ПОЛИЦЕЙСКА ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:....Колегата е колежка....
-брей ДЗВЕРО мисля аз жеста е важен....
-щот другото са евтини постулати стил ******....

- Атанасова86 мойте уважения...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
-брей ДЗВЕРО мисля аз жеста е важен....
-щот другото са евтини постулати стил ******....
- Атанасова86 мойте уважения...
Дръж я, Папарак.
Извинявай, аз не знаех че си тука, Любо

Може да ти върже.
Нема да развалям работата!
Че я возиш ли на фиатката?
Колегата Папарацо нищо не му помага, ама на останалите ще кажа: Колеги, не й помагате.
Пречите й.
Утре ще й търсите работа.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: ПОЛИЦЕЙСКА ПОМОЩ
atanasova86 написа:Ще дам мобилен на който пожелае да се възползва.
На мен ми се струва, че в това ще да е същината на темата...

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Колегата е колежка, и това, което прави, е че си рискува работата дисциплинарно и публично.
Тая информация, за която ви говори на никого не се дава просто ей така.
А за нейно добро ще е хубаво да знае, че тея разговори обичайно се записват и преслушват от отговорни лица, за контрол на персонала, никой няма да даде на обикновена телефонистка на 300 лв. заплата такива права...
Така че, колежке, според мен отървавай темата, докаот е време, защото рискуваш. И като знам какви са при вас глобите за обаждащите се, твоята се опитвам да си представя.
Не всичко, коеот фърчи, се яде. Всеки кандидат за работа там в момента има мотив и средство.
Поздрави!
Глоби още няма закона не е влязъл в сила.Да подслушват се и не от лицата коит оказваш.А относно помоща имах предвид че имам доста връзки в полицията и мога да помогна не директно чрез 112.
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
uricatoli написа:Извинявам се днеска ни писаха акт за не светнати фарове.. тукмо запалихме и тругнахме и ни спряха.. след обяснявания че има срок за предупреждение от наша страна те ни писаха акт... Правилно ли е и какво да правим ?
Акция светлина вече ще е целогодишна.А ти мобжеш да обжалваш
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Хубаво. Ти си знаеш, колежке.
Само се върни назад в двете теми и се виж какво си написала за 112. За информацията, за сигналите...
Това първа работа ли ти е?
Поздрави!
Само се върни назад в двете теми и се виж какво си написала за 112. За информацията, за сигналите...
Това първа работа ли ти е?
Поздрави!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
atanasova86 написа:uricatoli написа:Извинявам се днеска ни писаха акт за не светнати фарове.. тукмо запалихме и тругнахме и ни спряха.. след обяснявания че има срок за предупреждение от наша страна те ни писаха акт... Правилно ли е и какво да правим ?
Акция светлина вече ще е целогодишна.А ти мобжеш да обжалваш
най малкото обжалвай защото глобата е 20лв, незнам къв е тоя акт дето са ти писали, трябва да е фишче мисла

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не, акт е... ма първата седмица беше "предупредителният период"... така че до 7-ми който се е спасил - спасил... вече пишат... т.е. ако искат... 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
дам... наточили са слънчогледите и подскачат в храстите, хладничко им е... ама работа, кво да го правиш 

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
err0r написа:Имам една молба. Ако ти се обаждат във вторник около 22:30 вечерта от района на Дружба за да подават сигнал за простотии с коли по улиците - не препредавай сигнала![]()
![]()
Добре казано

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
atanasova86 написа:err0r написа:Имам една молба. Ако ти се обаждат във вторник около 22:30 вечерта от района на Дружба за да подават сигнал за простотии с коли по улиците - не препредавай сигнала![]()
![]()
да викажа приемала съм такъв сигнал.Не знам кой ден беше,една се обажда да каже че некв иса се били събрали и си праве;ли с гонки в бмв та и свирели гуми,и й пречели да сптя.Аз го приех ама "забравих" да го предам на 8РПУ. Предположих че сте от колегите.
Кака , нали се сещаш че като не доде патрулката до 5мин , аз пак ще звънна и ако втория път не доде. Ще звънна в РПУ-то и дам ако не знаят за ко иде реч, сама се сети дали няма да поискам да разговарям с отговорник смяна на 112. Като там се зашисва всеки един разговор и за колко време ще си идеш!
Ади повече няма да ти пиша , колеги сами се сещаите колко е вярно това което пише като се замислите !

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
LuBo1 написа:Кака , нали се сещаш че като не доде патрулката до 5мин , аз пак ще звънна и ако втория път не доде. Ще звънна в РПУ-то и дам ако не знаят за ко иде реч, сама се сети дали няма да поискам да разговарям с отговорник смяна на 112. Като там се зашисва всеки един разговор и за колко време ще си идеш!
Ади повече няма да ти пиша , колеги сами се сещаите колко е вярно това което пише като се замислите !
Хех, стига сте я хранили девойката

Нормално е за всеки "нов кадър" да си вярва повече от нужното и приемливото и да се възприема за по-важен отколкото е в действителност. Някои тази болест не ги пуска доживот, но да се надяваме, че колежката не е такъв случай

Ще мине време и ще слезе от облачето, на което е стъпила

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не, то никой не я храни, someone, моята грижа е да не вземе да полети от облачето надолу с главата. А че е на 20 години, първа работа и е щастлива от това, че може да завърти телефона в някаква централа и да й дадат ограничена информация по процедура ми е ясно...
Но и аз взех да се разубеждавам де... Според мен и шефовете й да видят темата, като поразгледат малко ще се уверят че иде реч за несериозна работа.
Ма айде изший са ти тука ся и напиши: "Колеги, ся ша ви давам информация от полицията, ша провеждам незаконни издирвания и ша ва предупреждавам за полицейски акции.", да видим де ше му излезе края....
Но и аз взех да се разубеждавам де... Според мен и шефовете й да видят темата, като поразгледат малко ще се уверят че иде реч за несериозна работа.
Ма айде изший са ти тука ся и напиши: "Колеги, ся ша ви давам информация от полицията, ша провеждам незаконни издирвания и ша ва предупреждавам за полицейски акции.", да видим де ше му излезе края....

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3