Киномания ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Ное 2008, 15:13

TOP GEAR All Seasons + SPECIALS :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

като седна и не откъсвам глава от монитора по 5-6 часа! :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 07 Ное 2008, 15:33

Филмите на Тарантино, и най-вече Reservoir Dogs, гледал съм го N пъти, а любимата ми сцена е с отрязаното ухо на куката... :mhihi:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Ное 2008, 15:50

Дам , бях забравил за гепи и другите англииски класики и бандата на оушън е голям филм , тоя 300 има потенциал , ако го бяха направили реалистичен като гладиатор , просто щеше да е уникален ама ...
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 07 Ное 2008, 17:11

"Гладиатор","Изкувствен интелект","Боен Клуб","Две димящи дула","Гепи","Да изчезнеш за 60 секунди","Красив ум","Властелинът на пръстените 1,2,3","Да срещнеш Джо Блек","Бандата на Оушън 1","Шоуто на Труман"...Май са това.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 07 Ное 2008, 17:54

err0r написа:Сега се сетих и един филм за house music почитателите - It's all gone - Pete Tong :idea: :idea: :idea:

Тфа филмче и на мен ми е любимо! То просто рулира! :mhihi: Към класиката може да се прибаvи Титаник, Американски пай, Пропукжане( Fracture) :mhihi:

П.С Ааа, и Транспортер :mhihi: Особено първата част :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 07 Ное 2008, 18:50

Наскоро го гледах - Loaded

Разправя се за едно прилично момче как в деня на който става на 25 (мисля че толкова) започва да пропада. Приятелите му го заведоха в един стриптийз клуб. Там едната от стриптизьорките го завлече към нарко-банда и той започна да опитва ... вкара се в техния пропаднал живот. Филма е много поучителен. Препоръчвам го на всички ;)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Ное 2008, 19:19

от БГ филмите любимият ми е ''Оркестър без име''-(ненадминат) :D
-иначе от Щатските най ми се е запечатал в съзнанието Зеленият път,но тъй като рядко излизат хубави филми съм си свалил всички епизоди на ''Married with children" и "Prison break"......мнооо ме разтоварва Ал Бънди :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Ное 2008, 19:22

magareto_yori написа::)
също много як e Zodiac

най-голямата ми грешка е, че го гледах тоя филм като излезна
еееее да го бях проспал вместо да го гледам
3 часа не става НИЩО
няма такъв бавен филм направо.....
(лично мнение)

Иначе сериал номер едно за мен е Twin Peaks :D
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Ное 2008, 23:19

///milko way написа:от БГ филмите любимият ми е ''Оркестър без име''-(ненадминат) :D
-иначе от Щатските най ми се е запечатал в съзнанието Зеленият път,но тъй като рядко излизат хубави филми съм си свалил всички епизоди на ''Married with children" и "Prison break"......мнооо ме разтоварва Ал Бънди :mhihi:

:yes: тва мнение + хаус изчерпва темата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 07 Ное 2008, 23:56

Айде няколко и от нен
SAW 1,2,3,4, скоро и 5
2.Final destination 1,2,3,скоро и 4
3.Ring 1, 2, скоро и 3
абе всичко що е "horror"

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 08 Ное 2008, 0:22

Ми незнам за вас,но аз съм киноман от класа! :mhihi:
Последните 2 години ако съм пропуснал седмица да ходя на кино то съм ходил по следващата 2 пъти.Обаче пустото му кино ич го няма последно време.Аз гледам всякакви филми от хорър до комедия.
Обаче последно време ни хорори като хорори нито комедии със света има.Чат пат някое читаво фентъзи или фантастика който м/у другото са си ми страст.Обаче филми като Матрицата примерно скоро не е имало.Ей примерно втората част на Хълк не беше лоша,ама първата от 3 часа боза 15 минути интересни.Спайдър мен е няма какво да го коментирам.То момчето във филма не спря да реве.Ебах тоя екшън герой.Рамбо последната част е добра който не я е гледал да гледа.
Много истински филм е ФОРЕСТ ГЪМП.Истинската класика за мен.
Запомнящ се,кара те да мислиш,да вникнеш в живота на персонажа.
Абе класика.Та от последните филми който гледах Макс Пейн беше що годе не много бозав,ама и той беше пийнал бозица де.
Пътуване до центъра на света пари да ви дават не го гледайте.
Няма такава простотия.Последният дето гледах беше с Де Ниро и Пачино и беше добър.Все пак големи актьори са.
Хеллбой 2 не беше лош.Ама така как съм го подкарал 200 страници няма да ми стигнат.
Единственото дето не ми харесва на това кино е че билета е 8лв на човек и с жената като ходя под 50лв не минавам.Ама кво да правиш живот да го ева.! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от 318carbio » 08 Ное 2008, 0:32

Richmond написа:Филма за мен N1 е Scarface, просто по-добър филм за мене няма, мисля че и няма да има :) Няма такава игра на Al Pacino ...

а съшто и БРИГАДА
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар

Мнение от saarak » 08 Ное 2008, 10:23

Natural Born Killers (Родени убиици), стар филм - с Уди Харлсън (оня белия от "Белите не могат да скачат"). Много добър филм според мен, но не е за всеки вкус, при всички положения си струва да се изгледа.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Ное 2008, 13:00

Отдавна не съм гледала филми, нищо че в Downloads висят окол 10 филма :mhihi: Но като цяло в последните месеце не е излизал стойностен филм, поне не е нещо което да ти грабне окото.
Единствениете филми / ако мога така да ги нарека/..всъщност сериали, които следя всяка седмица са Prison Break & One Tree Hill. Също хубав сериал е 24, последния сезон го изгледах за има няма 2 дни...Джак Бауер и спин не може да го хване :mhihi:
Не харесвам ужаси, фантастики и такъв тип, последния филм който ме впечатли беше Munich, първо прочетох книгата и след това гледах филма / ясно, че няма нищо общо м/у двете/, но си имаше тръпка. Transporter 1,2 , Gone in 60 sec. ,Armageddon...абе има много филми, които ми харесват и комедии / The Game Plan, Code Name The Cleaner/ и екшъни /Hitman/, както и блудкави любовни историики като Sex and The City, Chasing the Liberty и т.н

П.С Щях да забравя за анимациите - най-готиното детско е The cars и Ice Age 1, 2 особено Шуши е моя любимец :mhihi: Като гледах рекламата на 3та част направо си умрях от смях :mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 08 Ное 2008, 14:04

Други любими филми, за които забравих да спомена, са
Fight Club-велик
Munich - също много любим

и по любимия ми писател Стивън Кинг

Зеления път
и
Изкуплението Шоушенк.

Любими сериали са ми
Бягство от затвора и
Наричана още (Alias)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата