книжката отнета!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 02 Дек 2008, 12:18

Адаш дано да се отървеш от тая нелепа ситуация :confused:
Най-добре наистина се консултирай с адвокат,за да се напишат възражения с които да ги обориш да не ти вземат книжката :roll:
Късмет :confused:

П.П. Снощи точно това коментирахме с приятели...запалена ли е колата и си на шофьорското място ..лошо :confused:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 02 Дек 2008, 12:28

Тоше... Слушай сега внимателно няма да повтарям...
Каквото и възражение да подадеш преди издаването на постановлението никой няма да го вземе на сериозно...
Изчакай да ти излезе постановлението, виж какво е наказанието и дали въобще ще има такова защото това е страшен абсурд... Няма как да докажат че си карал колата ако не са те спряли... Можеш да кажеш, че дори и да не е била там колата си дошъл със шофьора и той те е оставил в колата докато е отишъл за цигари примерно... Този акт с добър адвокат ще падне на 100% и ти го гарантирам... Приятелката ми е съборила поне няколко такива... Разчитай на мен като свидетел че съм идвал да те взема и просто си ме чакал в колата докато дойда, ще го потвърдя и готово... Обади ми се ако искаш като излезе постановлението и ще го оправим... Приятелката ми ще ти каже като адвокат какво трябва да се направи и как и ще те оправим...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Дек 2008, 13:48

неприятното от цялата ситуация е, че ще си без книжка докато тече процеса !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 02 Дек 2008, 13:57

лошото е че при отказ на дрегер си без книжка 12-18 месеца.Трябвало е да надуваш. Те сега за това ще се хванат............

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Дек 2008, 14:41

Баси каръка си ти. Ако си бил точно пред Биад, дето ловят камерите им ко искаш ми звънни да те пратя там при човеко да видим дали ще може да ти изкарат запис от камерата да се види, че не си местил колата.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 02 Дек 2008, 14:44

bum_bum написа:Баси каръка си ти. Ако си бил точно пред Биад, дето ловят камерите им ко искаш ми звънни да те пратя там при човеко да видим дали ще може да ти изкарат запис от камерата да се види, че не си местил колата.
колата няма да се види,единственото което може да се види е в колко 4аса си трагвам,ама незнам дали това ще помогне :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Дек 2008, 16:10

Кофти тогава ама изчакай постановлението и право в съда. Те на базата на предположения, че колата не е била там, а после се е появила немогат да доказват, че ти си я закарал там. След като не са те спряли, докато си се движил не мисля, че има начин да ти вземат книжката. А като излезе постановлението направо казвай, че си седял в колата и си чакал твой приятел да дойде за да я откара, тъй като си бил употребил алкохол и т.н. За по- сигурно направо пускай и една жалба срещу кухите за неправомерно съставен акт, обиди, не са се пресдставили, държали са се грубо и т.н..
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 02 Дек 2008, 18:01

bum_bum написа:Кофти тогава ама изчакай постановлението и право в съда. Те на базата на предположения, че колата не е била там, а после се е появила немогат да доказват, че ти си я закарал там. След като не са те спряли, докато си се движил не мисля, че има начин да ти вземат книжката. А като излезе постановлението направо казвай, че си седял в колата и си чакал твой приятел да дойде за да я откара, тъй като си бил употребил алкохол и т.н. За по- сигурно направо пускай и една жалба срещу кухите за неправомерно съставен акт, обиди, не са се пресдставили, държали са се грубо и т.н..

:yes:

А камерата може да помогне защото ще се види кога си дошъл и кога си си тръгнал, ще се види че доста време след това са дошли полицаите, т.е. ти си спал в колата, а и няма да се види кой се е качил да кара след това... Ще кажем че съм бил аз примерно и готово...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Дек 2008, 18:07

Колега , не ме разбирай погрешно , и не те храня но все от някъде трябва да се започне . [/list]Аз също усещам натиска на закона и не ми става хубаво .
    Съвета ми е след като случая се реши ,за в бъдеща да ходиш с такси на диско.
Иначе аз пострадах от лъжесвидетели и не мисля ,че е много редно ,да не използвам по- груби думи .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 02 Дек 2008, 19:17

гадна слу4ка ама са си 4укани полицаите обеждавам се за пореден пат оня дет пак имах 4еста да слушам един индевид като вика само "аз като бях на твоите год. еди си ко .... еми несте шофиори" та според мен адвокат добар ест. и двама твои 4овека са те остаили в колата неси изкал да си оставиш колата на патя пак полицая нека докаже 4е я нямало колата и 100% иди в сада адвоката 6ти кажи ко ше ста то4но ама да е с име тоя адвокат успех в сада тря да им говориш дан ти млаква остата няма де да варят

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Дек 2008, 20:34

DjFace написа:Доколкото съм запознат със закона, гориш! На шофьорското място, запален автомобил...
Дано намериш вариант, но е малко вероятно!

Явно ВЪОБЩЕ не си запознат...

Закон за движение по пътищата написа:Чл. 171. (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) За осигуряване на безопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения се прилагат следните принудителни административни мерки:

1. временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство на водач:

а) за когото видимо се установи, че не отговаря на медицинските или психологическите изисквания - до отпадане на основанието за това;

б) (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда, установена с медицинско изследване или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишания въздух, или е под въздействието на друго упойващо вещество, както и при отказ да бъде проверен с техническо средство или да даде кръв за медицинско изследване - до решаване на въпроса за отговорността му, но за не повече от 6 месеца; при наличие на медицинско изследване от кръвна проба по реда на чл. 174, ал. 4 установените стойности са определящи;

Първото подчертано щеше да те измъкне, а второто май ще ти изяде главата... (зависи от адвоката)

Ако мине всичко точно, ти пожелавам да си качнеш още една обица на ухото ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 02 Дек 2008, 22:59

Аз мога да те насоча към добър адвокат. Аз от него съм си купил БМВ-то. Т.е. от на'ште е :mhihi:
Ако искаш да на ЛС да се разбираме да не правим реклама. ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Дек 2008, 17:40

Къде беше паркирана колата?

При положение, че полицаите са твърдели, че тая кола я било нямало преди час, да се бяха сетили да приложат някакви аргументи към твърдението си - топъл двигател, следи в снега и пр. Иначе кво?!

Заминавай на дело и ги клати както си пише в дебелите книги. Тия съвсем на сериозно се взеха ама то масово народа не си знае правата и затова така става. Що на мене не дойдат да ми дрънкат такива глупости?

Много читави полицаи има, ама и много боклуци има сред тях. Явно си попаднал на поредния тъпанар с униформа.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 03 Дек 2008, 21:43

!!Asen_X написа:Къде беше паркирана колата?

При положение, че полицаите са твърдели, че тая кола я било нямало преди час, да се бяха сетили да приложат някакви аргументи към твърдението си - топъл двигател, следи в снега и пр. Иначе кво?!

Заминавай на дело и ги клати както си пише в дебелите книги. Тия съвсем на сериозно се взеха ама то масово народа не си знае правата и затова така става. Що на мене не дойдат да ми дрънкат такива глупости?

Много читави полицаи има, ама и много боклуци има сред тях. Явно си попаднал на поредния тъпанар с униформа.
колата не е гасена от както се ка4их в нея,следи няма как да има щото не е карана,а и още пове4е беше понатрупало когато ме сабудиха
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 03 Дек 2008, 23:39

както и при отказ да бъде проверен с техническо средство или да даде кръв за медицинско изследване - до решаване на въпроса за отговорността му, но за не повече от 6 месеца; при наличие на медицинско изследване от кръвна проба по реда на чл. 174, ал. 4 установените стойности са определящи;

колега какво значи това отказ на дрегер или кръвна проба 6месеца без книжка не повече :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата