За снега, пътищата и БМВ-тата
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: За снега, пътищата и БМВ-тата
voodoo_child написа:
Малко ми е странно само, че като накой чете форума ще остане с впечателението че, БМВ феновете са най-примерните шофьори, а като излезеш на пътя, нещата седят по съвсем различен начин.
То това е напълно естествено - тук има стотина, айде няколкостотин потребителя, които мислят и сигурен съм карат разумно, толерантни са и прочие....... но навън са хиляди, не говоря само за този форум, а за повечето автомобилни форуми - процентът на тези които четем и пишем тук е нищожен в сравнение с хилядите шофьори навън...то и у форума на VW има свестни момци, ама масовия водач на голф ненапразно е нарицателен....

Трябва разум, защото и прекаленото самочувствие и излишната плахост са еднакво вредни

F**k them all!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SpLiT написа:
П.П.: Надявам се Скиса и Д3ВЕР-а да се разпишат в темата
A, искаш и нас да ни нахранят. Недей така моля ти се.
По принцип те подкрепям, но нема с какво да ти помогна и ти нищо няма да направиш. Който си няма култура, си няма култура. За него тва не е хулиганска пътна проява, а липса на контрол, некадърен водач и прочие.
Аз пък се чудя дали да не обявя награда за запален уличен дрифтър, който, "владеейки колата" поне веднъж не я е строшил в бордюр, дърво или друга кола, ама... Нема смисъл.
Поздрави!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
култура не се гради за 10г,то само кенефи се караха преди и то бавно,а сега има лъскава стока с много ел в нея.и както казва влд,синчецата търкалят галоши,щот тря се ръснат едни 2000 за гуми.
прясна стори от скоро на което бях свидетел-последната ц класа спира на гумаджийното и пита за гуми шофера,ама то един дрисльо,чичка с селски маниер.и като му показаха гумите за неговата кола се поболя,пита за втора употреба ама да са за 150лв 4-те
е как го изтърпяха незнам
прясна стори от скоро на което бях свидетел-последната ц класа спира на гумаджийното и пита за гуми шофера,ама то един дрисльо,чичка с селски маниер.и като му показаха гумите за неговата кола се поболя,пита за втора употреба ама да са за 150лв 4-те

е как го изтърпяха незнам
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Аз пък се радвам, когато някой начинаещ, правейки се на майстор от ф1, се мушне в канафката или потроши колата. Разбира се без човешки жертви . Това е безценен урок за повечето .

- Иначе некадърните шофьори не карат само БМВ-та .Просто БМВ прави впечатление
- pandev22
- младши ентусиаст
-
klintan66 написа:Иначе некадърните шофьори не карат само БМВ-та .Просто БМВ прави впечатление
много си прав
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Колеги вчера в 10:30 тръгнах по тракия и от 3те катастрифи които видях 2 бяха с бими. Искам да ви разкажа за 3-тата:, карам в лява лента с 60 и изпреварвам бус мерцедес при което виждам, че вдясно 5-6 автомобила се наблъскали един след друг и почвам да намялявам до 0, мерцедеса тръгва да спира без особен резултата човека почна да навива дясно, едвам излезе от магистралата и се заби в един билборд по простата причина, че 10 тъпи селянина се разправят между колите. Неправят сметка, че следващият автомобил на купчината може да не е лек, а 40 тонен камион и 10 жертви.
Забога ако ви се случи нестойте между колите, а вътре в тях или най-добре на безопасно място.
Забога ако ви се случи нестойте между колите, а вътре в тях или най-добре на безопасно място.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
SpLiT написа:Колеги искам да ви разкажа какво ми се случи вчера сутринта ....., когато сядаме зад волана на любимите ни баварски коли!
Брат таз картинка ми е много позната но както виждаш, ред хора тук вероятно, поради тях самите виждайки се в подобна картинка не разбраха смисъла. Аз лично съм се движил с 80 по подобен сняг на 2-ри Януари и докато не се наложи да спра не знаех за какво иде реч всъщност, за да можеш да реагираш адекватно на подобни пътни условия трябва да си екипиран и също така добър шофер. Такъв се става с практика и с тренировки а не с даване на газ и писане по форума. Лично аз след 4 часа дрифт на божура миналата година промених коренно начина по който реагих на поднасяне, само от 4ч поне малко си подобрих усещането за автомобила. После колко пъти съм ходил само заради това по широките места и в резултат си спасих кожата няколко пъти.
А за зимните гуми и аз ще ти дърпам ушите, намери си малко време стига търче подир тия шефове!
Поздрави !!!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз защо гласувах от всички верни отговори да е 3-тия ?!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
И аз гласувах за третото ...
... Не мисля че е правилно да псуваме държавата .. веднага ... особено па някои като почнат да псуват кмета..
тоя не е изчистил улицитее... в бг просто не става това веднага да се изчисти всичко и да е точно ... просто сме назад с материала ... а това с летни или с зимни гуми си ... все можеш да се правиш на мъж и да завъртиш колата в некоя шахта
или друга кола 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Burningparis написа:А за зимните гуми и аз ще ти дърпам ушите, намери си малко време стига търче подир тия шефове!
Поздрави !!!
Още не бях вкарал колата в гаража, след премеждието и вече бяха сложени

А иначе си много прав... наистина много малко хора разбраха смисъла на тази тема. Благодариа на Д3ВЕР и на теб, че се включихте адекватно по темата

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе кво се оплаквате... радвайте се че при вас има сняг и може да си чешете крастата
в Плевен поваля поваля отидох да монтирам зимните гуми... докъто ги монтираха снега вече се беше стопил

в Плевен поваля поваля отидох да монтирам зимните гуми... докъто ги монтираха снега вече се беше стопил

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Значи в наи -голямия сняг оня ден ходих до долна баня- хубави гуми-леко и бавно и един път не пробоксува колицата-а отстрани закъсали доста събратя с предно
-то си е и до гуми ама не се хваля и до шоферлък

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Аз заради зимните гуми, сега ходя с 6 лева в джоба до края на месеца ........ 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
D3BEP написа:SpLiT написа:
П.П.: Надявам се Скиса и Д3ВЕР-а да се разпишат в темата
A, искаш и нас да ни нахранят. Недей така моля ти се.
По принцип те подкрепям, но нема с какво да ти помогна и ти нищо няма да направиш. Който си няма култура, си няма култура. За него тва не е хулиганска пътна проява, а липса на контрол, некадърен водач и прочие.
Аз пък се чудя дали да не обявя награда за запален уличен дрифтър, който, "владеейки колата" поне веднъж не я е строшил в бордюр, дърво или друга кола, ама... Нема смисъл.
Поздрави!
Офтопик: Обяви бате, ще те изненадат резултатите, дано не чуе Дявола (не Гелето, а Рогатия), ама ще видиш, че има много карачи, които не са "вземали" нищо със себе си, карайки!

Онтопик: Абе и аз съм с "уж" нови гуми, ама едвам издрапах снощи към Боровец (с 3ма човека у багажника )

You said: "Time will change!" What if it changes you?
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3