Търси се аскона с рег номаре С1537НВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Ное 2008, 4:56

боклуци . и аз съм удрял кола , при това 2 пъти , и 2-та пъти съм имал възможност да се чупя и никои не ме е видял никои не ме е чул на моите коли нищо. Обаче винаги съм намирал собственника и съм си плащал простотията. Последно преди 2 седмици карах на зад и не погледнах та едно нисанче му падна бронята и фара. Намерих човека , извиках го , викам извиняваи бата кво да праим , утре утиваме фащаме маистор купувам части и ти е правя и така и стана. Друг път пак съм имал такова проишествие в 4 вечерта пред 1 блок учех една офца да кара тая офца се заби в на един човек колата , ама бавно и тои броня и стоп. Сутринта отидах към 11 , намерих на кои е колата , тои викаше не вярвам , че си ти , тамън се чудех кои е , викам колко пари да ти дам , каза една сума , дадох му пари и се оправихме. Та това да удариш някои и да избягаш е пълна пумиярщина , дано и него го измлатят , ама така че да е тоталка и да му избягат , аман от к**ва и педераси в тая държава.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 09 Ное 2008, 5:43

ПРОВЕРИ ЛИ В НАДИН ДА НЕ СЕ ДЯНАЛ ТОЯ ОПЕЛ /

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Ное 2008, 9:40

Evelin Cotsev написа:боклуци . и аз съм удрял кола , при това 2 пъти , и 2-та пъти съм имал възможност да се чупя и никои не ме е видял никои не ме е чул на моите коли нищо. Обаче винаги съм намирал собственника и съм си плащал простотията. Последно преди 2 седмици карах на зад и не погледнах та едно нисанче му падна бронята и фара. Намерих човека , извиках го , викам извиняваи бата кво да праим , утре утиваме фащаме маистор купувам части и ти е правя и така и стана. Друг път пак съм имал такова проишествие в 4 вечерта пред 1 блок учех една офца да кара тая офца се заби в на един човек колата , ама бавно и тои броня и стоп. Сутринта отидах към 11 , намерих на кои е колата , тои викаше не вярвам , че си ти , тамън се чудех кои е , викам колко пари да ти дам , каза една сума , дадох му пари и се оправихме. Та това да удариш някои и да избягаш е пълна пумиярщина , дано и него го измлатят , ама така че да е тоталка и да му избягат , аман от к**ва и педераси в тая държава.
еваларка,мъжкарски постъпки :yes: (рядкост у наща държава)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 09 Ное 2008, 9:44

Дам и аз бих направил същото понеже си е доста неприятно ,а и един куп разправии понеже знам за какво става дума
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 09 Ное 2008, 12:28

Пешо написа:ПРОВЕРИ ЛИ В НАДИН ДА НЕ СЕ ДЯНАЛ ТОЯ ОПЕЛ /

НАДИН баце фарира... :mhihi: а тоя ще го набараме и тогава ще сажелява че е избягал... :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 09 Ное 2008, 13:28

Се на тебе ти се случват такива работи :comp: . Ако идваш утре на ОМВ-то ще ти кажа какво да направиш та да не стават повече такива работи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Ное 2008, 18:44

Люлин склад прожект :mhihi:

Баче, както описваш ситуацията, че сте му налетели цифра хора и то ще стели да го нацепите.. луд ли ще да е тоя, че да не запали ?
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора ;)
Не знам въобще как се палите така съдбоносно за едно ожулване, при положение, че в София то е неизбежно и е нещо като седмичен консуматив.
Преди 2 дни на кръговото на руски, ме подпря едно пишлеме СО с голфче, за кво да го бия и псувам не карам М6, а си имам каско. Трее се научите, че ламарините не са от голямо значение, има едно нещо наричащо се култура. Обърнете му внимание. ;)
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 09 Ное 2008, 19:51

bakzo написа:Люлин склад прожект :mhihi:

Баче, както описваш ситуацията, че сте му налетели цифра хора и то ще стели да го нацепите.. луд ли ще да е тоя, че да не запали ?
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора ;)
Не знам въобще как се палите така съдбоносно за едно ожулване, при положение, че в София то е неизбежно и е нещо като седмичен консуматив.
Преди 2 дни на кръговото на руски, ме подпря едно пишлеме СО с голфче, за кво да го бия и псувам не карам М6, а си имам каско. Трее се научите, че ламарините не са от голямо значение, има едно нещо наричащо се култура. Обърнете му внимание. ;)

за :yes:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 09 Ное 2008, 20:05

не батко, тва люлин е голема работа
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 09 Ное 2008, 20:19

И това си помислих, докато четох. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Търси се аскона с рег номаре С1537НВ

Мнение от atanasova86 » 09 Ное 2008, 21:35

Smoocki написа:Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!

мога да т иго намеря бачкам към 112 и се занимавам и с талива боклуци,Сам окажи и ще ди дам адреса му .:)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 09 Ное 2008, 21:38

savski написа:Ееееее, друже, не се мести колата! Имах идентичен случай - блъснаха ме отзад и тръгнах да го гоня. После КАТ не искаха да признаят удара, застрахователите също не искат да плащат. Не е трябвало да го гониш - седиш на място, записваш му номера и да си го търсят от КАТ!

Колега когато колата е една(другия е избягал) и ударената кола е в движение се отива в КАТ на мяст ода ти издадат протокол за нанесени щети.А ако не е в движение те посещава патрул на място и прави огледа.ТЪпо но факт.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 10 Ное 2008, 0:25

1во ако прочетеш пак Ни прасна нарочно 2ро аз слезнах и тръгнах да му размажа главата добре че едно приятелче ме спря и 3-то постави се в ситоацията да те ударят нарочно!Да видим и ти как ще постъпиш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Re: Търси се аскона с рег номаре С1537НВ

Мнение от Mecho » 10 Ное 2008, 0:26

atanasova86 написа:
Smoocki написа:Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!

мога да т иго намеря бачкам към 112 и се занимавам и с талива боклуци,Сам окажи и ще ди дам адреса му .:)

С 1537 НВ давай намериго пък ние ще се оправим... :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 10 Ное 2008, 0:49

atanasova86 написа:Колега когато колата е една(другия е избягал) и ударената кола е в движение се отива в КАТ на мяст ода ти издадат протокол за нанесени щети.А ако не е в движение те посещава патрул на място и прави огледа.ТЪпо но факт.

Хм, може и да бъркам. Просто като ме шибнаха и шофьорът си би камшика, ми казаха, че е трябвало да стоя на място. Както и да е.
Много се радвам, че имаме колежка, която може да ни помога! :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата