще е свършило
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
pandev22 написа:не бих сигнализирал:
2 ако ти краднат мръсната, секс ще искаш с народната милиция и 1 кво да ти се обаждат колеги че са я засекли като е свършило

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Манчев73 написа:pandev22 написа:не бих сигнализирал:
2 ако ти краднат мръсната, секс ще искаш с народната милиция и 1 кво да ти се обаждат колеги че са я засекли като е свършило
и полицията какво ще направи.колкото пъти съм опрял до тях,винаги греда,не само за колата.как да ги уважавам и да разчитам на тях.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Винаги бих и съм го правил.Една вечер минавам тунелчето при ХИТ-а и Практикер между Обеля и Люлин,и гледам че долу на средата между платната го няма капака на кръгла шахта,и си мисля че там некои ако влезе -така ще се развърти във тоя подлез че ще стане мазало.Точно си го мисля това и гледам от ХИТ-а излиза един дефендер с куки.- Е НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКВО ПРЕСЛЕДВАНЕ БЕШЕ.Аз ги гоня,къси дълги свиркам,караме със сто и кусор и аз до тях и тея не спират ами дават още газ.На Сливница ни хвана зелено светофара и успяхме да спреме чак на Билата в Люлин.Там благоволиха да си свалят стъклото да видят кои ги безпокои-казах им всичко и резултата беше че на другия ден още липсваше капака,но все пак аз не губя надежда защото от 100 сигнала един да проверят и оправят - може би е един СПАСЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.
Колега а ти не си прав защото има голяма разлика от неправилно паркиране и това да КАРАШ ПИЯН.
И дори и да му вземат пари и да го пуснат(това все пак е урок- българина разбира само от БОИ и като му вземеш ПАРИ),аз ще съм спокоен че съм направил нещо,а не съм седял безучастно и може би съм причина някои да пострада.
PS. ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПО СИЛНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА
raddy написа:Честно казано не бих сигнализирал и така и гласувах - и всичко това заради хала на който е държавата ни защото знам че и да сигнализирам
Колега а ти не си прав защото има голяма разлика от неправилно паркиране и това да КАРАШ ПИЯН.
И дори и да му вземат пари и да го пуснат(това все пак е урок- българина разбира само от БОИ и като му вземеш ПАРИ),аз ще съм спокоен че съм направил нещо,а не съм седял безучастно и може би съм причина някои да пострада.
PS. ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПО СИЛНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Манчев73 написа:The_Ancient написа:Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?
а на теб кеф ли ще ти е некои дет се ,,лизга,,да те претрепе или осакати?пътят не е писта не е и гладиаторска арена,АМАН от маистори зад волана.спрете да мислите само за собствения си КЕФ!лизгаи си на некои полигон не на улицата
П.С. не се заяждам,но подозирам,че си от онези с пръскалките на гумите,е па с тази вектра ще избиеш рибата в До Чикаго и назад
Ти даже проучване на профилите праиш, а? Бреййй мноо ерудиран излезна некъф

Пръскалки на гумите неам, ама малко не виждам какви фенове може да сте на спорта и автомобилите като си карате колите като пенсионери. После, БМВ -хулигана на пътя, автомобила на шофьора, удоволствие да го караш... Какво удоволствие в шофирането има да държиш волана леко в долния край и да караш едва едва зад некой тир, да чакаш да ти отворят 4 платна за да изпреварваш, да не даваш газ защото, видиш ли, колата би могла да занесе и да се пребиеш. За всичко си има място и преценка, ама според мене тва е форум за ентусиасти или по-скоро беше, не бива да преувеличавате и да правите от мухата слон, всеки има собствена преценка за пътната ситуация и си носи отговорността, една неконтролируема ситуация в твоите очи би могла да бъде под контрол за правилния шофьор с правилния автомобил. Наистина пияните и аз не ги толерирам, ама за кво да звъннеш на ченгето, да изкарат по 50 кинта ли?
П.П. Са можеш да се чувстваш мнооо полезен на обществото, щото заради тия като тебе неам пръскалки и карам като дедо в До Чикаго и назад

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4