Търси се аскона с рег номаре С1537НВ
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
боклуци . и аз съм удрял кола , при това 2 пъти , и 2-та пъти съм имал възможност да се чупя и никои не ме е видял никои не ме е чул на моите коли нищо. Обаче винаги съм намирал собственника и съм си плащал простотията. Последно преди 2 седмици карах на зад и не погледнах та едно нисанче му падна бронята и фара. Намерих човека , извиках го , викам извиняваи бата кво да праим , утре утиваме фащаме маистор купувам части и ти е правя и така и стана. Друг път пак съм имал такова проишествие в 4 вечерта пред 1 блок учех една офца да кара тая офца се заби в на един човек колата , ама бавно и тои броня и стоп. Сутринта отидах към 11 , намерих на кои е колата , тои викаше не вярвам , че си ти , тамън се чудех кои е , викам колко пари да ти дам , каза една сума , дадох му пари и се оправихме. Та това да удариш някои и да избягаш е пълна пумиярщина , дано и него го измлатят , ама така че да е тоталка и да му избягат , аман от к**ва и педераси в тая държава.
It`s party time !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
еваларка,мъжкарски постъпкиEvelin Cotsev написа:боклуци . и аз съм удрял кола , при това 2 пъти , и 2-та пъти съм имал възможност да се чупя и никои не ме е видял никои не ме е чул на моите коли нищо. Обаче винаги съм намирал собственника и съм си плащал простотията. Последно преди 2 седмици карах на зад и не погледнах та едно нисанче му падна бронята и фара. Намерих човека , извиках го , викам извиняваи бата кво да праим , утре утиваме фащаме маистор купувам части и ти е правя и така и стана. Друг път пак съм имал такова проишествие в 4 вечерта пред 1 блок учех една офца да кара тая офца се заби в на един човек колата , ама бавно и тои броня и стоп. Сутринта отидах към 11 , намерих на кои е колата , тои викаше не вярвам , че си ти , тамън се чудех кои е , викам колко пари да ти дам , каза една сума , дадох му пари и се оправихме. Та това да удариш някои и да избягаш е пълна пумиярщина , дано и него го измлатят , ама така че да е тоталка и да му избягат , аман от к**ва и педераси в тая държава.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Дам и аз бих направил същото понеже си е доста неприятно ,а и един куп разправии понеже знам за какво става дума

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Пешо написа:ПРОВЕРИ ЛИ В НАДИН ДА НЕ СЕ ДЯНАЛ ТОЯ ОПЕЛ /
НАДИН баце фарира...

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Се на тебе ти се случват такива работи
. Ако идваш утре на ОМВ-то ще ти кажа какво да направиш та да не стават повече такива работи.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Люлин склад прожект
Баче, както описваш ситуацията, че сте му налетели цифра хора и то ще стели да го нацепите.. луд ли ще да е тоя, че да не запали ?
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора
Не знам въобще как се палите така съдбоносно за едно ожулване, при положение, че в София то е неизбежно и е нещо като седмичен консуматив.
Преди 2 дни на кръговото на руски, ме подпря едно пишлеме СО с голфче, за кво да го бия и псувам не карам М6, а си имам каско. Трее се научите, че ламарините не са от голямо значение, има едно нещо наричащо се култура. Обърнете му внимание.

Баче, както описваш ситуацията, че сте му налетели цифра хора и то ще стели да го нацепите.. луд ли ще да е тоя, че да не запали ?
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора

Не знам въобще как се палите така съдбоносно за едно ожулване, при положение, че в София то е неизбежно и е нещо като седмичен консуматив.
Преди 2 дни на кръговото на руски, ме подпря едно пишлеме СО с голфче, за кво да го бия и псувам не карам М6, а си имам каско. Трее се научите, че ламарините не са от голямо значение, има едно нещо наричащо се култура. Обърнете му внимание.

bakzo написа:Люлин склад прожект
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора![]()
за

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Сам каза след като те е жулнал е спрял с намерението да се разберете.. и за тва сте му наскачали сичките квартални приятели.. епа браво, но не е много равностойно, даже ми става смешно. Лесно е да си гъзар като зад теб са хора![]()
не батко, тва люлин е голема работа
what a helluva ride
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
И това си помислих, докато четох.

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
Re: Търси се аскона с рег номаре С1537НВ
Smoocki написа:Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!
мога да т иго намеря бачкам към 112 и се занимавам и с талива боклуци,Сам окажи и ще ди дам адреса му .

- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
savski написа:Ееееее, друже, не се мести колата! Имах идентичен случай - блъснаха ме отзад и тръгнах да го гоня. После КАТ не искаха да признаят удара, застрахователите също не искат да плащат. Не е трябвало да го гониш - седиш на място, записваш му номера и да си го търсят от КАТ!
Колега когато колата е една(другия е избягал) и ударената кола е в движение се отива в КАТ на мяст ода ти издадат протокол за нанесени щети.А ако не е в движение те посещава патрул на място и прави огледа.ТЪпо но факт.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
1во ако прочетеш пак Ни прасна нарочно 2ро аз слезнах и тръгнах да му размажа главата добре че едно приятелче ме спря и 3-то постави се в ситоацията да те ударят нарочно!Да видим и ти как ще постъпиш!

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Re: Търси се аскона с рег номаре С1537НВ
atanasova86 написа:Smoocki написа:Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!
мога да т иго намеря бачкам към 112 и се занимавам и с талива боклуци,Сам окажи и ще ди дам адреса му .
С 1537 НВ давай намериго пък ние ще се оправим...

atanasova86 написа:Колега когато колата е една(другия е избягал) и ударената кола е в движение се отива в КАТ на мяст ода ти издадат протокол за нанесени щети.А ако не е в движение те посещава патрул на място и прави огледа.ТЪпо но факт.
Хм, може и да бъркам. Просто като ме шибнаха и шофьорът си би камшика, ми казаха, че е трябвало да стоя на място. Както и да е.
Много се радвам, че имаме колежка, която може да ни помога!

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4