Да излезеш на дискотека и ....
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
как се казва момчето?
по темата.. няма нужда от коментар.. тъжна случка
по темата.. няма нужда от коментар.. тъжна случка

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
в шибания студентски град са се сабрали си4ките селяни на България и се мислят за кой сам аз като пийнат две бири.Мой приател преди 1 месец беше на диско в Авеню,и някакви селяни ска4ат и го правят на нищо.Пълна тапотия е там.Аз за тва и не хода по студентски.жалко само за мом4ето 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
абе хора! няма ли охрана по тия заведения? за ккаво се бият толкова и така жестоко? леле колко е паднало нивото на днешната младеж...!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
има...или да помогнат на познатия си да те набие,или да те изкарат,или да гледат лошо и да те бутат..Особено в Джим Бийм сякаш с конкурс са подбрани най-отявлените помияри ...Аз също вчера бях в 33,ама..така като гледам..може да се поспра да излизам там..То шото в центъра много цивилизовано,ама ...айдеalexsch написа:абе хора! няма ли охрана по тия заведения? за ккаво се бият толкова и така жестоко? леле колко е паднало нивото на днешната младеж...!!

Лека му пръст на момчето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Totogada написа:Лека му пръст на момчето![]()
Дано тези които са сторили това нещо да си получат заслуженото!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Аз тогава бях в плаза и като си тръгвахме се чудех защо толкова полиция има,питам некви пияници и ми викат убиха човек,аз викам кога бе?преди 1 месец

/// 6>4

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Така като гледам и тука има нинджи...
Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край...
Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца...
Първо се гледа с добро, ако не става тогава се самоотбраняваш...

Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край...

Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца...

че са прости няма спор,ама дошъл ми от провинциата и тръгнал на мъж да се прави.Archangel написа:Еми...отишъл на дискотека...сбили се...кой знае къде са му ударили главата. Аз затова по Студентски гледам да не ходя на дискотека - не само се наглеждаш на най-простия български народ, не само за колата ме е страх, ами и подобни изцепки са често срещани - сбивания за "кой ми стъпи в локвата повръщано/пот"
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Точно там по тантра,авеню и амнезия мутреят келеметата,ама пред секирата в багажника всички са равни и бягат
Най-мразя такива лайнарчета 

/// 6>4

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
WilliamsF1Team написа:Така като гледам и тука има нинджи...![]()
Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край...![]()
Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца...Първо се гледа с добро, ако не става тогава се самоотбраняваш...
Нарочно не конкретизирах самата случка, значи като излезнахме единия к**ва веднага удари единия ми приятел и му сцепи веждата, та това как ти се струва?За това казвам, че там са селяни, комплексари отишли с нагласата да се сбият с някой.И възрастта изобщо няма значение, ти ако по това определяш кой колко се бие и т.н - не знам

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Richmond написа:WilliamsF1Team написа:Така като гледам и тука има нинджи...![]()
Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край...![]()
Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца...Първо се гледа с добро, ако не става тогава се самоотбраняваш...
Нарочно не конкретизирах самата случка, значи като излезнахме единия к**ва веднага удари единия ми приятел и му сцепи веждата, та това как ти се струва?За това казвам, че там са селяни, комплексари отишли с нагласата да се сбият с някой.И възрастта изобщо няма значение, ти ако по това определяш кой колко се бие и т.н - не знамНо винаги гледам с добро, примерно като някой бутна или настъпя без да искам винаги се извинявам и т.н, само в краен случай се случва неизбежното понякога, както стана в случая, защото за селянина просто не става с думи, а бой
Ама як бой да му дойде малкото акъл

/// 6>4

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5