Лъжа или истина???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 03 Дек 2008, 18:19

GVT написа: по 2 метра твърд теглич.

:roll:
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

....

Мнение от Изрода » 03 Дек 2008, 18:20

А добре де защо всеки трябва да се прави на чичко мъж и на наи - големия шофер(ГОВОРЯ ЗА ГУМИТЕ И ВЕРИГИТЕ ).Ами не мислите ли че се застрашава нечии живот така мммм.Ако искаш колега си караи и по без джанти даже ,ама ако ме фраснеш заради това смятаи че ше ти пръсна мозъка.Еми като тръгнеме извън София кво,на магистралата като закъсаш по баира и след тебе спреш ТИР и от там се затапва цялото движение и после малки деца и хора седят по 3 дена в студа,и секи се оплаква че гражданска защити не си вършат работата.Ма кои е длъжен да ти спасява задника за тва че ти си тарикат ,ама като се спече положението и вече не сме мъже ами ревеме и чакаме някои да ни избърше задника дето сме се уакали.Аз лично зимата без вериги не тръгвам никъде,това е ЕЛЕМЕНТАРНА преценка и предвиждане на ситуацията.

ПС. Извинявам се за тона и ако съм засегнал някои ,ама трябва повече да се замисляме за някои неща.АИде със здраве и умната
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 03 Дек 2008, 18:58

е ченгетата ще искат сигорно дали имам -търмък,кирка,брадва,цимент,чакъл. :mhihi: аз по-добре някой малко снегоринче да си купя или трактор да карам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 03 Дек 2008, 19:03

Никой не може да те задължи да си със зимни гуми. За веригите не знам :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: ....

Мнение от kdl » 03 Дек 2008, 19:05

Изрода написа:А добре де защо всеки трябва да се прави на чичко мъж и на наи - големия шофер(ГОВОРЯ ЗА ГУМИТЕ И ВЕРИГИТЕ ).Ами не мислите ли че се застрашава нечии живот така мммм.Ако искаш колега си караи и по без джанти даже ,ама ако ме фраснеш заради това смятаи че ше ти пръсна мозъка.Еми като тръгнеме извън София кво,на магистралата като закъсаш по баира и след тебе спреш ТИР и от там се затапва цялото движение и после малки деца и хора седят по 3 дена в студа,и секи се оплаква че гражданска защити не си вършат работата.Ма кои е длъжен да ти спасява задника за тва че ти си тарикат ,ама като се спече положението и вече не сме мъже ами ревеме и чакаме някои да ни избърше задника дето сме се уакали.Аз лично зимата без вериги не тръгвам никъде,това е ЕЛЕМЕНТАРНА преценка и предвиждане на ситуацията.

ПС. Извинявам се за тона и ако съм засегнал някои ,ама трябва повече да се замисляме за някои неща.АИде със здраве и умната

:clap: Напълно съгласен. Аз не бих тръгнал без вериги по баирите. По равно е ОК, но по баири ако ще ходя... определено вериги. Колкото до жилетките... ми не ми заема място, струват по 3лв. на женския пазар, кво толкова пречи. Като видя да ъпдейтнат закона, ще си купя от 3 жилетки, въпреки че не мисля да ги ползвам и това е... И предполагам за вериги се говори на проходите ;) то си има и знаци там.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Дек 2008, 19:49

лошрайдър написа:
GVT написа: по 2 метра твърд теглич.

:roll:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Що верваш на такива глупости,ти май не го знаеш лафа за твърдия теглич.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E70
Детайли за колата: 3.0d "07

Мнение от 7878 » 03 Дек 2008, 20:42

BMW_325 TDS написа:Леле как може тия от КАТ толко да ми лазат по нервите с тия закони .... По голяма дебилщина няма от наще закони за движение по пътищата !!! ОТКАЧАМММММ като ги четем тия глупости... Чак пришка на гъ.а ми излезе !!! Сичко за пари се прави да им е.а майката да им е.а ( извинявам се за израза ама много съм ядосан като ги чета тез работи ) !! Аптечки, триъгълници, жилетки .... Вериги, че ми гледа гумите - ако искам и по джанти че си карам .. Па те ако тръгнат да ме глобяват за сичко що немам аз треа да си носим у мене 2000 лева

Ей такива като теб ги обожавам... страшни шАфьори, страшни тарикати...
Човек се учи, докато е прост!
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Дек 2008, 21:07

А упътване към веригите ще има ли, щото аз не знам как се слагат? :lol: Или трябва да намеря специалист за тая работа? Абе ако си тръгнал към некви преспи нейде си в планината - ок, ама за главните пътища могат да ги чистят поне, че забелязват, че и това вече не им се върши.
За жилетките - гардеробна ще направя в багажника. Значи във всяка кола по 5 жилитки - засега са 4 коли по 5 жилетки = 20 жилетки по 3лв. = 60 лв. Аз съм на соц. помощи :lol:
Триъгълник имам, само че как ще ги отброя 30/100 м. / градско/извънградско/ - дали ще ме глобят?

Те така е по празниците колеги, яко цакане :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 03 Дек 2008, 22:20

Аре бре вече няма спокойствие за шофьорите, само забрани закони, камери ... Вече човек не може да се изпърди на пътя без да бъде заснет от камера !!! Според мен това не е хубаво кой какво ще да ми казва, според мен доста други са на това мнение !! Не може ли да излезнеш да се качиш в колата си ( каквато и да е тя - от Жигула до X5 ) и просто да караш и да се наслаждаваш на това ?? Пускане на фарове, жилетки, аптечки, колани , бибирони, абе нямам думи и най- жалкото е че някои го лансират това.. И само се бият тия у гърдите колко глоби са събрали с тия камери как ще слагат още и т.нат ... Колко съжалявам че не съм се родил 70-те .... Пълниш до горе за без пари, не ти пука дали ще ти гори 20 или пък как не спазваш някакви еко норми, искам СВОБОДААААА !! То са са 330 мурафети да караш без да те плютът катаджиите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 04 Дек 2008, 7:30

Вси4ко опира до добри намерения,друг е въпроса дали се престарават понякога :roll: а колкото и да се косят някой закона си е закон а дали ще се спазва пак е друга тема :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 04 Дек 2008, 15:43

За зимните гуми незнам че е задължително??
Колкото до веригите,ако има знак че участъка(прохода) е задължително използването на вериги,няма мърдане

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Дек 2008, 16:08

BMW_325 TDS написа:Аре бре вече няма спокойствие за шофьорите, само забрани закони, камери ... Вече човек не може да се изпърди на пътя без да бъде заснет от камера !!! Според мен това не е хубаво кой какво ще да ми казва, според мен доста други са на това мнение !! Не може ли да излезнеш да се качиш в колата си ( каквато и да е тя - от Жигула до X5 ) и просто да караш и да се наслаждаваш на това ?? Пускане на фарове, жилетки, аптечки, колани , бибирони, абе нямам думи и най- жалкото е че някои го лансират това.. И само се бият тия у гърдите колко глоби са събрали с тия камери как ще слагат още и т.нат ... Колко съжалявам че не съм се родил 70-те .... Пълниш до горе за без пари, не ти пука дали ще ти гори 20 или пък как не спазваш някакви еко норми, искам СВОБОДААААА !! То са са 330 мурафети да караш без да те плютът катаджиите

Батенце, ей заради такива образи като тебе още имаме високи акцизи на мощните автомобили в тая държава ;)

И не си мисли, че можеш да си караш, както си искаш, защото там, където ти караш, карат нечии майки, майки с деца, цели семейства от по 5 човека, някой пич с приятелката си и когато ти тръгнеш да ми се правиш на майстор и понеже си казал "Е*ал съм майката на закона, кви зимни гуми, бе...шси прая кво си искам" и не успееш да спреш на светофара, който вече 5 сек. свети червено, и се шибнеш с 80 в страничните врати на някоя кола и убиеш там било нечия майка, приятелка, жена, брат, сестра и т.н. тогава ще те питам колко голям тарикат си колко мнооого СВОБОДА искаш. А и повярвай ми стане ли нещо такова...човекът е отмъстително същество и не се знае кога ще те намерят с изпочупени капачки пред блока ти ;) Колите се ползват да се придвижваш, зимата да не ти е студено и да не висиш по спирките...колите, колкото и да не им се иска на хора като теб, не са състезателни машини от F1, WWTC, WRC, D1 и т.н. Не говорим да и изнесеш гъза в някой завой, а за това твоето безхаберие, защото онзи ден така един мамин герой ми влезна в задницата на служебната, докато си чаках на светофара...обяснението беше "Бате, мноо сори ма немам гуми". Те хората са го казали...това нащо само с бой се оправя!!! Така че, приятелю 325ТДС, като аз мога да мисля за теб на пътя и ти ще мислиш за мен...като искаш да си нафтов състезател - писта Дракон! А дали ще караш с колан или не - те това са го измислили за теб, мон ами. Удрял съм се със 140 в дърво в следствие на спукана гума и ако не бяха коланите, сега аз и приятеля ми от детинство щяхме да сме по вечните ловни полета ;) Така че, ако искаш слагай колан...после като чуя за някой, който се ударил и излетял през предния джам, ще знам за кой се говори!!!

П.С.- Приемай го, както искаш! Към несериозни хора - несериозно отношение!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 04 Дек 2008, 17:22

Много добре казано, Питбул.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Дек 2008, 18:55

Колега PITBUL много грешно си ме разбрал.. Значи нямам BMW 325TDS, така се бях писал в началото щото имаше идея да се зима такова BMW , но в крайна сметка се взе 320 D E46, и то си е на баща ми, аз у месеца я го земем веднъж я не ! Аз карам един Полски Фиат 125p на 29 години.. Зимни гуми- хубаво - Еми че аз със зимни гуми карам и до тук спира всичко ... КАКВИ вериги искат тия и ще ме глобяват за това а ??? Аз не хода с него по високопланински пътища, карам го зимата по разчистените пътища, ако реша да карам по планината сам ще си преценя и ще си взема !! 5 Жилетки- какво е това ? Ми че то като стане нещо по колата аз сам излизам и оправям ( примерно гума ако спукам ), другите си стоят в колата... За какво тогава са 5 жилетки ? Не ме разбираш брат ... Искам да кажа че всичко е измислено така, че да ни свличат кожите, ти ако имаш пари давай си, но аз нямам и си го казвам !! А това за дрифтовете и спортното каране... Със 75 коня 1.5 ела ти направи дрифт и че ти кажем евала... Карам си цивилизовано и спокойно и ако реша да се хлъзгам някъде е на безопасни места ... Виж са нямам време да пиша, по късно мое да драсна някой ред

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Дек 2008, 20:33

BMW_325 TDS написа:Колега PITBUL много грешно си ме разбрал.. Значи нямам BMW 325TDS, така се бях писал в началото щото имаше идея да се зима такова BMW , но в крайна сметка се взе 320 D E46, и то си е на баща ми, аз у месеца я го земем веднъж я не ! Аз карам един Полски Фиат 125p на 29 години.. Зимни гуми- хубаво - Еми че аз със зимни гуми карам и до тук спира всичко ... КАКВИ вериги искат тия и ще ме глобяват за това а ??? Аз не хода с него по високопланински пътища, карам го зимата по разчистените пътища, ако реша да карам по планината сам ще си преценя и ще си взема !! 5 Жилетки- какво е това ? Ми че то като стане нещо по колата аз сам излизам и оправям ( примерно гума ако спукам ), другите си стоят в колата... За какво тогава са 5 жилетки ? Не ме разбираш брат ... Искам да кажа че всичко е измислено така, че да ни свличат кожите, ти ако имаш пари давай си, но аз нямам и си го казвам !! А това за дрифтовете и спортното каране... Със 75 коня 1.5 ела ти направи дрифт и че ти кажем евала... Карам си цивилизовано и спокойно и ако реша да се хлъзгам някъде е на безопасни места ... Виж са нямам време да пиша, по късно мое да драсна някой ред

Ами добре, бе човек...така като го кажеш я виж как се разбира ;) Защото така, както го беше поднесъл звучеше точно по друг начин. А вече крайно ми е писнало да чета теми на хора, които обясняват как минали некой с 1500 км/ч на Цариградско, а после като се пусне тема за някой, който се пребил и умрял и същия тоя състезател да ми пише "До кога, колеги. Мислете като карате". Въпросът не е какво караш, приятел. Ще се съгласиш, че и с това 1.5 75 коня пак можеш да си се пребиеш на място!

Че от една страна половината закони са недомислени - така си е и го казвам напълно отговорно, тъй като с това се занимавам! Но специално за тези поправки - мисля някои имат смисъл!

За веригите - казва се, че ще се проверява за вериги на излизане от градовете...демек, ако си тръгнал да ходиш на планина! Сега как точно ти ще ме накараш да повярвам аз, че ти не си някой болен идиот, които е решил с Полско фиатче да се катери на Боровец??? В смисъл казвам го образно, а не че ти си болен идиот :) Или пък чичо ти Гошо ще катери Банско с Ладата? Затова всички автомобили си носят веригите и готово. Защото наистина не е приятно като си тръгнал на почивка, настроение в колата има и изведнъж спираш насред пътя за Пампорово и ти казват "Абе един идиот тръгнал без вериги и сега не може да издрапа нагоре...чакаме Гражданска защита". Тогава и на теб ще ти дойде да вземеш ключа за джантите и да му го огънеш в тиквата!

За жилетките - честно казано и на мен ми е малко смехотворно! Ама пък, ако се замислиш - представи си следната картинка: Нощ, извънградски път, влизаш в дупка, пукаш гума, слизаш и слагаш жилетката, за да я смениш, но се притесняваш, че окачването може да е дало фира и решаваш да го видиш. В следващия момент слиза и приятелят ти Пешо, който идва също да гледа (щото българите все сме разбирачи, разбираш ли) и ти казва "Дай, жилетка" - "Нямам". Гледате, гледате...и Пешо става и се дръпва назад псувайки, за да огледа други щети по колата, минава някоя блейка, която само е погледнала и видяла една жилетка и посяга към цигарите, удря чича ти Пехо и...I believe I can fly...и после 40 метра свободно падане...дали Пешо е жив, а??? Затова си мисля, че резон в тая поправка има...но пък си мисля, че и Пешо може да не се прави на големата работа и да седи на топло...както каза един колега - ако караш рейс, кво праиме???

А за гумите - няма да разсъждавам! Щом навсякъде по света зимно време се кара на фарове И задължително със зимни гуми, за чийко грайфер си име специален уред за измерване, значи и ние трябва да сме така! Все мрънкаме виж ги немците, виж ги англичаните, ебем ти кой още, ама после като се отвори приказка да се налагат санкции и закони като там и се почва "Абе, аз на вас що ли ви не е*а пи*ката лелина...само забрани ми лепите"! В Германия по-добре ли се живее? По-малко смъртни случаи от катастрофи ли има? ДА! Тогава мисля, че темата е приключена!

П.С.- Колега 325ТДС, извинявам се тогава, ако съм те засегнал - просто или аз не съм разбрал, или ти не се изказа достатъчно ясно! Горните ми писания бяха предназначени за цялата ни общтност, защото все си мисля, че тия приказки, че БМВ шоферите са все олигофрени, не са се появили от небитието, а най-вероятно са като поговорките - винаги са базирани на истина!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата