Помещение за фитнес
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:bum_bum написа::yes: някъде преди вагона в ляво.. мисля, че се сетих пицарията къде беше. мерси
Баш там...![]()
Пицария РИО...![]()
![]()
А между другото аз знам, че тия баш си здравеняците ходят по малките зали, защото си мятат тежести не ги подреждат и могат по спокойно да си правят упражненията...Хубавите зали са за манекенчетата...
![]()
Това си е лично мнение естествено и се основава на някакви минимални наблюдения...
е тука си много прав .
Западен парк и Гевгелийски: във сградата на "Хенри Форд" фитнес "Премиер"; в парка е един от старите фитнеси "Торнадо-Западен парк"; на спирка "Оряхово" е залата на Момчил Милев.
Красна поляна: имаше в 123 - то у-ще преди време(сега незнам),
а и някъде там е фитнес "Скорпион" на Дани Драганички.
На кръстовището на "Сливница" и "Константин Величков" е "Атлетик", някъде вътре във същия квартал в едно у-ще има още един фитнес.
п.п.: Мога да ти кажа почти навсякъде къде какви фитнеси има!
Красна поляна: имаше в 123 - то у-ще преди време(сега незнам),
а и някъде там е фитнес "Скорпион" на Дани Драганички.
На кръстовището на "Сливница" и "Константин Величков" е "Атлетик", някъде вътре във същия квартал в едно у-ще има още един фитнес.
п.п.: Мога да ти кажа почти навсякъде къде какви фитнеси има!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за съжаление колега не мога да ти помогна с идея за помещение,само ще ти пожелая успех,по мое мнение в Дружба1 са недостатъчно,аз лично ходя предимно пеш до фитнеса, и ми е далеко ЦСКА ,а и е скъпо пък мизерно..Другия голям -Флайс до езерото пак ми е далечко и мразя гъчканицата и си намерих по -близко един по-малък,не скъп и не претъпкан..Поне засега е такъв де
Дай боже повече зали да се отварят вместо кръчми 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
err0r написа:До 135-то, дето казвате, няма такъв клуб. Както и в Разсадника - малко по-навътре между блоковете срещу Вагона. От както се помня, не съм виждал фитнес там. В Красна поляна срещу трамвайното депо знам 2 (до 92-ро училище), ама това е информация от преди 2-3 години. В 28-мо училище (пазара на Красна поляна) мисля, че има някакъв фитнес, но трябва да се поинтересуваш, че и от там инфото не е от най-пресните. В базата на стадион Септември със сигурност има фитнес, ама той малко излиза от Красна поляна и спада към Лагера, но събира хора от Лагера, Разсадника и Красна поляна.
И да допълня в 123-то имаше фитнес, мисля дори и в момента съществува.
Искаха да го продават преди време пичовете, после какво стана незнам...
Все още си го има фитнеса там в 123-то...
А тва за Пицария РИО като идваш от Люлин към центъра в дясно първата пряка ства за фитнес...НО на гърба му има дайстващ фитнес на на един познат Драганички тоя културиста...Ако все пак искаш да го видиш колега Bum_bum звънни ми ще се чакаме някъде да ти го покажа и ще се опитам да намеря собственика...
А тва за Пицария РИО като идваш от Люлин към центъра в дясно първата пряка ства за фитнес...НО на гърба му има дайстващ фитнес на на един познат Драганички тоя културиста...Ако все пак искаш да го видиш колега Bum_bum звънни ми ще се чакаме някъде да ти го покажа и ще се опитам да намеря собственика...

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Абе напоследък фитнесите много вдигнаха цените... един по евтин и всички ще се набият там !!Успех колега работата си е доходна тука в моя фитнес е един от евтините в Люлин и винаги е пълно...
cobrata_m3 написа:WilliamsF1Team написа:bum_bum написа::yes: някъде преди вагона в ляво.. мисля, че се сетих пицарията къде беше. мерси
Баш там...![]()
Пицария РИО...![]()
![]()
А между другото аз знам, че тия баш си здравеняците ходят по малките зали, защото си мятат тежести не ги подреждат и могат по спокойно да си правят упражненията...Хубавите зали са за манекенчетата...
![]()
Това си е лично мнение естествено и се основава на някакви минимални наблюдения...
е тука си много прав .
Всеки знае ,че смешниците ходят в скъпите фитнеси!Уредите са едни и същи и действат на един и същи принцип

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Spiro написа:Все още си го има фитнеса там в 123-то...
Още го мисля дали да се захващам

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
bum_bum написа:
Още го мисля дали да се захващамЩе ти пиша ако се развият нещата в тази посока
дай да поместим фитнес в Банско или Добринище

В Банско има само един а в Добринище нито един а има доста запалени

Аз пътувам по 30километра на ден за да ходя на фитнес до Разлог..
Или да пазарим уредите

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2