Какъв човек трябва да си??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 12 Ное 2008, 0:11

Мац пис пис, хора признавам си , аз съм тоя със змиите, не ме нападайте :lol: :lol:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Ное 2008, 0:12

бе тоя да го пуснеш на змийте него жив да го изядат :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 12 Ное 2008, 0:18

///peter написа:Който не го е гледал клипа и е жалостив, просто да не го гледа.
Аз го гледах преди няколко дни и бях меко казано отвратен...
Мислех че са минали тези годни в които се палеха котки и подобни извращения :confused:

peter тези години никога няма да отминат,нали знаеш че човека е най голямото ЖИВОТНО.Винаги ще има такива изверги за жалост. Марто е прав просто без коментар не можах да догледам клипа а и нямам желание да гледам които и да е от клиповете му за мене този изрод е по долен и от тъпата змия която си гледа
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Ное 2008, 0:19

Само като чух как мяукаше котето и видях че го пуска при змията и спрях клипа. Ако някой разбере кой е тоя и къде е да пише - с кеф ще отида да му счупя краката и хич няма да ми е жал за него :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 12 Ное 2008, 0:22

КООООПЕЛЕТОО ДОЛНОООО КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Две котки имам, и двете съм ги прибрал от улицата като изоставени! Едната беше на месеци, а другото беше едва прогледнало коте премръзнало в снега полуживо и ми се побираше в дланта!!! Никой не вярваше, че ще уживее, а сега е котарак 5 кила!!!!

Очите ми са насълзени и целия треперя от яд!!! Това, ако стане пред мен, пък и пред доста от вас никой не може да бъде сигурен каква ще му е реакцията...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Тротинетка :(
Мечтае да кара: BMW

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 12 Ное 2008, 0:25

Garribaldi написа:Тцтцтц ... мноо кофти особено това с котенцето дето мялкаше :confused:

Аз само до там успях да стигна... Като видях змията как го захапа и корема ми се обърна обратно... :( и накрая като почна да се гърчи сълзи на очите ми избиха...
Такива хора са за публичен разтрел.. ИЗРОД . :evil: :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 12 Ное 2008, 0:25

AIWERA написа:КООООПЕЛЕТОО ДОЛНОООО КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Две котки имам, и двете съм ги прибрал от улицата като изоставени! Едната беше на месеци, а другото беше едва прогледнало коте премръзнало в снега полуживо и ми се побираше в дланта!!! Никой не вярваше, че ще уживее, а сега е котарак 5 кила!!!!

Очите ми са насълзени и целия треперя от яд!!! Това, ако стане пред мен, пък и пред доста от вас никой не може да бъде сигурен каква ще му е реакцията...

имам 3 малки като това 4ерно и бяло на клипчето баси нещасника :evil: :censored:
Последна промяна borislav на 12 Ное 2008, 0:46, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 12 Ное 2008, 0:25

плашещо е, че има такива хора :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 12 Ное 2008, 0:32

Това, за да го направиш не знам какъв .. човек немога да го нарека, защотото той не е човек..просто без думи :shock: Аз неможах да го изгледам цялото, като видях малкото котенце как почна да се гърчи и направо не знам, ако ми беше тоя пред очите.. не знам какво щеше да му се случи.. просто ИЗРОД е слабо казано за него, това е .. нямам думи.. ужас :shock: ................

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 12 Ное 2008, 0:36

Боже господи какви изверги има на този свят :confused: :confused: Този трябва да го изядат него вместо гориките животинчета :confused: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Ное 2008, 0:42

LizarD написа:Мац пис пис, хора признавам си , аз съм тоя със змиите, не ме нападайте :lol: :lol:

Колега ,извинявай,ама ти забавляваш ли се нещо?! :evil: :evil:

Не можах да го изгледам клипа и не искам да го гледам!!Имам котка ,която от време на време боледува и не ме питайте как и треперя.обичам я признавам си.А за тоя (незнам как да го нарека ,наистина) имаше статия в "24часа" ,която я четох и не е в България в момента.Пролетта би трябвало да се завърно,но тогава на всички ще им е разминало и ще се забрави случая :confused: .

Глобата за неговото деяние предвидена от закона е 1000лв.едва ли ще го уплаши :evil: :evil: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 12 Ное 2008, 0:44

Ако някой разбере кой е тоя и къде е да пише - с кеф ще отида да му счупя краката и хич няма да ми е жал за него
Oитваш в Горни Лозен пускяш обява че подарявш 2 котета на по 1 месец и като звънне му чупиш ръцете до мишницата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 12 Ное 2008, 0:51

Ами то реално може да се пусне подобна тема за всички ловци... Каква е разликата дали ще убиеш животно, като нахраниш змията си с него, или като го застреляш? И ловците убиват за КЕФ. И какво? Даже го правят законно, имат си дружинки и т.н. За всички тези, които се възмущават - виждали ли сте ранена сърна, и как ловното гонче я гони? Как ловеца се радва, като я намери и заколи? И не само сърни - мечки, зайци, лисици, елени и т.н. :roll:
Това е живота. И аз се бях засилил по едно време да ставам ловец, но като видях горното реших, че нещо това „хоби“ не ми доставя удоволствие... Но хора всякакви, при това около нас, и сред нас ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 12 Ное 2008, 0:57

мммм.... че змията си е змия .... чисто зло ама пък да я храниш с живи твари някак си .... :confused:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 12 Ное 2008, 0:59

Има ли тук хора достатъчно компютърно грамотни,че да локализират този болен изрод и след това да си направим една забава?????
Моля дайте ми адреса му на Л.С.!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата