…искаш да станеш Софиянец?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Ное 2008, 10:42

Изображение
Изображение

Това май ще стане накрая! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна POL_Starshi на 12 Ное 2008, 10:45, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 12 Ное 2008, 10:43

Предполагам че поне 10000 човека от над 100 форума обсъждат тази реклама, което ще рече че поне 1000 човека са влезнали в сайта на строителя, което би обяснило успеваемостта на рекламата :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Ное 2008, 10:48

hemicharger написа:Предполагам че поне 10000 човека от над 100 форума обсъждат тази реклама, което ще рече че поне 1000 човека са влезнали в сайта на строителя, което би обяснило успеваемостта на рекламата :mhihi:

И аз бях сред тези, които влязоха в сайта им, но там няма нищо освен няколко неработещи в никакъв браузър скрипта, което говори достатъчно за професионализма на гениалните "Софiанци" измислили този рекламен ход...

А по въпроса на Vlados дали София ще се пренасели...

Гъстота на населението на София - 909 души/кв. км.

Гъстота на населението на Рим - 2197 души/кв.м.
Гъстота на населението на Бон - 2230 души/кв. км.
Гъстота на населението на Париж - 3 412 души/кв. км.
Гъстота на населението на Берлин - 3 818 души/кв. км.
Гъстота на населението на Лондон - 4761 души/кв. км.

Много от тези градове са с векове по стари от София и никога никой не е мислел, че там ще има такава концентрация на население. Но хората се справят. Управниците на тези градове се справят. Така че проблемът на София далеч не е някаква измислена пренаселеност, а по скоро липсата на нормален градски транспорт, включително и метро, липсата на инвестиции в инфраструктура пътища и паркинги и липсата на правила за придвижване и паркиране в натоварените зони на града.
Последна промяна someone на 12 Ное 2008, 11:00, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2008, 10:58

A_DUNCHEV написа:Изображение
Изображение

Това май ще стане накрая! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2008, 11:02

hemicharger написа:Предполагам че поне 10000 човека от над 100 форума обсъждат тази реклама, което ще рече че поне 1000 човека са влезнали в сайта на строителя, което би обяснило успеваемостта на рекламата :mhihi:

Успеваемостта на рекламата се мери по крайния резултат. Не по това коко човека му обсъждат рекламата.

Лично за мен ще е вид самоунижение да си купя апартамент от този строител. Обида. Все едно дали съм софианец, от красно село или от друго село.
Все едно отивам и им казвам: "Ей ма на. Аз съм селинджъра от рекламата ви. Привлекохте ме!".
Та така.

Таз реклама е обида към собствените им потребители бре!
Обсъжда се , защото е скандална.
Не защото е успешна!
Заслужават да ги осъдят за нея...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Ное 2008, 11:06

А някой виждал ли я е тази реклама с очите си?
Да не е фотошоп това, не ми се вярва такава просташка реклама да има :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Ное 2008, 11:18

Да ме убият у кьопа София не отиам!!! 4 часа съм излизал от София...
4 ЧАСА БЕЕЕ ЕЕЙЙЙЙЙ...... Си стоя у майна сити. :mhihi:
София има други проблеми, както някои спомена с инфрасруктурата, докато не се оправи, лудницата ще е пълна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Ное 2008, 11:46

Селянина си е селянин, не зависи от родното му място чак толкова, колкото от селския манталитет. Както каза нашият приятел Генади "..въобще не намеквам, че хората в Студентски град са амбициозни овчари с представа за таван на заплата 256лв., с която да се хвалят по родните си места".
Не ми пречат хората от провинцията. Пречи ми тъпия манталитет, че София за тях е единствената възможна реализация, а на повечето бачкатори амбицията им е обратнопропорционална на умственото развитие и култура.
Прост пример - не мога да разбера мой познат, от най-красивия(сарказъм) български град, със звучното име Дупница, който пътува всеки ден оттам до София и обратно, за да работи за 300лв....щото в Дупница работата била за 250....е много се извинявам, ама на 300лв. такива индивиди да пълнят града е просто...недопустимо.
Желанието за живот/жилище/работа в София по никакъв начин не ни прави софиянци. Особено като се случи да им заслушам на половина "миекането", "майносването", "у" вместо "л" и т.н. А даже има такива, които не мога да ги разбера на български ли говорят - "оти" и някакви подобни селски диалектчета. Ми като изявяват претенции да са в София един език да научат като хората бе.
Драги провинциалисти(обръщам се към всички вас, които разполагате само с амбицииките си) - моля ви, преди да дойдете, за да пълните и без това препълнената с ваши градски столица, поне се убедете, че имате какво да дадете на тоя град, а не 'щото 33 е по-голяма дискотека от мегдана на село.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Ное 2008, 11:52

