Откраднато Е46 купе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 05 Ное 2008, 1:17

_BmW_™ написа:Нещо много зачестиха кражбите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Внимаваите колеги ! Прибираите си колите някаде :( :( :( :(

Не са зачестили, дори в сравнение с минали години са намалели лекичко! Къде предлагаш да си прибираме колите? Моята за малко не влиза в хола, иначе е добре дошла... ако имаш в предвид т.нар. "охраняеми" паркинги и от там ги изкарват; паркингите с ролетни щори също не са проблем... решат ли да я вземат, ще я вземат - ако не от първия, от втория опит. За това е застраховката (само, че някоя хора грешно я разбират) - тя НЕ Е за да не ти откраднат колата, а АКО ти я откраднат да получиш обезщетение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 07 Ное 2008, 11:03

_BmW_™ написа:Нещо много зачестиха кражбите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Внимаваите колеги ! Прибираите си колите някаде :( :( :( :(

Нали за това са тия застраховки...да си спиме спокойно и да не я трепериш...па ако ти я откраднат откраднат шанс....

п.с. Колега дано ти намерят колата...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pehata » 07 Ное 2008, 16:50

А на 28-ми на една моя позната и разбиха и ограбиха апартамента !!! :shock: Тая дата да не е била официален ден за кражби ! Мисля за мойта да и правя нелегален гараж в скоро време :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 08 Ное 2008, 1:42

Обяснете ми схемата с краденето на застраховани коли - нещо не мога да я чатна? Кой има кяр да краде застраховани коли и на кой ушите му падат, кой реже уши и т.н. :lol: Просто не разбирам смисъла, на една кола да бъде добре показана застрахователната фирма.
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Ное 2008, 8:41

LizarD написа:Обяснете ми схемата с краденето на застраховани коли - нещо не мога да я чатна? Кой има кяр да краде застраховани коли и на кой ушите му падат, кой реже уши и т.н. :lol: Просто не разбирам смисъла, на една кола да бъде добре показана застрахователната фирма.

Какво има да се обяснява - коли се крадат за части, за износ, за откуп, за правене на "двойници", за препродаване с фалшиви документи и т.н. Ако има стикери, ще отпадне една-две от всички възможности, но другите остават. А уши се режат по друга линия - прахта.
Не знам какво искаш да кажеш с "добре показана застрахователната фирма", но ако имаш в предвид стикерите, те са по-скоро за гастролиращите крадци. И пак казвам - минаха времената, когато застраховката означаваше, че няма да ти пипнат колата. Сега служи за обезщетяване при нанесени щети или кражба.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата