Помещение за фитнес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 04 Дек 2008, 20:46

WilliamsF1Team написа:
bum_bum написа::yes: някъде преди вагона в ляво.. мисля, че се сетих пицарията къде беше. мерси :)

Баш там... ;)

Пицария РИО... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А между другото аз знам, че тия баш си здравеняците ходят по малките зали, защото си мятат тежести не ги подреждат и могат по спокойно да си правят упражненията... :idea: Хубавите зали са за манекенчетата... ;)

Това си е лично мнение естествено и се основава на някакви минимални наблюдения... ;)

е тука си много прав .

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Дек 2008, 23:23

Западен парк и Гевгелийски: във сградата на "Хенри Форд" фитнес "Премиер"; в парка е един от старите фитнеси "Торнадо-Западен парк"; на спирка "Оряхово" е залата на Момчил Милев.
Красна поляна: имаше в 123 - то у-ще преди време(сега незнам),
а и някъде там е фитнес "Скорпион" на Дани Драганички.
На кръстовището на "Сливница" и "Константин Величков" е "Атлетик", някъде вътре във същия квартал в едно у-ще има още един фитнес.

п.п.: Мога да ти кажа почти навсякъде къде какви фитнеси има! :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2008, 0:46

за съжаление колега не мога да ти помогна с идея за помещение,само ще ти пожелая успех,по мое мнение в Дружба1 са недостатъчно,аз лично ходя предимно пеш до фитнеса, и ми е далеко ЦСКА ,а и е скъпо пък мизерно..Другия голям -Флайс до езерото пак ми е далечко и мразя гъчканицата и си намерих по -близко един по-малък,не скъп и не претъпкан..Поне засега е такъв де :confused: Дай боже повече зали да се отварят вместо кръчми :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Дек 2008, 2:30

err0r написа:До 135-то, дето казвате, няма такъв клуб. Както и в Разсадника - малко по-навътре между блоковете срещу Вагона. От както се помня, не съм виждал фитнес там. В Красна поляна срещу трамвайното депо знам 2 (до 92-ро училище), ама това е информация от преди 2-3 години. В 28-мо училище (пазара на Красна поляна) мисля, че има някакъв фитнес, но трябва да се поинтересуваш, че и от там инфото не е от най-пресните. В базата на стадион Септември със сигурност има фитнес, ама той малко излиза от Красна поляна и спада към Лагера, но събира хора от Лагера, Разсадника и Красна поляна.

И да допълня в 123-то имаше фитнес, мисля дори и в момента съществува.
Искаха да го продават преди време пичовете, после какво стана незнам...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 05 Дек 2008, 4:24

Все още си го има фитнеса там в 123-то...

А тва за Пицария РИО като идваш от Люлин към центъра в дясно първата пряка ства за фитнес...НО на гърба му има дайстващ фитнес на на един познат Драганички тоя културиста...Ако все пак искаш да го видиш колега Bum_bum звънни ми ще се чакаме някъде да ти го покажа и ще се опитам да намеря собственика... ;)
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 05 Дек 2008, 12:04

Абе напоследък фитнесите много вдигнаха цените... един по евтин и всички ще се набият там !!Успех колега работата си е доходна тука в моя фитнес е един от евтините в Люлин и винаги е пълно...
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 07 Дек 2008, 5:04

cobrata_m3 написа:
WilliamsF1Team написа:
bum_bum написа::yes: някъде преди вагона в ляво.. мисля, че се сетих пицарията къде беше. мерси :)

Баш там... ;)

Пицария РИО... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А между другото аз знам, че тия баш си здравеняците ходят по малките зали, защото си мятат тежести не ги подреждат и могат по спокойно да си правят упражненията... :idea: Хубавите зали са за манекенчетата... ;)

Това си е лично мнение естествено и се основава на някакви минимални наблюдения... ;)

е тука си много прав .

Всеки знае ,че смешниците ходят в скъпите фитнеси!Уредите са едни и същи и действат на един и същи принцип :D Тези пари би било по-полезно да се дадат за храна :D :yammy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2008, 13:12

Spiro написа:Все още си го има фитнеса там в 123-то...

А тва за Пицария РИО като идваш от Люлин към центъра в дясно първата пряка ства за фитнес...НО на гърба му има дайстващ фитнес на на един познат Драганички тоя културиста...Ако все пак искаш да го видиш колега Bum_bum звънни ми ще се чакаме някъде да ти го покажа и ще се опитам да намеря собственика... ;)

Още го мисля дали да се захващам :confused: Ще ти пиша ако се развият нещата в тази посока :)
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 07 Дек 2008, 15:56

bum_bum написа:
Още го мисля дали да се захващам :confused: Ще ти пиша ако се развият нещата в тази посока :)

дай да поместим фитнес в Банско или Добринище ;)

В Банско има само един а в Добринище нито един а има доста запалени ;)
Аз пътувам по 30километра на ден за да ходя на фитнес до Разлог..

Или да пазарим уредите :)

Предишна

Назад към Извън Темата