Таксиджиите вдигат цените...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз пък миналия викенд карах на 1/2 бутилка джакче, тука ако караш като хората нямаш никакви проблеми, ама то и коли нямаше в 3 вечерта.
с патрулката се разминаваме и аз им се хиля и те ми се хилят и дори не ми обърнаха внимание, ама все пак тва не е в нашата прекрасна родина

с патрулката се разминаваме и аз им се хиля и те ми се хилят и дори не ми обърнаха внимание, ама все пак тва не е в нашата прекрасна родина

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Ами с оная бургаска седмица какво ще става ... не ща и да си помислям
тя както беше 9 лв. на километър ще отиде на 12 сигурно

M - The most powerful letter in the world
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
h4ckED написа:Ами с оная бургаска седмица какво ще става ... не ща и да си помислям
тя е на бензин, а той поевтинява

така че очаквайте по ниски цени

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
голяма сган са , често ми се налага да пътувам , еи няма такива отрови , един ония ден ми обесняваше как е бесен защото на метан-станцията не му връщали по 2-3 стотинки като останат , шефа вдигнал ефира с 2 лева на седмица и вместо 7 лева зареждал по 8-9 на 100 и кусур километра , да еба и мизерниците , тарифите от 52ст дневна 59 нощна , 60 първоначална , сега са 90 първоначална и 75 на км дневна , кво ги боли , че дават по 20 лева на месец повече , сега пак искали да ги вдигат и чак ми обесни , че които си се возел на такси , дали 60-70 или 1.20 на км пак щял да се вози
преди 2-3 години до нас ми излизаше 7 лева , сега 12 и гледам да избягвам такситата , отделно , че повечето вонят на леш , голяма сган са.

It`s party time !
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Нека да ги вдигнат ве, сега с тия цени могат ли да подържат коли... Само таралясници деа. Тъкмо ще оредеят малко а и ще се надяваме да се повиши нивото на услугата.
Аз до сега с 2 или 3 хубави таксита съм се возил, другото е да си ебе майката... или колата ше е за скраб, или таксиджията ще смърди на пот, или ще е некой бесен гашник дето през цялото време ше ми обяснява как бил фраш с пари ама за удоволствие карал такси
Аз до сега с 2 или 3 хубави таксита съм се возил, другото е да си ебе майката... или колата ше е за скраб, или таксиджията ще смърди на пот, или ще е некой бесен гашник дето през цялото време ше ми обяснява как бил фраш с пари ама за удоволствие карал такси

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
absix написа:Facheff написа:Има дринк & драйв
Тия пък са на 2.5лв/км
Ми незнам ама от черво до бояна ми взеха 12 лева последния път...или поне така си спомням

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:Е, аз поне карам с книжкаКакиното
Нали ти показах,че книжката не кара колата кака

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Абе ега с новите цени успеят да спестят някой лев за дезодорантче и някоя самобръсначка, поне да не изглеждат като аборигени и да не смърдят на порове 

F**k them all!
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Впредвид подръжката и разхода на нашите автомобили искате да кажете че такситата са скъпи?
Edit: Забравих да допълня, а като гледам повечето от вас си имат автомобили за чий ви е такси?
Edit: Забравих да допълня, а като гледам повечето от вас си имат автомобили за чий ви е такси?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
methanol написа:Впредвид подръжката и разхода на нашите автомобили искате да кажете че такситата са скъпи?

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3