я да ви видя дали сте си на фокус...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 17 Окт 2008, 19:42

Аз пък ако можех щях да искам да се оправи тази шибана държава,да мога спокойно да си запаля сутрин едно м3 и да не ме ебе колко ще карам,защото бензина ми щеше да струва смешни пари на фона на заплатата която бих вземал ако бяхме цивилизована страна.Щях да върна смъртното наказание за убийство,изнасилване и т.н,щях да се погрижа всички крадци да не могат да си помислят повече да пипнат нещо.Щях да мога с гордост да кажа,че съм от България.Много трудно обаче всичко това би се променило,защото всички сме си агнета и се оставяме на някви шибани пастири да ни командват къде да пасем докато смъкват кожата от гърба ни.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 17 Окт 2008, 19:45

От 2000година се мъча да стана 80килограма ама като съм заковал на 65 и не мърдам :confused: деба тия цигари :mhihi:
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 17 Окт 2008, 20:16

Изображение
Ето това винаги ми е било мечта,ма се нещо не ми достига..шанс,а? :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Окт 2008, 20:35

RSxRacer написа:Аз пък ако можех щях да искам да се оправи тази шибана държава,да мога спокойно да си запаля сутрин едно м3 и да не ме ебе колко ще карам,защото бензина ми щеше да струва смешни пари на фона на заплатата която бих вземал ако бяхме цивилизована страна.Щях да върна смъртното наказание за убийство,изнасилване и т.н,щях да се погрижа всички крадци да не могат да си помислят повече да пипнат нещо.Щях да мога с гордост да кажа,че съм от България.Много трудно обаче всичко това би се променило,защото всички сме си агнета и се оставяме на някви шибани пастири да ни командват къде да пасем докато смъкват кожата от гърба ни.
абсолютно....аз даже не държа да е м3,а поне нормална кола,среден или нисък клас,но всичко останало да си е наред,макар че и да живееш в супер стегната и подредена държава да си има и своите недостатъци :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 17 Окт 2008, 23:25

Prekysvach написа:опитвам се да разбера животните ... първо пробвах себе си да разбера , но не се получава :(

Реджеп Иведик
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Окт 2008, 1:14

ka4i написа:Реджеп Иведик
:bowdown: :bowdown: "Агресивен съм и имам комплекси" :lol: :lol: :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Окт 2008, 1:24

Аз пък винаги съм искала да видя извънземни и да напраим едно кръгче из съседните Галактики... И да пътувам във времето ;) Много фантастика четях едно време...
Сега искам да пътувам нон-стоп, да обиколя някой и друг континет... За сега само до близките страни съм стигнала, хахахха
И да се науча да карам прилично ;) Ма май преди това да дрифтя шсе науча :mhihi:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Окт 2008, 1:55

Искам да се науча как да живея пълноценно. Чувал съм, че престоя ни на Земята е кратък. Чел съм за над 200 неща и места, които всеки един човек трябва да извърши и да посети в съзнателния си живот.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 18 Окт 2008, 2:06

аз искам да искам ................................. пък кой каквото даде

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Окт 2008, 5:22

не се отплесвайте... идеята беше да споделите пропуск някакъв.. а не желание...
алекс
трабант 601с
разни други возила

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 18 Окт 2008, 5:43

No remorse, no regret ...

True or false? :confused:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Окт 2008, 12:34

Аз чувствам от известно време, че не мога да се концетрирам сериозно в дадено начинание.. Винаги започвам нещо, което изглежда интересно и обещаващо, но след известно време губя фокус и интерес и го занемарявам вместо да го доразвия, да стана добър или за каквото друго става въпрос. Това се отнася както в работата така и в личния живот. Липсва ми това постоянство и устременост в начинанията. Но все още не съм се отказал да опитвам да изгладя това несъвършенство в характера си! :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Окт 2008, 12:54

Много, ама много ми се иска да мога да свиря на китара.. ама нъцки, роден съм тотален музикален инвалид..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 18 Окт 2008, 13:28

VesoPesa написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

винаги съм искал да плувам, ама така и не мога да се науча :uups:
кат циментна тухла съм ебаси :mhihi:

някой ден ще се науча или...ще се удавя :mhihi:

обаждай се ще помагаме.иам плувен клуб

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 18 Окт 2008, 13:30

Аз винаги съм искал да се науча да чопля слънчоглед както трябва :confused: и никога не съм можел .. чопля го с ноктите и тогава го ям .. хич не се оправям със зъбите ... :roll:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата