Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 28 Ное 2008, 9:48

vicho написа:
ceco-stz написа:
vicho написа:
klintan66 написа:Много хора го правят

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

Каква криза ве пич, пълни глупости. България ВИНАГИ е била, Е и ще бъде в криза. Пълна трагедия сме.

За чужбината - не знам дали си бил, ама аз съм бил 5 месеца, които са горе-долу база за сравнение. Като гледам, най-близката и просперища държава е Румъния. Може да отскочим да поживеем малко там. Пак ще е по-добре. Доколкото си спомням това е една от държавите в ЕУ - прецедент, която усвоява абсолютно всички средства, които са й отпуснати. Та така. Румънците ни подминаха, че направо в точка ще ни оставят, а ние им се подиграваме.

За другите държави просто не искам да говоря, ама грам.

Прав е Милко - НАСРАНИ СМЕ, до немай къде. :bcry: :banghead:

Ами батко бил съм в италия знам за там поне за кво става въпрос , не казвам че тука е мн добре.Ходя там при баща ми и верно по добре се живее от тука ама някак си не е същото незнам секи си има мнение :)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 28 Ное 2008, 9:53

абе трябва да вземем камъни и да отидем да ги изгоним тея от местата им!!!Вчера чухтели какви пенсии си гласуват за депутатите а хората който си скъсват гъзовете от работа кучета ги яли.Трябва да се покаже на тея тикви че неможе да се продължава така.Тогава няма да се налага да ходим никъде!Хората на запад скачат на протести за всичко само тука си траеме и си викаме ...."така ще е"
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Ное 2008, 10:07

plradev написа:Абе от вчера 4 теми изпълнени с оптимизъм в "извън темата"

Е, то си е доказано, че зимата е сезона на депресиите. С липсата на светлина го обясняват! Така че палете де що ламБа има, полилеи, свещи, запалки, ксенони, ейнжъл айзи :mhihi:
Да, вярно е че не е лесно в България, и моя бизнес замира, ама... дайте го малко по свежо, по-оптимистично. Когато човек е настроен позитивно, ваярва и очаква хубави неща, те му се случват :)
А за чужбина, ами който иска да тръгва. Само че, навсякъде навън си като дърво без корени, някак сам, ... Човек е устроен така, че се чувства най-добре в географските ширини, в които е роден. Или поне аз мисля така. А за носталгията, приятели навън какви неща са ми разказвали :confused: Както и за това как в нормалните страни гледат на теб като разберат, че си българин...
Всеки си търси щастието по свой начин... И ако не можем да избираме родителите си и страната, в която сме родени, поне можем да избираме къде да живеем и кои да са ни приятели.
Хубав и успешен ден на всички и пак казвам: малко по-позитивно и леко трябва да се гледа на нещата :) И може би да се работи повече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Ное 2008, 10:36

Твърде голям е парадоксът. В днешно време кой живее с 500 лв. на месец, еми извинявайте, ама като дойде сметката за парно 300 лв / при положение, че цял месец си мръзнал, именно да не получиш такава сметка/ с останалите 200 лв. ли ще живееш? :shock:

Положението в България е много зле, откъм човешка гледна точка. Не може хората да мизерстват цял живот, да получават мизерни заплатки, накрая и мизерни пенсии. Затова идва цялото това озлобление. Никой нищо не направи за този народ да се възроди и да се почувства жив.

Не е нужно да споменавам как само в последната 1 години, сигурно около 1 млрд. евро са ни спрели или също толкова НЯКОИ са откраднали. Всичко тука си е до манталитета, всички тия ПИНГВИНИ в парламента гледат да се облагородят с парите на ЕС. Народът тука не е виновен, фермерите си чакаха парите за кравите, жътварите за житото и така.
И с най-голямата си наглост вчера тоя Овчарски казва, че не било нужно да давеме еди какви си пари на Европа, те били наши.....Еми то по тоя логика и ЕС не е длъжен да ти дава помощи, щото са си нейни.
Показахме се в такава светлина, че срамът сигурно никога няма да го отмием.

И най-лошото е, че в чужбина като отидеш и кажеш, че си българин, те е гледат все едно си човек втора ръка? Защо ли? :help:

Грях не грях ще кажа, че се радвам, че след няколко месеца ще мога да се махна оттука. Не че като отида в чужбина ще се чувствам като все едно всичко ми е наред, тепървата ще се боря и сблъсквам с много неща и много хора, но в крайна сметка във всяка една друга държава виждам преспектива за постигане на нещо, отколкото тука :help:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2008, 10:47

((:BuKcu:)) написа:Твърде голям е парадоксът. В днешно време кой живее с 500 лв. на месец, еми извинявайте, ама като дойде сметката за парно 300 лв / при положение, че цял месец си мръзнал, именно да не получиш такава сметка/ с останалите 200 лв. ли ще живееш? :shock:

Положението в България е много зле, откъм човешка гледна точка. Не може хората да мизерстват цял живот, да получават мизерни заплатки, накрая и мизерни пенсии. Затова идва цялото това озлобление. Никой нищо не направи за този народ да се възроди и да се почувства жив.

Не е нужно да споменавам как само в последната 1 години, сигурно около 1 млрд. евро са ни спрели или също толкова НЯКОИ са откраднали. Всичко тука си е до манталитета, всички тия ПИНГВИНИ в парламента гледат да се облагородят с парите на ЕС. Народът тука не е виновен, фермерите си чакаха парите за кравите, жътварите за житото и така.
И с най-голямата си наглост вчера тоя Овчарски казва, че не било нужно да давеме еди какви си пари на Европа, те били наши.....Еми то по тоя логика и ЕС не е длъжен да ти дава помощи, щото са си нейни.
Показахме се в такава светлина, че срамът сигурно никога няма да го отмием.

И най-лошото е, че в чужбина като отидеш и кажеш, че си българин, те е гледат все едно си човек втора ръка? Защо ли? :help:

Грях не грях ще кажа, че се радвам, че след няколко месеца ще мога да се махна оттука. Не че като отида в чужбина ще се чувствам като все едно всичко ми е наред, тепървата ще се боря и сблъсквам с много неща и много хора, но в крайна сметка във всяка една друга държава виждам преспектива за постигане на нещо, отколкото тука :help:
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Ное 2008, 10:54

Единствените виновници сме ние! Няма кой да ни помогне, ако ние не си помогнем! Това правителство се сваля само с тояга и с абсолютно нищо друго!!! Те ни правят на пълни смешници, а ние само бездействаме!
А, да ходя да свиквам с чуждата култура на европейците и да им свиквам с лицемерието, да им бърша задниците тая няма да я бъде. Не знам какво удоволствие ще ви носи да карате x6, ако всички около вас карат x6 и ви гледат кофти щот сте българин...
Трябва ни един лидер, който знае за кво става въпрос, с реклами и плакати из цялата страна точно за 1 седмица ще им **** майката на тия нещастници. България може да стане прекрасно място за живеене за доста кратко време, ако се стегнем. ;)
Последна промяна acer на 28 Ное 2008, 10:57, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Ное 2008, 10:55

acer написа:Трябва ни един лидер, който знае за кво става въпрос с реклами и плакати из цялата страна точно за 1 седмица ще им **** майката на тия нещастници. България може да стане прекрасно място за живеене за доста кратко време, ако се стегнем. ;)

Едно от най-обективните мнения в цялата тема!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Ное 2008, 11:01

acer написа:Единствените виновници сме ние! Няма кой да ни помогне, ако ние не си помогнем! Това правителство се сваля само с тояга и с абсолютно нищо друго!!! Те ни правят на пълни смешници, а ние само бездействаме!
А да ходя да свиквам с чуждата култура на европейците и да им свиквам с лицемерието, да им бърша задниците тая няма да я бъде. Не знам какво удоволствие ще ви носи да карате x6, ако всички около вас карат x6 и гледат ви кофти щот сте българин...
Трябва ни един лидер, който знае за кво става въпрос с реклами и плакати из цялата страна точно за 1 седмица ще им **** майката на тия нещастници. България може да стане прекрасно място за живеене за доста кратко време, ако се стегнем. ;)

Какво очакваш от един народ, който цял живот...векове наред е бил тъпкан. Народ, който не може да се изправи и да каже това, което мисли. Защото ние тука хубаво си плюем кой крив, кой прав....ама айде цяла България да се вдигне да крака и да апелира за свалянето на това правителство, няма да стане. Много са малко хората, които биха имали смелостта да отидат и да се изправят с/у пингвините.
Защото в последната година всяка сфера на заетостта си стачкува за нея си. Учителите - за тях си, Фермерите - за тях си, Таксиджийте - и те така.....
Къде е това прословуто обединение, всички да станат и да кажат: ` Да, ние така и не така, не можеме да живеем така и т.н` Когато всички се изправят и търсят правата си, тогава ония щат не щат ще трябва да си тръгнат, но дали ще има полза??
Ако за тия 4 год. българският народ е осъзнал, че е живял в една ЛЪЖА, няма да гласува нито за БСП, нито за НДСВ, камо ли пък за ДПС.
Не че ако някой друг дойде, би направил положението цветущо в Б-я.
Както някой по-горе каза, че трябва да дойде силен лидер, който знае какво да направи и как се процедира с делата в страната, а не да позира пред камерите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 28 Ное 2008, 11:01

ceco-stz написа:
vicho написа:
klintan66 написа:Много хора го правят

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

Май в България кризата я обвзела още преди 15 години :roll:
Аз също си мислих,че като влезем в ЕС нещата малко по-малко ще вземат да се управят :roll: ... но уви не става това.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2008, 11:03

acer написа:Единствените виновници сме ние! Няма кой да ни помогне, ако ние не си помогнем! Това правителство се сваля само с тояга и с абсолютно нищо друго!!! Те ни правят на пълни смешници, а ние само бездействаме!
А, да ходя да свиквам с чуждата култура на европейците и да им свиквам с лицемерието, да им бърша задниците тая няма да я бъде. Не знам какво удоволствие ще ви носи да карате x6, ако всички около вас карат x6 и ви гледат кофти щот сте българин...
Трябва ни един лидер, който знае за кво става въпрос, с реклами и плакати из цялата страна точно за 1 седмица ще им **** майката на тия нещастници. България може да стане прекрасно място за живеене за доста кратко време, ако се стегнем. ;)
малко наивно звучиш..не се обиждай..с плакати власт взема ли се? :shock: А за това че никога няма да емигрираш-голяма дума не казвай ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 28 Ное 2008, 11:17

Bogat-Beden написа:малко наивно звучиш..не се обиждай..с плакати власт взема ли се? :shock: А за това че никога няма да емигрираш-голяма дума не казвай ;)

Ролята на плакатите е да научат всички за протеста,
а колкото повече хора научат, толкова повече и ще идат..

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Ное 2008, 11:22

Споко далече съм от тънкообидните, не казвам, че никога няма да емигрирам, ако не ми потръгнат плановете и тва може да стане, но това за мен значи личен провал. Аз казах каквото мислех и не смятам да обеснявам защо и как, но само мога да кажа, че това е начина на 100%. Повече няма да коментирам, понеже не съм лидер, нито смятам да ставам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Ное 2008, 11:30

Аз също си мислих,че като влезем в ЕС нещата малко по-малко ще вземат да се управят Rolling Eyes ... но уви не става това.

Oправяме се в интерес на истината. Хубаво е да има натиск отвън, иначе... жална майка. Това разбира се са мои виждания...
какво удоволствие ще ви носи да карате x6, ако всички около вас карат x6 и ви гледат кофти щот сте българин...

Toва е много повърхностно разсъждение. Винаги съм се чудел как хората постоянно казват, че ги гледат накриво щото били българи. Глупости. Има от "наште" дето се движат по групички по летищата и супермаркетите... няма как да ги сбъркаш. Тях и аз не мога да ги понасям, камо ли хора, които са израстнали в културна среда. Много от българите навън правят нещата на принципа "бал съм ги в будалите, кво пък ще ми кажат". Той Алеко го е написал преди 100ина години за българите добре ;)

Тук има доста хора, които живеят навън, много добре разбриат какво имам предвид.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 28 Ное 2008, 11:58

ja написа:Търсете вината в хората около вас.
...... Управниците са просто хора които обществото е допуснало да е там.

Баце, заради тези приказки сме на този хал. Комшията бил виновен, не знам си кой бил изхврлял боклука дрън-дрън. Има си хора, които трябва да следят точно за това - да се изхвърлят отпадъците на позволените места, който укрива данъци да е панделата и така. Само дето от тези хора (на държавна служба и със стабилните връзки), никой никога не им е искал сметка за това как си вършат работата - нито на данъчните, нито на полицията, нито на хората от общината.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Ное 2008, 12:03

Разбираш какво иска да каже момчето, не търси под вола теле.
Идеята е, че ако аз мога да си платя всичките данъци на тази държава, да не плюя по улиците, да не хвърлям боклуци и да не мисля всяка сутрин каква нова балъщина/тарикатщина да направя, определено проблема за мръсотията, грозотията и селянията не е в мен. Според мен колегата в този ред на мисли го написа, а горните примери са само черешката на тортата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата