Разделители за ленти - за или против?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз пък съм ЗА. Както мога да чакам, така могат и другите да чакат.
Писна ми на дедовия от нагли лайнари със S-ки и 7-ми серии, Х5-ци и Х6-ци, дето са над "тия неща" и никой по пътищата не ги ебава за 5 пари. Никога НЕ съм толерирал тия свине, няма и да го направя. Ако ще да ме изребри във вратите, много ми е зор, ще се научи как да се държи на това пусто пътно платно.

Писна ми на дедовия от нагли лайнари със S-ки и 7-ми серии, Х5-ци и Х6-ци, дето са над "тия неща" и никой по пътищата не ги ебава за 5 пари. Никога НЕ съм толерирал тия свине, няма и да го направя. Ако ще да ме изребри във вратите, много ми е зор, ще се научи как да се държи на това пусто пътно платно.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Айде и аз да кажа как гласувах - с твърдо ЗА.
На крачка съм от това да се опаковам отвсякъде с ролбари и всяка сутрин към 8 на кръстовището на Н. Мушанов и Житница да става весело
Но редовно объркващите се далеч не са само тези с повтарящите се цифри и с лъскавите лимозини. Съвсем скоро една алфа 146 ми се навря отпред, въпреки, че очевидно не исках да му дам път...е след това в самото кръстовище го набутах леко в насрещното...но защо да е така...
На крачка съм от това да се опаковам отвсякъде с ролбари и всяка сутрин към 8 на кръстовището на Н. Мушанов и Житница да става весело

Но редовно объркващите се далеч не са само тези с повтарящите се цифри и с лъскавите лимозини. Съвсем скоро една алфа 146 ми се навря отпред, въпреки, че очевидно не исках да му дам път...е след това в самото кръстовище го набутах леко в насрещното...но защо да е така...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Ама тия, дето си минават безнаказано не са чичките с Алфа 146 или Ауди 80, а баровците и мутресите с Мерцедес S и G + BMW 7 и Х. Еле па ако са придружени от пилотна кола, съвсем неприкосновени....

- someone
-
err0r написа:Ама тия, дето си минават безнаказано не са чичките с Алфа 146 или Ауди 80, а баровците и мутресите с Мерцедес S и G + BMW 7 и Х. Еле па ако са придружени от пилотна кола, съвсем неприкосновени....![]()
![]()
В конкретния случай алфаджията беше някакъв юноша бледен и возеше три девойки и явно беше решил да вдигне акциите като им покаже колко хитро кара...ама и него го хвана борсовия срив...
А иначе си прав, че тия с колите за по над 150к карат все едно са с батмобила
Пък ако вземат, че сложат такива гънещи се колчета в София, аз лично ще инвестирам половин заплата за бодлива тел и ще ходя да поувия малко колците, за да не вземат да се разминат безсмъртните само с пошляпването по предната броня

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- someone
-
Мдаммм...може да се сложат и пиропатрони за по голям психологически ефект, а на по-невралгичните кръстовища може и направо стенички да се вдигнат
И когато ни писне от всичко това, може просто да последваме примера на Варненския и Пловдивския край и да открием топлата вода с кръговото движение;) Не че там няма мегдан за нагли престроявания, но някак по-не ти прави впечатление и не се дразниш толкова

И когато ни писне от всичко това, може просто да последваме примера на Варненския и Пловдивския край и да открием топлата вода с кръговото движение;) Не че там няма мегдан за нагли престроявания, но някак по-не ти прави впечатление и не се дразниш толкова

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
известен процент от тях не успяват да изпитат на практика прелестите на 3тата възрастerr0r написа:Ама тия, дето си минават безнаказано не са чичките с Алфа 146 или Ауди 80, а баровците и мутресите с Мерцедес S и G + BMW 7 и Х. Еле па ако са придружени от пилотна кола, съвсем неприкосновени....![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Твърдо ЗА. Крайно време е в България, хората да започнат да спазват закона за движение по пътищата 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Твърдо ЗА, разбира се!
В Гърция има такива(Волос конкретно) между всеки две пътни платна, независимо еднаква или различна посока на движение. Невероятно е измислено и много подходящо за средно-статистическия Бай Ганьо.
А и между другото - Uricatoli "Като забравя да се престроя половин София ли да обикалям?" - Ами, как да ти кажа...ДА. Винаги има пряка, в която можеш да завиеш и да обиколиш обратно.
За щастие българските преки са все перпендикулярни, та едва ли ще се загубят нашенци в една толкова сложна иначе фигура като квадрат, с обиколка не по-голяма от 300м. Мисля, че не са ни дали книжки да въртим геврека само, а и да използваме активно сивото вещество по същото време.
В Гърция има такива(Волос конкретно) между всеки две пътни платна, независимо еднаква или различна посока на движение. Невероятно е измислено и много подходящо за средно-статистическия Бай Ганьо.
А и между другото - Uricatoli "Като забравя да се престроя половин София ли да обикалям?" - Ами, как да ти кажа...ДА. Винаги има пряка, в която можеш да завиеш и да обиколиш обратно.
За щастие българските преки са все перпендикулярни, та едва ли ще се загубят нашенци в една толкова сложна иначе фигура като квадрат, с обиколка не по-голяма от 300м. Мисля, че не са ни дали книжки да въртим геврека само, а и да използваме активно сивото вещество по същото време.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Твърдо против!
в това положение в Сф в момента! Щях да пиша ДА, но ако в Сф има нормално движение. В момента карат 600 000 коли всеки ден на пътища констроирани преди 50г и повече изчислени за 6 пъти по-малко коли.
Колегата говори за онзи сфетофар до южния, да точно там преди минавах 2 пъти по-голям поток от коли, сега какво - 2 пъти повече задръстване! Сега минаваш направо и правиш обратен - 2 пъти по-рисково- включително и аз. Не ми викайте-многократно съм казвал, че аз съм един от тези, който грам не кара по правилата, защото за да направиш едно нарушение трябва да знаеш как, а не просто да го направиш!
Против при това положение на Сф.
в това положение в Сф в момента! Щях да пиша ДА, но ако в Сф има нормално движение. В момента карат 600 000 коли всеки ден на пътища констроирани преди 50г и повече изчислени за 6 пъти по-малко коли.
Колегата говори за онзи сфетофар до южния, да точно там преди минавах 2 пъти по-голям поток от коли, сега какво - 2 пъти повече задръстване! Сега минаваш направо и правиш обратен - 2 пъти по-рисково- включително и аз. Не ми викайте-многократно съм казвал, че аз съм един от тези, който грам не кара по правилата, защото за да направиш едно нарушение трябва да знаеш как, а не просто да го направиш!
Против при това положение на Сф.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Идеята е добра
Просто трябва с огради, колове и мрежи да изградят култура на шофиране у българина.
Наистина е доста досадно винаги някой да се прави на готин като пререди 10 коли за да мине 3 минути по-бързо... И това е масова практика не само на скъпи коли, а и на всякакви селски тарикати (повечето с регистрация С или СА и РК естествено)

Просто трябва с огради, колове и мрежи да изградят култура на шофиране у българина.
Наистина е доста досадно винаги някой да се прави на готин като пререди 10 коли за да мине 3 минути по-бързо... И това е масова практика не само на скъпи коли, а и на всякакви селски тарикати (повечето с регистрация С или СА и РК естествено)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Страшна е идеята. Дайе да ги накараме и коло вози да направят че и да не минаваме изобщо, а? Или най добре като трамвай с релси.
Така си е добре, просто тези които правят грубите нарушения требе да се санкционират. Може и да не е много солено, но като го резнат два три пъти и ще се замисли дали да го прави пак.
Така си е добре, просто тези които правят грубите нарушения требе да се санкционират. Може и да не е много солено, но като го резнат два три пъти и ще се замисли дали да го прави пак.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
На кантар, все ми е едно. Гледах клипчето с тия фалоси и си мисля, че жените ще са най доволни..
, каките с услугите могат да импровизират доста относно предназначението им.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Аз съм против.... след като на клипчето показват че може да си минеш през тях... предполагам ще си минават пак тия дето искат да се престроят .. само че на клипчето не показват ако минеш с гумите през тях...
Понякога наистина се бърка лентата... а сфетофарите ни(тук в БГ) не са мн добре направени.. едни имат стрелки други нямат.. се чудиш на къде да ходиш
има си вече и читави обновяват ги ... но с тея колчета ще е мн тъпо 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3