Да излезеш на дискотека и ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 06 Дек 2008, 5:04

как се казва момчето?

по темата.. няма нужда от коментар.. тъжна случка :(
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 06 Дек 2008, 5:54

в шибания студентски град са се сабрали си4ките селяни на България и се мислят за кой сам аз като пийнат две бири.Мой приател преди 1 месец беше на диско в Авеню,и някакви селяни ска4ат и го правят на нищо.Пълна тапотия е там.Аз за тва и не хода по студентски.жалко само за мом4ето :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 06 Дек 2008, 9:06

абе хора! няма ли охрана по тия заведения? за ккаво се бият толкова и така жестоко? леле колко е паднало нивото на днешната младеж...!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Дек 2008, 9:27

alexsch написа:абе хора! няма ли охрана по тия заведения? за ккаво се бият толкова и така жестоко? леле колко е паднало нивото на днешната младеж...!!
има...или да помогнат на познатия си да те набие,или да те изкарат,или да гледат лошо и да те бутат..Особено в Джим Бийм сякаш с конкурс са подбрани най-отявлените помияри ...Аз също вчера бях в 33,ама..така като гледам..може да се поспра да излизам там..То шото в центъра много цивилизовано,ама ...айде :confused:
Лека му пръст на момчето :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 06 Дек 2008, 9:49

пълно е със селяни в студ.град ама резки селяндури :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 06 Дек 2008, 10:00

Totogada написа:Лека му пръст на момчето :confused:
Дано тези които са сторили това нещо да си получат заслуженото!!! :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 06 Дек 2008, 10:20

Студентски град си е едно голямо гето. Пълна мизерия. Засега живея там и знам какво е. Е има и много свестни момчета и момичета. Може би защото съм от провинцията за мене селянин не значи провинциалист. За съжаление сте са прави, то е като в циганска махала та и по-зле.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Дек 2008, 12:25

Мир на прахта му :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 06 Дек 2008, 13:17

Лека му пръст на момчето. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 06 Дек 2008, 13:25

Аз тогава бях в плаза и като си тръгвахме се чудех защо толкова полиция има,питам некви пияници и ми викат убиха човек,аз викам кога бе?преди 1 месец :evil: :evil: :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Дек 2008, 13:27

Така като гледам и тука има нинджи... :roll:

Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край... :idea:

Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца... ;) Първо се гледа с добро, ако не става тогава се самоотбраняваш...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 06 Дек 2008, 14:12

Archangel написа:Еми...отишъл на дискотека...сбили се...кой знае къде са му ударили главата. Аз затова по Студентски гледам да не ходя на дискотека - не само се наглеждаш на най-простия български народ, не само за колата ме е страх, ами и подобни изцепки са често срещани - сбивания за "кой ми стъпи в локвата повръщано/пот"
че са прости няма спор,ама дошъл ми от провинциата и тръгнал на мъж да се прави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 06 Дек 2008, 14:15

Точно там по тантра,авеню и амнезия мутреят келеметата,ама пред секирата в багажника всички са равни и бягат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Най-мразя такива лайнарчета :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Дек 2008, 14:26

WilliamsF1Team написа:Така като гледам и тука има нинджи... :roll:

Въпроса не е като те настъпи някой да го изкараш отвънка, а да го погледнеш да се усмихнете един на друг, съответно той да ти се извини и край... :idea:

Я колегата дето ги изкарва да си помисли как някакъв 3 пъти колкото него го настъпва, дали ще го изкарате двама, трима 18-19 годишни. Ще ви напляска като бебенца... ;) Първо се гледа с добро, ако не става тогава се самоотбраняваш...

Нарочно не конкретизирах самата случка, значи като излезнахме единия к**ва веднага удари единия ми приятел и му сцепи веждата, та това как ти се струва?За това казвам, че там са селяни, комплексари отишли с нагласата да се сбият с някой.И възрастта изобщо няма значение, ти ако по това определяш кой колко се бие и т.н - не знам :mhihi: Но винаги гледам с добро, примерно като някой бутна или настъпя без да искам винаги се извинявам и т.н, само в краен случай се случва неизбежното понякога, както стана в случая, защото за селянина просто не става с думи, а бой :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 06 Дек 2008, 14:29

Richmond написа:
WilliamsF1Team написа:Така като гледам и тука има нинджи... :roll:

Нарочно не конкретизирах самата случка, значи като излезнахме единия к**ва веднага удари единия ми приятел и му сцепи веждата, та това как ти се струва?За това казвам, че там са селяни, комплексари отишли с нагласата да се сбият с някой.И възрастта изобщо няма значение, ти ако по това определяш кой колко се бие и т.н - не знам :mhihi: Но винаги гледам с добро, примерно като някой бутна или настъпя без да искам винаги се извинявам и т.н, само в краен случай се случва неизбежното понякога, както стана в случая, защото за селянина просто не става с думи, а бой :evil:

Ама як бой да му дойде малкото акъл :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата