"Административнонаказателна отговорност"
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
нека и аз да се намеся.
като те спрат а ти нямаш книжка в теб ти се прави справка дали притежаваш такава и какъв и е статуса,това ще рече дали е валидна или е отнета за някакво нарушение.при извършване на такава справка излиза всичко така че това на което ви учи МАРТО е и негов късмет които го е споходил за момента и то е било така защото полицаят на който е попаднал е невеж и при извършване на справката не е знаел какво иска.
мисля да сам ви бил полезен и не разчитайте че глупави действия ще ви помагат, разбира се и между колегите от КАТ има много брак.Мисля че за мойте 17 години на пътя съм ви отговорил правилно и нека МАРТО не ми се сърди за дето давам примера с него.
спокоен ден приятели
като те спрат а ти нямаш книжка в теб ти се прави справка дали притежаваш такава и какъв и е статуса,това ще рече дали е валидна или е отнета за някакво нарушение.при извършване на такава справка излиза всичко така че това на което ви учи МАРТО е и негов късмет които го е споходил за момента и то е било така защото полицаят на който е попаднал е невеж и при извършване на справката не е знаел какво иска.
мисля да сам ви бил полезен и не разчитайте че глупави действия ще ви помагат, разбира се и между колегите от КАТ има много брак.Мисля че за мойте 17 години на пътя съм ви отговорил правилно и нека МАРТО не ми се сърди за дето давам примера с него.
спокоен ден приятели
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
само не моа да ви разбера що ги имате за тъпаци куките с тия номера къде си ровиш в гъза и не знам си кво може да минат някъде ама ако не минат ще стане много лошо особено ако ченгето не е продажно
не питайте от къде знам 

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ljubo72 написа:нека и аз да се намеся.
спокоен ден приятели
Значи в тая фирма има само некадърници,тъй като тоя номер минаваше 1 година в най-различни краища на страната...демек всичките ушаци са кръгла нула

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
не всички са некъдърници както ти се изразяваш и виждаш аз как съм отговорил, а ти използваш думи с които мисля че ме засягаш и мен като слагаш всички под един знаменател.
мисля че това при теб е липса на уважение към нас дето се опитваме да отговаряме и поясняваме и участваме във форума.С такива думи си жалък приятелю защото примера който даваш на хората които се интересуват как стоят нещата и искат да научат правилни ли са постъпките им ,то ти ги заблуждаваш с пълни глупости.
и пак ти казвам не се сърди но това е истината по този казус другото е глупост и невежество
мисля че това при теб е липса на уважение към нас дето се опитваме да отговаряме и поясняваме и участваме във форума.С такива думи си жалък приятелю защото примера който даваш на хората които се интересуват как стоят нещата и искат да научат правилни ли са постъпките им ,то ти ги заблуждаваш с пълни глупости.
и пак ти казвам не се сърди но това е истината по този казус другото е глупост и невежество
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ljubo72 написа:не всички са некъдърници както ти се изразяваш и виждаш аз как съм отговорил, а ти използваш думи с които мисля че ме засягаш и мен като слагаш всички под един знаменател.
Еми значи на мен книжката ми не е била отнета а е била прибрана на съхранение в кат по пътя на твоята логика

Незнам що се мъча да споря с радио...обяснявам ти,че 1 година карах без книжка и досега 1 път не съм уцелил на камък..пък ти ако искаш и 37 години бъди на пътя

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
затуй сме тук за да си помагаме кой както може и с каквото може колега mangini затова ти отговарям моля, а пък на колегата Марто така-нека да сме живи и зврави и дано те чуе Господ 37 години да съм на пътя 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dopestar написа:2 много важни въпроса който не се дооточняват с копиране на ЗДП
По 1вия, взимат ми книжката за концентрация показана от дрегер 0.6, да речем минимални наказания, НО не ми е за 1ви път, НО от предния път са минали 5 години, какво ме чака според вас
По 2ия, карам само с личната карта, спират ме правя се на луд все едно съм я забравил, но те решават да проверят по радйостанцията и кво ще отвърнат от там, че имам книжка или че имам но ми е отнета за алкохол.
Благодаря ви предварително
ПС
А като е минало 1 седмица от както са ми я взели дали ми е излязло наказателно постановление и има ли варянт да го пратят по пощата или трябва да отида от гишето да си го взема
Прав си - не се доуточняват с копиране на ЗДвП, а с ЧЕТЕНЕТО му.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
mangini, баце, да не влизаш в другия клуб /трупясала книжка/
И аз натам отивам, ма неми се дааввваааа, имам още 20 дена и тряя даим я носа
.
Сичко е късмет, карай ако нема куки /полицаи/ да не се обиди некой, си карай от 8:00 до към 18:00, по големите/ и по по- малки булеварди / куки няма, та късмет само и тава е.
Лошото идва ако стане недай боже ПТП, ти си виноен при всички положения, и неважи гражданската, така че риска е голям.

И аз натам отивам, ма неми се дааввваааа, имам още 20 дена и тряя даим я носа

Сичко е късмет, карай ако нема куки /полицаи/ да не се обиди некой, си карай от 8:00 до към 18:00, по големите/ и по по- малки булеварди / куки няма, та късмет само и тава е.
Лошото идва ако стане недай боже ПТП, ти си виноен при всички положения, и неважи гражданската, така че риска е голям.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
cobrata_m3 написа:само не моа да ви разбера що ги имате за тъпаци куките с тия номера къде си ровиш в гъза и не знам си кво може да минат някъде ама ако не минат ще стане много лошо особено ако ченгето не е продажно
Факт.
Има много "плевел", спор няма... но уцелиш ли някой кадърен... жална ти майка... и на теб, Марто... просто си имал късмет, баце

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2