Какъв телефон да си взема ?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Има ги в България навсякъде. Не смятам, че Iphone e много достъпен, защото е над 1000 лв. Ако искаш да си уникален, взимаш Vertu. Иначе ако наистина държиш на тази гадост Windows Mobile, вземи този HTC - http://get.bg/catalog/product_info.php? ... 90c5d862cc
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
HTC-то можеш да го намериш в 2be, Germanos и някъде другаде го гледах ам не се сещам къде в момента ( май Jeff беше
) 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ами при Iphone не го влошава грам. След като HTC са копирали толкова много неща от Епъл в новия си модел, надявам се и клавиатурата да е нормално направена.
eraziel написа:Aз ще кажа още веднъж, че липсата на клавиатура влошава юзъбилитито много сериозно...
Да, и мен ме притеснява, затова се оглеждам на другия модел, сходен с Диаманта, но с клавиатурата.
Трябва да се огледам обаче преди да скъсам около 1 бон.
btw, IPhone цената му е доста по-ниска от 1000. Поне на мен ми предложиха нов внос от USA.
eraziel написа:Aз ще кажа още веднъж, че липсата на клавиатура влошава юзъбилитито много сериозно...
И аз така мислех ама се свиква бързо, а и айфончето има уникален тъч скрийн, който разпознава силата на натиска и дори да натиснеш 2 бутона отчита този който е натиснат с повече площ от пръста. Дори се издненадах в началото, как така разпознава натиска ама ето, факт

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Iphone от USA не могат да се отключват софтуерно. Цената им е по-ниска, но за сметка на проблемите, които ще си имаш с Турбосим и тям подобните му аналози за отключване. Най-добре европейска версия, която не е заключена към оператор. Цената е над 1000 лв. със сигурност тогава.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
в целия тоя ред на мисли кои е телефона в момента с най хубава камера, ако някои има идея да споредели.
благорадко

благорадко

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:в целия тоя ред на мисли кои е телефона в момента с най хубава камера, ако някои има идея да споредели.![]()
благорадко
нещо ме кара да клоня към >
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1637

ja написа:eraziel написа:Aз ще кажа още веднъж, че липсата на клавиатура влошава юзъбилитито много сериозно...
И аз така мислех ама се свиква бързо, а и айфончето има уникален тъч скрийн, който разпознава силата на натиска и дори да натиснеш 2 бутона отчита този който е натиснат с повече площ от пръста. Дори се издненадах в началото, как така разпознава натиска ама ето, факт
Ако има някой навит с айфон да направим един тест кой пише по-бързо - аз с htc-to или той с айфона...
Сега се сещам за още един недостатък, специално за зимните месеци - по дисплея на айфона можеш да пипаш само с голи ръце ( или със спешъл ръкавици с метални връхчета по пръстите

И не виждам кво толкова напирате с тоя айфон, като човека е казал, че държи на уин мобайл

In Ban We Trust!
eraziel написа:ja написа:eraziel написа:Aз ще кажа още веднъж, че липсата на клавиатура влошава юзъбилитито много сериозно...
Ако има някой навит с айфон да направим един тест кой пише по-бързо - аз с htc-to или той с айфона...
Сега се сещам за още един недостатък, специално за зимните месеци - по дисплея на айфона можеш да пипаш само с голи ръце ( или със спешъл ръкавици с метални връхчета по пръстите)
Ами аз като пиша не бързам, ти и с айфона ако свикнеш ще пишеш по-бързо от мен

Има си писалка ако си с ръкавици.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
magareto_yori написа:колега да си мислил за NEC![]()
http://www.nttdocomo.co.jp/english/prod ... index.html
NEC Пак ще разбият класацийте както направиха с L1 май май

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
nec винаги са ме радвали.страхотни дисплеи,много добри камери и кристално чист и ясен звук.нестандартни функции и добра цена 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4