Archangel написа:Селянина си е селянин, не зависи от родното му място чак толкова, колкото от селския манталитет. Както каза нашият приятел Генади "..въобще не намеквам, че хората в Студентски град са амбициозни овчари с представа за таван на заплата 256лв., с която да се хвалят по родните си места".
Не ми пречат хората от провинцията. Пречи ми тъпия манталитет, че София за тях е единствената възможна реализация, а на повечето бачкатори амбицията им е обратнопропорционална на умственото развитие и култура.
Прост пример - не мога да разбера мой познат, от най-красивия(сарказъм) български град, със звучното име Дупница, който пътува всеки ден оттам до София и обратно, за да работи за 300лв....щото в Дупница работата била за 250....е много се извинявам, ама на 300лв. такива индивиди да пълнят града е просто...недопустимо.
Желанието за живот/жилище/работа в София по никакъв начин не ни прави софиянци. Особено като се случи да им заслушам на половина "миекането", "майносването", "у" вместо "л" и т.н. А даже има такива, които не мога да ги разбера на български ли говорят - "оти" и някакви подобни селски диалектчета. Ми като изявяват претенции да са в София един език да научат като хората бе.
Драги провинциалисти(обръщам се към всички вас, които разполагате само с амбицииките си) - моля ви, преди да дойдете, за да пълните и без това препълнената с ваши градски столица, поне се убедете, че имате какво да дадете на тоя град, а не 'щото 33 е по-голяма дискотека от мегдана на село.

а така, кажи Им го...

София на Софиянци!!!

п.с. отивам да скандирам пред парламента

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Ное 2008, 12:02

Тази реклама е една прашинка от облака ,който заслепява съзнанието на потребителя.
    А за София - какво да кажа - пари да ми дават няма да дойда да живея там . Че то в околностите на нашия град са София и Пловдив :mhihi: [list=]Хората нямат избор затова се бутат в София . Не за всички разликата в заплатата е 50 лв.
[/list]

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 12 Ное 2008, 12:07

Софиянски кмет на София 8)
всички други са менте :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 12 Ное 2008, 12:09

Zapa написа:Софиянски кмет на София 8)

А Джек Лондон кмет на Лондон ли е бил? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 12 Ное 2008, 12:14

someone написа:

И аз бях сред тези, които влязоха в сайта им, но там няма нищо освен няколко неработещи в никакъв браузър скрипта, което говори достатъчно за професионализма на гениалните "Софiанци" измислили този рекламен ход...

А по въпроса на Vlados дали София ще се пренасели...

Гъстота на населението на София - 909 души/кв. км.

Гъстота на населението на Рим - 2197 души/кв.м.
Гъстота на населението на Бон - 2230 души/кв. км.
Гъстота на населението на Париж - 3 412 души/кв. км.
Гъстота на населението на Берлин - 3 818 души/кв. км.
Гъстота на населението на Лондон - 4761 души/кв. км.

Много от тези градове са с векове по стари от София и никога никой не е мислел, че там ще има такава концентрация на население. Но хората се справят. Управниците на тези градове се справят. Така че проблемът на София далеч не е някаква измислена пренаселеност, а по скоро липсата на нормален градски транспорт, включително и метро, липсата на инвестиции в инфраструктура пътища и паркинги и липсата на правила за придвижване и паркиране в натоварените зони на града.

Добре вадиш някакви статистики за големи градове обаче замисли се това какъв процент от населението е....у нас от 6-7млн българи, 30-40% са в София
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 12 Ное 2008, 12:20

Archangel написа:Селянина си е селянин, не зависи от родното му място чак толкова, колкото от селския манталитет. Както каза нашият приятел Генади "..въобще не намеквам, че хората в Студентски град са амбициозни овчари с представа за таван на заплата 256лв., с която да се хвалят по родните си места".

Човече, честно казано си много странен. Защо мислиш, че мнозинството от хората отиват в София, само защото е столица? :help:
Сам си го казал - отива за 50 лева в повече. Щом му е по-изгодно да пътува незнам си колко километра всеки ден, това си е лично негова работа. И какво точно очакваш "да дадат на тоя град" - хората отиват, бачкат, ползват софийския автобусен транспорт, софийските ресторанти и кафенета - и данъците от печалбата на тези фирми и дружества отиват в софийска община. Сега, тя как точно ги разпределя вече не зависи от "приходящите".

На мен лично ми пречи "тъпия манталитет" да се откриват нови молове, вместо фабрики и заводи примерно. И да, момче младо, много хора, единствено в София намират шанс за реализация.

иначе по темата, не мисля че тоз билборд ще се задържи много време. Аз лично не бих си купил имот точно от таз "разорена" :mhihi: фирма, ама ще поживеем, ще видим.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Ное 2008, 12:27

Христинка и Марианка... и още едно момченце. Това е Фирмата-Решения, хахаха. Брок Хаус. Съмнявам се да могат да си позволят такава реклама /финансово/, особено пък в тези времена...Може би е фотошоп все пак...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата