Ти би ли го направил...???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли сигнализирали за нередност по пътя, пиян или неправоспособен водач?

Да, бих...
152
83%
Не, не бих...
14
8%
Не ме интересува, ако е решил да се самоубива да действа...
18
10%

Общо гласове : 184
daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 09 Дек 2008, 17:33

100% бих се обадила... Дреме ми ако искат и книжката да му вземат после... Да е мислил. Това не е колегиалност да се прикриват такива индивиди. Щото после като ме утрепе само ше ревем, друго няма да има какво да се направи. Колегиалност е да пускам всеки дето излиза от улица, дето иска да се престрои, дето нещо си се е сетил да прави и аз да го пусна, а не да му свиря и светя... Ама такъв неадекватен видя ли- звъня...

Верно вече е друг въпроса дали някой ще си мръдне пръста, но предполагам че поне за 10 обадили се на един да реагират пак е нещо... А пък иначе най-обичам в Софийска среда да звъня за гадните, нагли просяци по светофарите :mhihi: "Ало, добър ден. искам да съобщя за просяци на еди кое си кръстовище, държат се нагло искаха да ме изкарат от колата и като им казах че ще извикам полиция, изказаха неуважение към органите на МВР, изразено в откровени псувни и заклинания. Благодаря, лек ден " :lol: :lol: :lol: Е трябва да ви кажа че един път като бяха 7 цветнокожи на светофара на Евлоги и Графа и ме бяха обградили като пчели-кошер звъннах на 160, казах горното и останах да изчакам, за да видя какво ще стане...След 10 минути дойде патрула и тея се ометоха, а пък една по-устата се омете вътре в патрулката :lol: Голям кеф... Не че е кой знае кво, и не че след 1 час няма да са пак там, ама ми писна да се мислят за безсмъртни!

Така че за каквито и да било нередности по пътя- съобщавам веднага!!
Последна промяна kOnPuBkA на 09 Дек 2008, 18:10, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Дек 2008, 18:04

тия от 112 наистина са много зле
докато ти запишат трите имена, адрес , телефон, кой номер обувки носиш станала белята

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 09 Дек 2008, 18:11

Правил съм го и ще продължавам да го правя. Сигнализирах така на прибиране към София за един ТИР, който наистина за малко да превърне буса, в който бяхме, в гроба ни. Пиян ли беше, надрусан ли беше, ама шареше по двулентовия път много отчетливо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 09 Дек 2008, 18:18

Аз бих съобщил но дали ще има ефект :dunno:
Преди 3 години някъде карам си рендето по сливница посока люлин, и един колега с бмв (тогава как съм ги хранил тия с бмв-тата :mhihi: )
ме засича и за малко да се ударим. Аз съответно надувам клаксона и тоя нещо се нервира намали почна да ме притиска, че даже и пистолет извади. Аз най-спокойно си взех телефона и се обадих на милиционерите, при което "рамбо" нещо се притесни от това, че звъня по телефона и офейка. А човека с фуражката ми заяви, след като обясних за какво иде реч, че трябва да си пусна жалбичка в съответното районно. Но за пиян бих сихнализирал 100% че даже бих му теглил и един бой..........ако ми е в категорията :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 09 Дек 2008, 18:26

Честно казано не бих сигнализирал и така и гласувах - и всичко това заради хала на който е държавата ни защото знам че и да сигнализирам
първо: незнам дали изобщо някой ще обърне внимание на обаждането(става дума за 112 или 166 нали?) или пък ще ме разпитват 1 час за глупости вместо да действат по въпроса
второ: предполагам че все някога и аз ще направя някоя грешка(напр. ще паркирам някъде дето е забранено или нещо подобно) и ще ми е доста неприятно ако някой "съвестен" ме натопи!
трето: защо да им правя услуга на тъпите ушеви при условие че аз ги повикам да приберат пиян шофьор а те да пристигнат и да почнат "ееее сега какво да те правим....." т.е. да си просят някой лев!
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Дек 2008, 19:48

Редовно ми се случва да звъня в полицията и да подавам такива сигнали...нямам време и нерви да се разправям ако някой ме засече брутално или видимо е неадекватен...обаждам се на 166,казвам каква е колата,какъв е номера,казвам че кара неадекватно и според преценката ми е пиян,пък те да му мислят ако не го спрат и той направи изцепка ;)

Последния случай беше преди 2 седмици петък вечерта..към 23.30 карам по цариградско в посока окръжна болница и на моста над 4км в бързото платно кара една очиларка от първите...ма кара както той си знае...с 50!..присветнах веднъж,никва реакция..изчаках малко..нема никой,тръгнах да го задминавам от дясно и тоя скочи към мен да тръгва...имаше мъгла и пътищата бяха покрити с мъзга...та като тръгна колата на моста незнам кой Господ я хвана отгоре и я задържа на пътя,заклевам се! :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 09 Дек 2008, 19:49

Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Дек 2008, 19:55

///MapTo написа:Редовно ми се случва да звъня в полицията и да подавам такива сигнали...:

Да, веднъж звънна да се сигнализираш, че едни се теглели НАОБРАТНО и бая зор видя да обясниш какво значи наобратно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Теглената кола беше със задницата напред ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 09 Дек 2008, 20:05

The_Ancient написа:Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?

а на теб кеф ли ще ти е некои дет се ,,лизга,,да те претрепе или осакати?пътят не е писта не е и гладиаторска арена,АМАН от маистори зад волана.спрете да мислите само за собствения си КЕФ!лизгаи си на некои полигон не на улицата
П.С. не се заяждам,но подозирам,че си от онези с пръскалките на гумите,е па с тази вектра ще избиеш рибата в До Чикаго и назад :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 09 Дек 2008, 20:12

не бих сигнализирал:
1колкото по-малко допирни точки с народна милиция,толкова по-добре и 2докато им се обясни,за да разберат и реагират,вси4ко ще е свършило

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAM-FR » 09 Дек 2008, 20:46

Да, и съм го правил, за нередност по пътя едно теле тичаше по магистралата малко след моста "Витиня"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 09 Дек 2008, 21:19

pandev22 написа:не бих сигнализирал:
1колкото по-малко допирни точки с народна милиция,толкова по-добре и 2докато им се обясни,за да разберат и реагират,вси4ко ще е свършило

2 ако ти краднат мръсната, секс ще искаш с народната милиция и 1 кво да ти се обаждат колеги че са я засекли като е свършило
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 09 Дек 2008, 22:08

Манчев73 написа:
pandev22 написа:не бих сигнализирал:

2 ако ти краднат мръсната, секс ще искаш с народната милиция и 1 кво да ти се обаждат колеги че са я засекли като е свършило

и полицията какво ще направи.колкото пъти съм опрял до тях,винаги греда,не само за колата.как да ги уважавам и да разчитам на тях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 09 Дек 2008, 22:35

Винаги бих и съм го правил.Една вечер минавам тунелчето при ХИТ-а и Практикер между Обеля и Люлин,и гледам че долу на средата между платната го няма капака на кръгла шахта,и си мисля че там некои ако влезе -така ще се развърти във тоя подлез че ще стане мазало.Точно си го мисля това и гледам от ХИТ-а излиза един дефендер с куки.- Е НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКВО ПРЕСЛЕДВАНЕ БЕШЕ.Аз ги гоня,къси дълги свиркам,караме със сто и кусор и аз до тях и тея не спират ами дават още газ.На Сливница ни хвана зелено светофара и успяхме да спреме чак на Билата в Люлин.Там благоволиха да си свалят стъклото да видят кои ги безпокои-казах им всичко и резултата беше че на другия ден още липсваше капака,но все пак аз не губя надежда защото от 100 сигнала един да проверят и оправят - може би е един СПАСЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.

raddy написа:Честно казано не бих сигнализирал и така и гласувах - и всичко това заради хала на който е държавата ни защото знам че и да сигнализирам
второ: предполагам че все някога и аз ще направя някоя грешка(напр. ще паркирам някъде дето е забранено или нещо подобно) и ще ми е доста неприятно ако някой "съвестен" ме натопи!
трето: защо да им правя услуга на тъпите ушеви при условие че аз ги повикам да приберат пиян шофьор а те да пристигнат и да почнат "ееее сега какво да те правим....." т.е. да си просят някой лев!

Колега а ти не си прав защото има голяма разлика от неправилно паркиране и това да КАРАШ ПИЯН.
И дори и да му вземат пари и да го пуснат(това все пак е урок- българина разбира само от БОИ и като му вземеш ПАРИ),аз ще съм спокоен че съм направил нещо,а не съм седял безучастно и може би съм причина някои да пострада.

PS. ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПО СИЛНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ЗА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 09 Дек 2008, 23:14

Манчев73 написа:
The_Ancient написа:Аз не бих сигнализирал. На тебе кеф ли ше ти е като си решил да се лизнеш с БМВто на некой завой и спреш после в кафето да довтасат ония?

а на теб кеф ли ще ти е некои дет се ,,лизга,,да те претрепе или осакати?пътят не е писта не е и гладиаторска арена,АМАН от маистори зад волана.спрете да мислите само за собствения си КЕФ!лизгаи си на некои полигон не на улицата
П.С. не се заяждам,но подозирам,че си от онези с пръскалките на гумите,е па с тази вектра ще избиеш рибата в До Чикаго и назад :mhihi:

Ти даже проучване на профилите праиш, а? Бреййй мноо ерудиран излезна некъф :!:
Пръскалки на гумите неам, ама малко не виждам какви фенове може да сте на спорта и автомобилите като си карате колите като пенсионери. После, БМВ -хулигана на пътя, автомобила на шофьора, удоволствие да го караш... Какво удоволствие в шофирането има да държиш волана леко в долния край и да караш едва едва зад некой тир, да чакаш да ти отворят 4 платна за да изпреварваш, да не даваш газ защото, видиш ли, колата би могла да занесе и да се пребиеш. За всичко си има място и преценка, ама според мене тва е форум за ентусиасти или по-скоро беше, не бива да преувеличавате и да правите от мухата слон, всеки има собствена преценка за пътната ситуация и си носи отговорността, една неконтролируема ситуация в твоите очи би могла да бъде под контрол за правилния шофьор с правилния автомобил. Наистина пияните и аз не ги толерирам, ама за кво да звъннеш на ченгето, да изкарат по 50 кинта ли?
П.П. Са можеш да се чувстваш мнооо полезен на обществото, щото заради тия като тебе неам пръскалки и карам като дедо в До Чикаго и назад :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата