От утре - 1 ноември, карайте с включени светлини!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Показваш обикновена, та даже може и изгоряла
пп А angel-a и тия диодите на аудито не си водят светлини за през деня ?
Чл. 70. (3) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2006 г.) Моторните превозни средства през периодите:
1. от 2 март до 31 октомври могат да се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини;
2. от 1 ноември до 1 март задължително се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини.

пп А angel-a и тия диодите на аудито не си водят светлини за през деня ?
Чл. 70. (3) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2006 г.) Моторните превозни средства през периодите:
1. от 2 март до 31 октомври могат да се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини;
2. от 1 ноември до 1 март задължително се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини.
- nenchomarinov
- Потребител
-
- Кара: bmw E39
- Мечтае да кара: M5
Здравейте колеги!
Извинявам се, че въпросът не е по темата но не открих информация от другаде... Ето защо интересува ме -авточастите са по-скъпи за по-нов модел кола или с остаряването на модела намалява и цената на частите?
Благодаря за отговора. Хубав ден на всички!
Извинявам се, че въпросът не е по темата но не открих информация от другаде... Ето защо интересува ме -авточастите са по-скъпи за по-нов модел кола или с остаряването на модела намалява и цената на частите?
Благодаря за отговора. Хубав ден на всички!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за всички марки ли важи цвета на кабелите за свързване или е само за еБеМВе///sasho написа:Мисля , че този начин за автоматично включване на светлините от тази тема ще е полезно за всички.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
винаги и по всяко време карам на включени фарове . само ,че само извън града-според мен в града е излишно ,а и се забряват често и заминава акумулатора.
според мен трябва да е задължително през цялата година ,но само извън града ,за да не храниме копойте вътре в града.....
според мен трябва да е задължително през цялата година ,но само извън града ,за да не храниме копойте вътре в града.....
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
+1absix написа:Transportera написа:Аз и преди акцията си карах на вкл. светлини,но дано сега всички да почнат да го правят
+1

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Bogat-Beden написа:за всички марки ли важи цвета на кабелите за свързване или е само за еБеМВе///sasho написа:Мисля , че този начин за автоматично включване на светлините от тази тема ще е полезно за всички.?
Незнам дали на всички марки коли е така , ама на всички модели BMW може и да е така.

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
SKISA написа:винаги и по всяко време карам на включени фарове . само ,че само извън града-според мен в града е излишно ,а и се забряват често и заминава акумулатора.
+1

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Баща ми каза, че сега безплатно може да се провери дали са регулирани правилно фаровете в центровете за ГТП и ми се иска да ида, че се сдобих с една колица с ксенони и бая светят, но искам да съм сигурен, че не преча повече от необходимото на останалите. Знаете ли някой пункт около Орлов мост или Подуене? 

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
много добре казано колега и аз така мисля първото нещо като се кача в колата е да цъкна фаровете и след това потеглям.Merry написа:всичко е въпрос на навик,аз също карам така целогодишно,но хората,който не карат така трябва да обърнат внимание и да им стане навик.иначе мерси за напомнянето
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ggb написа:много добре казано колежке и аз така мисля първото нещо като се кача в колата е да цъкна фаровете и след това потеглям.Merry написа:всичко е въпрос на навик,аз също карам така целогодишно,но хората,който не карат така трябва да обърнат внимание и да им стане навик.иначе мерси за напомнянето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3