КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Тротинетка :(
Мечтае да кара: BMW

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:13

ms написа:Имаш решение тогава- вземи на жената един К750и и си готов... Малко игра с указателя следва, а после и жената може да е леко нервна докато свикне, ама нали е важно да се оправи проблема- ще го преживее...

А и "Черен списък" в джава версия, което беше лесният вариант, май няма за съжаление- поне досега в 4-5 форума казват, че "Те такова животно НЕМА."

На приятелката тела да и сменя нямам шансове... няма да го смени ако ще небето да падне..
Друг начин ще търся то се е видяло с пренасочване няма да стане...
Чакам го да звънне само да се разберат да пият по кафенце и случайно аз ще съм с нея да видим дали като е толкова отракан по телефона да ми се кара ще успее и на живо...
Благодаря на всичко живо де помогна :)
ms ти кажи само каква бира пиеш (или нещо друго за спиртосване ;) ) :winky:
Темата се изчерпа поне за мен :) Ключ и ако някой се сети за някакво решение ЛС :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Ное 2008, 23:20

Обаждаш се на *88 или на 123 според зависи от оператора ти и казваш, че искаш да ограничат обажданията от дадения абонат към твоят номер.Другите ти варианти са свързани само със смартфони и покети ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:25

mad_presley написа:Обаждаш се на *88 или на 123 според зависи от оператора ти и казваш, че искаш да ограничат обажданията от дадения абонат към твоят номер.Другите ти варианти са свързани само със смартфони и покети ;)

На *88 оператора ми изкара еб*хти доводите, че това било невъзможно да стане освен ако телефона няма опция за Прехвърляне на разговора на само 1 избран абонат към моя номер...
Мисля утре да отскоча до М-тела в Мола или на Витошка при някой по компетентен служител на Мтел да видим какво ще стане така ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Ное 2008, 23:26

Няма да го направят. Ще си загубиш времето.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:30

D3BEP написа:Няма да го направят. Ще си загубиш времето.

Ще видим ако не поне ще му огранича обажданията.. или иначе казано това което е написал mad_presley над моя и твоя пост :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Ное 2008, 23:33

n3v3rsayn3v3r написа:...
Чакам го да звънне само да се разберат да пият по кафенце и случайно аз ще съм с нея да видим дали като е толкова отракан по телефона да ми се кара ще успее и на живо...

Внимавай при такова развитие- никога не знаеш дали няма едно наум ония за такива постановки ;)

Ако Мтел позволяват такова ограничение, идеята на mad_presley май е най-добра и лесна. Но там е до оператор- Вивател: "Системата не позволява такова ограничение" :roll:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:39

ms написа:
n3v3rsayn3v3r написа:...

Внимавай при такова развитие- никога не знаеш дали няма едно наум ония за такива постановки ;)

Ако Мтел позволяват такова ограничение, идеята на mad_presley май е най-добра и лесна. Но там е до оператор- Вивател: "Системата не позволява такова ограничение" :roll:

Ще ги позволят ... кат не ги позволяват ... и на тях да им го ъхъ.. :D
Ония да си има ако ще 2 на ум .. няма аз да съм балък да се появя сам я ;) 10 човека в кафето до това дето ще сме ние и ако има 1 на ум знам че няма да има голям успех с това 1 на ум :)
(може да мисля тъпо и грешно ама и вие да сте на това дереже + нерви и няколко бири ... :) )

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 10 Ное 2008, 23:54

Samsung си имат Black list - вкарваш номера вътре и забравяш.
Поне Д-е серийте имат.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 10 Ное 2008, 23:57

Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?

Аватар

Мнение от ms » 10 Ное 2008, 23:58

Щом няма как да се сложи джава предполагам е някой от по-ниските класове телефона- нали се сещаш как жена си избира телефон :mhihi:

Anthony_J написа:Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?

Колега, нали се сещаш в какъв филм ще се вкара човека с тая жалба и на полицаите колко им пука за такива истории ;)
Последна промяна ms на 11 Ное 2008, 0:00, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:58

Anthony_J написа:Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?

Ми тва не е тормоз колега иначе отдавна да съм пуснал ;)

Dimitroff написа:Samsung си имат Black list - вкарваш номера вътре и забравяш.
Поне Д-е серийте имат.

Хмм Д520 е модела .. дали има ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 11 Ное 2008, 0:19

Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?

Аватар

Мнение от ms » 11 Ное 2008, 0:23

n3v3rsayn3v3r написа:Хмм Д520 е модела .. дали има ...

Поне аз в "User Manual"-a не видях да има описана такава функция. Иначе наистина не лошо телефонче, но му куца леко функционалността- и моята по едно време беше с такова.
Аз изчетох всичко що се отнася до разговори и указател и няма такава екстра за съжаление...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 0:30

ms написа:
n3v3rsayn3v3r написа:Хмм Д520 е модела .. дали има ...

Поне аз в "User Manual"-a не видях да има описана такава функция. Иначе наистина не лошо телефонче, но му куца леко функционалността- и моята по едно време беше с такова.
Аз изчетох всичко що се отнася до разговори и указател и няма такава екстра за съжаление...

Ами да и аз се мъчих да нямеря книжките по телефона но не знам къде са забутани... ;) колкото до телефона бозав си е не знам с кой акъл е дала 350 лева за тоя самсузунк :)
Утре ще наблъскам всичко в групи и ще задам да може само от групите да я търсят и ще видим какво ще стане в мтел.. ако не успеят да ми го прехвърлят на мен ще го блокираме и до там ... :) Спорен остава въпроса ако почне да и звани и на глобулския но тогава вече ще има... :duel: :box: :bang: .. малка саморазправия ( :mhihi: ) Тогава вече ще не ще трябва да спре ... :roll:

Аватар

Мнение от ms » 11 Ное 2008, 1:03

Упътването (на БГ) го имам на пдф файл- ако искаш дай мейл и ти го мятам.
В крайна сметка остава и друг вариант- Персонална мелодия "Без звук" и да си звъниии, звънииии... Но спираш звука и на смс-ите- иначе полза няма. Ама вярвай ми- жената да си ходи със зарядното в чантата, че ако е тъп и упорит ще звъни цяла седмица докато се усети.... А и на туй нещо като помня колко му кара батерията ;)
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата