Какво е това
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Сега видях снимката дето е отворено
Това е част от тестерна камера за смесването на ковки химични съединения (прави се под налгане и/или температура зависи какво ще правиш) и тия стърчащи врътки по него се регулира големината на отворите и камерата. Вдлъбнатината от страни е за отваряне (прави се със специална метална скоба) щото ако вътре е нагрято до 1200 няма да го чакаш да истине 2 седмици я. Доколкото знам като е цяло може да прави и спектрален анализ на това дето е вътре в камерката, като светлината излиза през фунията.
Мога само да гадая кой ще си хвърли точно "наблюдателницата" от апаратурата за разработки и с какъв ъкъл я е изолирал да не се отвори с изолибанд, а не я е прикрепил за стойката чрез жлебовете отстрани.
RESPECT
by t060

Това е част от тестерна камера за смесването на ковки химични съединения (прави се под налгане и/или температура зависи какво ще правиш) и тия стърчащи врътки по него се регулира големината на отворите и камерата. Вдлъбнатината от страни е за отваряне (прави се със специална метална скоба) щото ако вътре е нагрято до 1200 няма да го чакаш да истине 2 седмици я. Доколкото знам като е цяло може да прави и спектрален анализ на това дето е вътре в камерката, като светлината излиза през фунията.
Мога само да гадая кой ще си хвърли точно "наблюдателницата" от апаратурата за разработки и с какъв ъкъл я е изолирал да не се отвори с изолибанд, а не я е прикрепил за стойката чрез жлебовете отстрани.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не е,"Инжепляктор" е!laviatan написа:много яка тема- за мен това е БАРБУЛАТОР

П.П.Къде го намери това бе брааат?Стига ровихте по кофите бе хора,или поне след 22.00 да не Ви скиват комшиите!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
t060 написа:Сега видях снимката дето е отворено![]()
RESPECT
by t060
Знаех си че в тая камерка става нещо

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
SBS_318ti написа:laviatan написа:много яка тема- за мен това е БАРБУЛАТОР
аххахах

ебаси незнам какво е това

но ми е интересно какви идеи се дават (телескоп,клаксон,матрица, каска с пирони)

///M

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- t060
- ентусиаст
-
ditko1 написа:във такъв случай, чука му е майката да го видиш и от вътре.
Ако не е увредено от неуспешен експеримент, ще има да го лупаш с тоя чук да второто пришествие и най-много да строшиш стъклата вътре и оптиката да излезе на сол и да ти смъкне кожата. Ма ти лупай, може да си късметлия.
RESPECT
by t060
- t060
- ентусиаст
-
batnas написа:РЕФРАКТОМЕТЪР.Измерва концентрацията на разтвори според пречупването на преминаващата светлина.
Я дай по-подробно, може и на Л.С.
RESPECT
by t060
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
t060 написа:batnas написа:РЕФРАКТОМЕТЪР.Измерва концентрацията на разтвори според пречупването на преминаващата светлина.
Я дай по-подробно, може и на Л.С.
Капваш капка от разтвора върху стъкълцето,затваряш капачето отгоре,насочваш "окото" към светлината и гледаш в окуляра.С врътката нагласяш границата тъмно-светло под маркера и по скалата отчиташ концетрата.Можеш да пробваш с кока кола.Така се настройват постмикс апаратите.
- t060
- ентусиаст
-
Балгодаря много, аз бях останал с впечатлението, че е за метални сплави, просто на снимките са почти 1 към 1 с тестовата капсула.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3