КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
ms написа:Имаш решение тогава- вземи на жената един К750и и си готов... Малко игра с указателя следва, а после и жената може да е леко нервна докато свикне, ама нали е важно да се оправи проблема- ще го преживее...
А и "Черен списък" в джава версия, което беше лесният вариант, май няма за съжаление- поне досега в 4-5 форума казват, че "Те такова животно НЕМА."
На приятелката тела да и сменя нямам шансове... няма да го смени ако ще небето да падне..
Друг начин ще търся то се е видяло с пренасочване няма да стане...
Чакам го да звънне само да се разберат да пият по кафенце и случайно аз ще съм с нея да видим дали като е толкова отракан по телефона да ми се кара ще успее и на живо...
Благодаря на всичко живо де помогна

ms ти кажи само каква бира пиеш (или нещо друго за спиртосване

Темата се изчерпа поне за мен

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Обаждаш се на *88 или на 123 според зависи от оператора ти и казваш, че искаш да ограничат обажданията от дадения абонат към твоят номер.Другите ти варианти са свързани само със смартфони и покети 

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
mad_presley написа:Обаждаш се на *88 или на 123 според зависи от оператора ти и казваш, че искаш да ограничат обажданията от дадения абонат към твоят номер.Другите ти варианти са свързани само със смартфони и покети
На *88 оператора ми изкара еб*хти доводите, че това било невъзможно да стане освен ако телефона няма опция за Прехвърляне на разговора на само 1 избран абонат към моя номер...
Мисля утре да отскоча до М-тела в Мола или на Витошка при някой по компетентен служител на Мтел да видим какво ще стане така

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Няма да го направят. Ще си загубиш времето.
Ще видим ако не поне ще му огранича обажданията.. или иначе казано това което е написал mad_presley над моя и твоя пост

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
n3v3rsayn3v3r написа:...
Чакам го да звънне само да се разберат да пият по кафенце и случайно аз ще съм с нея да видим дали като е толкова отракан по телефона да ми се кара ще успее и на живо...
Внимавай при такова развитие- никога не знаеш дали няма едно наум ония за такива постановки

Ако Мтел позволяват такова ограничение, идеята на mad_presley май е най-добра и лесна. Но там е до оператор- Вивател: "Системата не позволява такова ограничение"

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:n3v3rsayn3v3r написа:...
Внимавай при такова развитие- никога не знаеш дали няма едно наум ония за такива постановки![]()
Ако Мтел позволяват такова ограничение, идеята на mad_presley май е най-добра и лесна. Но там е до оператор- Вивател: "Системата не позволява такова ограничение"
Ще ги позволят ... кат не ги позволяват ... и на тях да им го ъхъ..

Ония да си има ако ще 2 на ум .. няма аз да съм балък да се появя сам я

(може да мисля тъпо и грешно ама и вие да сте на това дереже + нерви и няколко бири ...

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- ms
-
-
Щом няма как да се сложи джава предполагам е някой от по-ниските класове телефона- нали се сещаш как жена си избира телефон
Колега, нали се сещаш в какъв филм ще се вкара човека с тая жалба и на полицаите колко им пука за такива истории

Anthony_J написа:Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?
Колега, нали се сещаш в какъв филм ще се вкара човека с тая жалба и на полицаите колко им пука за такива истории

Последна промяна ms на 11 Ное 2008, 0:00, променена общо 1 път
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
Anthony_J написа:Чувал ли си за полиция, колега? Тормозът по телефон е наказуем. Защо не пуснеш една жалба?
Ми тва не е тормоз колега иначе отдавна да съм пуснал

Dimitroff написа:Samsung си имат Black list - вкарваш номера вътре и забравяш.
Поне Д-е серийте имат.
Хмм Д520 е модела .. дали има ...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- ms
-
-
n3v3rsayn3v3r написа:Хмм Д520 е модела .. дали има ...
Поне аз в "User Manual"-a не видях да има описана такава функция. Иначе наистина не лошо телефонче, но му куца леко функционалността- и моята по едно време беше с такова.
Аз изчетох всичко що се отнася до разговори и указател и няма такава екстра за съжаление...
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:n3v3rsayn3v3r написа:Хмм Д520 е модела .. дали има ...
Поне аз в "User Manual"-a не видях да има описана такава функция. Иначе наистина не лошо телефонче, но му куца леко функционалността- и моята по едно време беше с такова.
Аз изчетох всичко що се отнася до разговори и указател и няма такава екстра за съжаление...
Ами да и аз се мъчих да нямеря книжките по телефона но не знам къде са забутани...

Утре ще наблъскам всичко в групи и ще задам да може само от групите да я търсят и ще видим какво ще стане в мтел.. ако не успеят да ми го прехвърлят на мен ще го блокираме и до там ...

- ms
-
-
Упътването (на БГ) го имам на пдф файл- ако искаш дай мейл и ти го мятам.
В крайна сметка остава и друг вариант- Персонална мелодия "Без звук" и да си звъниии, звънииии... Но спираш звука и на смс-ите- иначе полза няма. Ама вярвай ми- жената да си ходи със зарядното в чантата, че ако е тъп и упорит ще звъни цяла седмица докато се усети.... А и на туй нещо като помня колко му кара батерията
В крайна сметка остава и друг вариант- Персонална мелодия "Без звук" и да си звъниии, звънииии... Но спираш звука и на смс-ите- иначе полза няма. Ама вярвай ми- жената да си ходи със зарядното в чантата, че ако е тъп и упорит ще звъни цяла седмица докато се усети.... А и на туй нещо като помня колко му кара батерията

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4