Откраднато Е46 купе
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
_BmW_™ написа:Нещо много зачестиха кражбите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Внимаваите колеги ! Прибираите си колите някаде![]()
![]()
![]()
Не са зачестили, дори в сравнение с минали години са намалели лекичко! Къде предлагаш да си прибираме колите? Моята за малко не влиза в хола, иначе е добре дошла... ако имаш в предвид т.нар. "охраняеми" паркинги и от там ги изкарват; паркингите с ролетни щори също не са проблем... решат ли да я вземат, ще я вземат - ако не от първия, от втория опит. За това е застраховката (само, че някоя хора грешно я разбират) - тя НЕ Е за да не ти откраднат колата, а АКО ти я откраднат да получиш обезщетение.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
_BmW_™ написа:Нещо много зачестиха кражбите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Внимаваите колеги ! Прибираите си колите някаде![]()
![]()
![]()
Нали за това са тия застраховки...да си спиме спокойно и да не я трепериш...па ако ти я откраднат откраднат шанс....
п.с. Колега дано ти намерят колата...

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Обяснете ми схемата с краденето на застраховани коли - нещо не мога да я чатна? Кой има кяр да краде застраховани коли и на кой ушите му падат, кой реже уши и т.н.
Просто не разбирам смисъла, на една кола да бъде добре показана застрахователната фирма.

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
LizarD написа:Обяснете ми схемата с краденето на застраховани коли - нещо не мога да я чатна? Кой има кяр да краде застраховани коли и на кой ушите му падат, кой реже уши и т.н.Просто не разбирам смисъла, на една кола да бъде добре показана застрахователната фирма.
Какво има да се обяснява - коли се крадат за части, за износ, за откуп, за правене на "двойници", за препродаване с фалшиви документи и т.н. Ако има стикери, ще отпадне една-две от всички възможности, но другите остават. А уши се режат по друга линия - прахта.
Не знам какво искаш да кажеш с "добре показана застрахователната фирма", но ако имаш в предвид стикерите, те са по-скоро за гастролиращите крадци. И пак казвам - минаха времената, когато застраховката означаваше, че няма да ти пипнат колата. Сега служи за обезщетяване при нанесени щети или кражба.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2