я да ви видя дали сте си на фокус...
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз пък ако можех щях да искам да се оправи тази шибана държава,да мога спокойно да си запаля сутрин едно м3 и да не ме ебе колко ще карам,защото бензина ми щеше да струва смешни пари на фона на заплатата която бих вземал ако бяхме цивилизована страна.Щях да върна смъртното наказание за убийство,изнасилване и т.н,щях да се погрижа всички крадци да не могат да си помислят повече да пипнат нещо.Щях да мога с гордост да кажа,че съм от България.Много трудно обаче всичко това би се променило,защото всички сме си агнета и се оставяме на някви шибани пастири да ни командват къде да пасем докато смъкват кожата от гърба ни.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
абсолютно....аз даже не държа да е м3,а поне нормална кола,среден или нисък клас,но всичко останало да си е наред,макар че и да живееш в супер стегната и подредена държава да си има и своите недостатъциRSxRacer написа:Аз пък ако можех щях да искам да се оправи тази шибана държава,да мога спокойно да си запаля сутрин едно м3 и да не ме ебе колко ще карам,защото бензина ми щеше да струва смешни пари на фона на заплатата която бих вземал ако бяхме цивилизована страна.Щях да върна смъртното наказание за убийство,изнасилване и т.н,щях да се погрижа всички крадци да не могат да си помислят повече да пипнат нещо.Щях да мога с гордост да кажа,че съм от България.Много трудно обаче всичко това би се променило,защото всички сме си агнета и се оставяме на някви шибани пастири да ни командват къде да пасем докато смъкват кожата от гърба ни.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Prekysvach написа:опитвам се да разбера животните ... първо пробвах себе си да разбера , но не се получава
Реджеп Иведик
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ka4i написа:Реджеп Иведик

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз пък винаги съм искала да видя извънземни и да напраим едно кръгче из съседните Галактики... И да пътувам във времето
Много фантастика четях едно време...
Сега искам да пътувам нон-стоп, да обиколя някой и друг континет... За сега само до близките страни съм стигнала, хахахха
И да се науча да карам прилично
Ма май преди това да дрифтя шсе науча 

Сега искам да пътувам нон-стоп, да обиколя някой и друг континет... За сега само до близките страни съм стигнала, хахахха
И да се науча да карам прилично

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Искам да се науча как да живея пълноценно. Чувал съм, че престоя ни на Земята е кратък. Чел съм за над 200 неща и места, които всеки един човек трябва да извърши и да посети в съзнателния си живот.

- Azrail
- UFO Pilot
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз чувствам от известно време, че не мога да се концетрирам сериозно в дадено начинание.. Винаги започвам нещо, което изглежда интересно и обещаващо, но след известно време губя фокус и интерес и го занемарявам вместо да го доразвия, да стана добър или за каквото друго става въпрос. Това се отнася както в работата така и в личния живот. Липсва ми това постоянство и устременост в начинанията. Но все още не съм се отказал да опитвам да изгладя това несъвършенство в характера си! 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа::mhihi:![]()
![]()
винаги съм искал да плувам, ама така и не мога да се науча![]()
кат циментна тухла съм ебаси![]()
някой ден ще се науча или...ще се удавя
обаждай се ще помагаме.иам плувен клуб
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3